Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 029
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 885
  • София / Пловдив
.... Към картинга от другата страна има една площадка - тя към детския център на Ескалибур ли се води или към кафето отвън на картинга?

Според мен си е към кафенето. Лятото ходим там често и децата влизат вътре без да се плаща. Там съм фен на гуменото покритие.

# 886
  • Пловдив
bim_bam, тя пита за заведение в горичката, а не за самата писта.

# 887
  • София / Пловдив
Аааа, не съм разбрала.
Заведението с двора с люлките и пързалките ли? Където преди имаше и едно влакче? Ако става дума за него - отделно е от Ескалибур.

# 888
  • Пловдив
Цитат
Заведението с двора с люлките и пързалките ли? Където преди имаше и едно влакче? Ако става дума за него - отделно е от Ескалибур.

Crazy Вече съвсем се обърках... Колко заведения има там Laughing

# 889
Вътре в Ескалибур си има детски център, за който се плащаше. Отвън до картинг пистата към кафето имаше оградена площ на открито с играчки и пързалки. Отляво на Ескалибур има съвсем отделно заведение с малка стаичка с играчки и двор с люлки, но там в съседство се строеше и сега не знам какво е положението.

# 890
  • Пловдив
 Blush Аз май много объркано направих всичко  Mr. Green
И за двете търся инфо. И за външната площадка на картинга и за стаичката в горичката, която знам, че е отделно от Ескалибур, но не знам как се казва за да потърся координати от нета.
А самия Д.център в замъка не ми трябва, освен ако външната площадка не е към него  Peace
Но най добре да си направя една разходка до там, стига метеорологичните условия да позволяват  Mr. Green

# 891
  • Plovdiv
Дайте идея за хубав детски магазин за дрехи за 2-3 годишни например,без ВисВиталис  newsm78

# 892
Дайте идея за хубав детски магазин за дрехи за 2-3 годишни например,без ВисВиталис  newsm78
В МОЛ-а има доста  Peace

# 893
В МОЛ-а има доста  Peace
Да. Аз само в тях влизах. Имаше Фокс, Бенетон, Овиесе, Одиле(или нещо такова), Мадъркеър. Може и още да е имало..

# 894
  • Пловдив
На улицата на пазара до Ресторант "Стадиона" има няколко магазина за детски дрехи с доста хубави стоки.

# 895
Здравейте момичета Simple Smile

Утре имам РД и искам да Ви помоля да ми препоръчате сладкарница с хубави торти.
Вече 5 год. си купувам само от Неделя, не искам и тази година да е оттам!
Една позната ми препоръча да си взема торта от "Сладък рай" (сладкарницата се намирала някъде в ж.к. Тракия) може ли да ми обясните горе-долу къде по-точно се намира?

Благодаря Ви   bouquet

# 896
На улицата на пазара до Ресторант "Стадиона" има няколко магазина за детски дрехи с доста хубави стоки.
Младежка  Wink

Една позната ми препоръча да си взема торта от "Сладък рай" (сладкарницата се намирала някъде в ж.к. Тракия) може ли да ми обясните горе-долу къде по-точно се намира?
Благодаря Ви   bouquet
Направи си Simple Smile
На мен готовите торти са ми  Sick

# 897

Благодаря Ви   bouquet
Аз поръчвам при Пепи, но не знам дали може толкова бързо да ти направи newsm78 Пиши и ако искаш Peace

# 898
  • София / Пловдив
Цитат

Crazy Вече съвсем се обърках... Колко заведения има там Laughing

Всъщност три, в които можеш да отидеш с дете. ewa е обяснила точно  Peace

Може ли да ударите по един глас в тази анкета:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381959.0

Ако искате да кажете нещо повече по темата, ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379988.345

# 899
  • София

Аз обикновено купувам дрешки и на малкия, и за подаръци от магазина на Кимекс до Рилон центъра или от магазин BG Baby вътре в магазин Сани в Тракия. С празни ръце не съм излизала. А Мола в момента просто не виждам какво може да се купи на поносими цени, но всеки сам решава. Не може едни дънки за сина ми да струват 66лв или една тениска с къс ръкав да е 40лв. Просто никога няма да купя на собственото ми дете дрехи на тези цени, пък за подарък да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт