Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 366
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
Момичета искам да попитам, къде в пловдив мога да намеря правоъгълни плетени панерчета, освен в Юск и Баумакс, там вече съм проверила и размерите не ми напасват за целта за която ми са нужни панерите.

В Сани-то в Гранда имаше по Нова година, в сектора с чиниите и покривките, сега не съм заглеждала. Но не бяха много големи.

Rusana, търсех нещо подобно като се роди №2, но детските все ми бяха плитки. Сега използвам сгъваеми касетки (като тези в Метро, макар че не са купувани оттам), постлани отвътре с детско чаршафче. За лиготия може върху провесените отвън краища на чаршафчето да се обвие панделка, ама не съм чак такава тертиплийка. А после касетката може да се използва за друго (каката трупа там детските си списания) или просто да се сгъне и прибере. 

# 436
и мен ме интересува нещо като панерче или кош,ама да е детски, с някакви апликации,искам да го ползвам като  кош за бельото на бебчо,сещате ли се каде има,че в детските магазини не съм виждала
Аз ползвам кош за дрехи ( преди да ги изгладя ) от домашни потреби-несгъваем.Такъв си взех и вчера за играчки. ( 50/35/20 см.) от Джумаята-дом. потреби-към 7-8 лв.  Peace

# 437
  • Пловдив
и мен ме интересува нещо като панерче или кош,ама да е детски, с някакви апликации,искам да го ползвам като  кош за бельото на бебчо,сещате ли се каде има,че в детските магазини не съм виждала
Гледах такива в Баумакс, имаше с животинчета отгоре на капака. Много сладки, мисля че цената беше около 20 лв.

# 438
Здравейте, някоя от вас може ли да ми помогне къде да намеря играчки на Fisher Price и по-конкретно търся едно Морско конче?

# 439
  • Пловдив
Здравейте, някоя от вас може ли да ми помогне къде да намеря играчки на Fisher Price и по-конкретно търся едно Морско конче?

В Хиполенд продават Fisher Price ,но дали има морско конче незнам

# 440
Гледах такива в Баумакс, имаше с животинчета отгоре на капака. Много сладки, мисля че цената беше около 20 лв.

В Практикер имаше разни детски и не-детски

# 441
  • София
Обясненията за Щъркела са много точни, ама не си ла намираше на бул. Свобода 10, що така си мисля, че не е бул. Освобождение?

# 442
  • до Пловдив
Обясненията за Щъркела са много точни, ама не си ла намираше на бул. Свобода 10, що така си мисля, че не е бул. Освобождение?
точно мислиш на бул. Свобода 10 се намира магазин Щъркел

# 443
Да ви информирам,че до Новотела ще откриват магазин Премама.Намира се точно до Арлет.Сега да не ме заподозрете в реклама,нямам нищо общо,просто в съседство имаме магазин   Peace

# 444
  • Майничка

doh doh doh Embarassed

# 445
Много благодаря,тъкмо имам път към баумакс утре  Hug

# 446
Момичета,в коя аптека да намеря даум екзол(май така се пише).

# 447

Ако ти трябва за това,за което си мисля,по-добре вземи Цитросепт-също толкова гадно,но поне е полезно(съвет от Хедра)   Wink

# 448

Ако ти трябва за това,за което си мисля,по-добре вземи Цитросепт-също толкова гадно,но поне е полезно(съвет от Хедра)   Wink

И аз се интересувам ... как се процедира с Цитросепта?

# 449
Даум ексол или както там се казва действа безотказно.
В първата аптека, която влезнах го имаше.

Общи условия

Активация на акаунт