Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 208
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 645
Момичета , препоръчайте ми добра шивачка .Купила съм си няколко много хубави парчета плат и много искам да ги видя на рокли, панталонче, поличка.
Препоръчвам ти една шивачка, работи си вкъщи. Добра е.

ул. „Милеви скали” 7 ет.1 сем. Попови
0896 02 52 95  032 95 64 78 - Пепа

Благодаря, Бенджи.Ще си запиша координатите.А тя стандартно ли шие, в смисъл по кройки или ако и занеса модели на снимки ще може да ги ушие.

# 646
  • Пловдив
Най-добре е да й се обадиш по тел. и да я питаш.
Сега си е вкъщи в майчинство и шие между другото. Преди е работила като моделиер или помощник- моделиер към една модна къща, мисля "Илен", ако не бъркам....
Това мога да кажа само. На мен ми е комшийка и ми е много удобно и наблизо като искам да ми направи нещо /но аз й нося дрехи само за ремонти, но виждам, че на други хора шие неща/

# 647
Ще и се обадя.Още веднъж благодаря

# 648
  • Пловдив
Момичета, къде имаше от пъзелите за под с цифричките?
В книжарницата, която е на края на белия блок на Петко Д. Петков има (в началото е Бейби ленд, а в края в един гараж е тази книжарница), сигурна съм че се сещаш. Последно имаше и едни с Мечо пух, много сладки Wink

# 649
В книжарницата, която е на края на белия блок на Петко Д. Петков има (в началото е Бейби ленд, а в края в един гараж е тази книжарница), сигурна съм че се сещаш. Последно имаше и едни с Мечо пух, много сладки Wink
Аха, май се сещам. То това там са мазета Grinning А цената дали си запомнила?

# 650
Аз взех пъзел за под с Мечо Пух от Евроленд за 15 лв, същия в магазин Пинокио беше 24 лв

# 651
Момичета, моля, насочете ме към магазин където мога да намеря детско столче пластмасово ... нещо подобно на тези големите дето се продават в Бриколаж, Практикер - тип градински ... но за малко детенце.

# 652
Момичета, моля, насочете ме към магазин където мога да намеря детско столче пластмасово ... нещо подобно на тези големите дето се продават в Бриколаж, Практикер - тип градински ... но за малко детенце.

Преди известно време гледах такива столчета в Хиполенда,имаше в 3 различни цвята,ако имаш път нататък провери,сигурно още има от тях  Peace

# 653
  • Пловдив
Аз съм виждала такива столчета и по квартални магазинчета за домашни потреби. Майка ми са взели такова да си има момата като им ходи на гости Mr. Green Ще ги питам от къде са го взели  Peace
А  иначе в Евроленда има едни много симпатични като табуретки, напараени от нещо подобно на пъзелите за под, но по-здраво  Peace

# 654
  • София
В Баумакс съм виждала такива столчета, даже един познат купи оттам за детската градина на дъщеря си, една съседка също взе оттам. Това беше преди зимата, не знам дали не са сезонни артикули, но вече е почти пролет, така че може и да имат.

# 655
Момичета, благодаря ...   bouquet

# 656
  • Пловдив
Аха, май се сещам. То това там са мазета Grinning А цената дали си запомнила?
Около 7 лв, нещо такова...

# 657
  • София / Пловдив

В почти всички магазини за домашни потреби продават.
В по - големите също: Баумакс, Кауфланд...
В Евроленд също виждах съвсем скоро.

# 658
bim bam,  а на каква цена са горе-долу в Евроленд-а тези столчета?

# 659
  • Пловдив
И на търговията на Брезовско има много такива малки столчета, даже и масички продават, но не си отговаряха на височината на столчетата, бяха по-ниски  Close Лятото бяха около 5 лв мисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт