Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 029
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 900
Дайте идея за хубав детски магазин за дрехи за 2-3 годишни например,без ВисВиталис  newsm78

Аз обикновено купувам дрешки и на малкия, и за подаръци от магазина на Кимекс до Рилон центъра или от магазин BG Baby вътре в магазин Сани в Тракия. С празни ръце не съм излизала. А Мола в момента просто не виждам какво може да се купи на поносими цени, но всеки сам решава. Не може едни дънки за сина ми да струват 66лв или една тениска с къс ръкав да е 40лв. Просто никога няма да купя на собственото ми дете дрехи на тези цени, пък за подарък да не говорим.
Затуй не пазарувам от БГ  Wink

# 901
Дайте идея за хубав детски магазин за дрехи за 2-3 годишни например,без ВисВиталис  newsm78

Аз обикновено купувам дрешки и на малкия, и за подаръци от магазина на Кимекс до Рилон центъра или от магазин BG Baby вътре в магазин Сани в Тракия. С празни ръце не съм излизала. А Мола в момента просто не виждам какво може да се купи на поносими цени, но всеки сам решава. Не може едни дънки за сина ми да струват 66лв или една тениска с къс ръкав да е 40лв. Просто никога няма да купя на собственото ми дете дрехи на тези цени, пък за подарък да не говорим.

Къде точно се намира магазина на Кимекс?

# 902
  • Пловдив

От сладкарница Неделя в Рилон центъра /Сточна гара/ тръгваш посока Военна болница.Първата уличка вдясно завиваш,вървиш малко и от ляваат ти страна е магазинчето на Кимекс.Преди да завиеш в уличката има и рекламна табела.Няма как да се объркаш  Peace

# 903
Здравейте момичета Simple Smile

Утре имам РД и искам да Ви помоля да ми препоръчате сладкарница с хубави торти.
Ако още не е късно да ти препоръчам сладкарница"Флорентини"-до входа на Данъчното на "Радецки".Там съм яла/и поръчвала/ може би най-страхотните торти в Пловдив./Духи,не всички се вихрим в кухнята Wink,особенно по празници вече избягвам да се цапотя/Другото място което бех похвалила е сладкарница"Мон шери" на "Славянска"/там поръчахме тази година тортата за РД на синчето-беше чудна и на съвсем прилична цена/
За детските центрове до Ескалибура/нали са ми в задния двор/, ewa е внесла вече яснота,но да кажа и аз-в момента все още оправят/заравняват/ двора на кафенето/което е отстрани-в горичката/-вътре залата за РД е ужасно малка ,и не предлагат аниматори,център "Биго" е до самата писта и там лятото също правят РД/от "Ескалибур"-а/,но все още не са открили сезона/което не пречи да си заведеш децата да поиграят-поне е обезопасено и сравнително чисто,а и има столчета и маси за мамите и таковците/
За хубави детски дрешки на сносни цени препоръчвам "Рошко" до бившите хали в Кичук Париж,макар,че скоро не съм проверявала какво имат.

# 904

От сладкарница Неделя в Рилон центъра /Сточна гара/ тръгваш посока Военна болница.Първата уличка вдясно завиваш,вървиш малко и от ляваат ти страна е магазинчето на Кимекс.Преди да завиеш в уличката има и рекламна табела.Няма как да се объркаш  Peace

Благодаря

# 905
А къде се продава този Бъджет и колко струва?

Бъджет е марка на Практикер и струваше 180лв.Не харчи много ток,но малко шуми като духалка! Peace

# 906
disire pl, благодаря за полезната информация. Ще го пробваме със сигурност.

Този магазин Кимекс не го знаех, но и аз ще намина да видя за какво става въпрос.

От готовите торти, на мен много ми харесват тези, в сладкарница Червената Шапчица до хирургиите. Вземаме от там, ако не сме се усетили да поръчаме по-рано при някакъв повод.

# 907
  • Пловдив
Цитат

На спирката на "Айсберг" в Кичука  има малко магазинче .

# 908
Здравейте момичета,знаете ли дали в някой детски център приемат деца на 1 годинка Rolling EyesВ Съботата бяхме в Мола и неможахме да откъснем очички от детския центар там,но приемат деца от 2 годинки нагоре и ние тъжно гледахме от страни  SadАко сте посещавали някой за помалки моля ви кажете ми,много искам да я заведа да си поиграе  Hug

# 909
Здравейте момичета,знаете ли дали в някой детски център приемат деца на 1 годинка Rolling EyesВ Съботата бяхме в Мола и неможахме да откъснем очички от детския центар там,но приемат деца от 2 годинки нагоре и ние тъжно гледахме от страни  SadАко сте посещавали някой за помалки моля ви кажете ми,много искам да я заведа да си поиграе  Hug
Може да отидете в детския център в комплекс Райски кът в Смирненски (ако не го знаеш къде е действай с гугъл и ще се ориентираш, че ми е трудно да обясня). Там може да влезеш с детето и да си играете дружно с играчките  Laughing Peace

# 910
В "Тон бонбон"2 имат бебе зона/до залата за родители/,обезопасена и с подходящи играчки за бебоци на тая възраст.

# 911
Хм, в МОЛ-а нито мястото, нито играчките са особено за над 2г. .. Точно си е за бебета само Simple Smile

# 912
  • Пловдив
Една позната ми препоръча да си взема торта от "Сладък рай" (сладкарницата се намирала някъде в ж.к. Тракия) може ли да ми обясните горе-долу къде по-точно се намира?

На първия етаж на 104 блок http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=63d30572b37673f82cdb096f89cf9 … &initsearch=0

# 913
Хм, в МОЛ-а нито мястото, нито играчките са особено за над 2г. .. Точно си е за бебета само Simple Smile
Ние като питахме феята каза, че е за над 1г8м. Имало е и детенце на 1г 5м.

Иначе в Тон бонбон 2 има за малки деца. Даже мисля да водя Ива тези дни Peace

# 914
Ние като питахме феята каза, че е за над 1г8м. Имало е и детенце на 1г 5м.

Иначе в Тон бонбон 2 има за малки деца. Даже мисля да водя Ива тези дни Peace
Че то в МОЛ-а е по-малко и "бебешко" от бебешката секция в Тон Бонбон 2 Simple Smile Явно не им се е занимавало  Rolling Eyes
Ама наистина не виждам как едно 2-3г. диване ще вилнее там и какво по-точно ще прави  newsm78
Не че не беше фраш с деца вътре.. То нямаше място от деца за каките  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт