Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 032
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 915
Мами да ви питам скъпо ли е във Вис Виталис?
От къде ще ми препоръчате да пазарувам за 1ва рожба-жива и здрава!

# 916
  • Пловдив
Дрехите, прозводство на Вис Виталис са по-евтини, но пък са долнокачествени. За първото дете сглупих да пазарувам оттам - след две пранета за нищо не стават. За дрешки по-добре се насочи другаде, иначе консумативите са като навсякъде.

# 917
Дрехите, прозводство на Вис Виталис са по-евтини, но пък са долнокачествени. За първото дете сглупих да пазарувам оттам - след две пранета за нищо не стават. За дрешки по-добре се насочи другаде, иначе консумативите са като навсякъде.
  bouquet

# 918
Здравейте момичета,знаете ли дали в някой детски център приемат деца на 1 годинка Rolling EyesВ Съботата бяхме в Мола и неможахме да откъснем очички от детския центар там,но приемат деца от 2 годинки нагоре и ние тъжно гледахме от страни  SadАко сте посещавали някой за помалки моля ви кажете ми,много искам да я заведа да си поиграе  Hug
Хм, в МОЛ-а нито мястото, нито играчките са особено за над 2г. .. Точно си е за бебета само Simple Smile
Ние като питахме феята каза, че е за над 1г8м. Имало е и детенце на 1г 5м.

Иначе в Тон бонбон 2 има за малки деца. Даже мисля да водя Ива тези дни Peace
Че то в МОЛ-а е по-малко и "бебешко" от бебешката секция в Тон Бонбон 2 Simple Smile Явно не им се е занимавало  Rolling Eyes
Ама наистина не виждам как едно 2-3г. диване ще вилнее там и какво по-точно ще прави  newsm78
Не че не беше фраш с деца вътре.. То нямаше място от деца за каките  hahaha
Каспър в една съседна тема каза май, че е 80кв.м newsm78

# 919
Каспър в една съседна тема каза май, че е 80кв.м newsm78
Ми може.. Ама не ми е стори като толкова Simple Smile С тия завойчета Simple Smile
В ТБ2 ми се вижда по-голямо Simple Smile

Хм.. ще ме накараш утре да се вдигна до там да меря и да снимам  Laughing

Hug Извинявам се.. нямам идеята да засегна някой изобщо.. просто такова впечетление ми остави  Rolling Eyes

# 920
Ами и на мен не ми изглежда 80, но знам ли...

# 921
Не знам какви дрехи имаш предвид,аз съм купувала бодита ,ританки и пижамки основно от там за първото ми дете,сега второто ги износва и не са мръднали.Горна блузка взех една и стана на топченца при първото пране,но от бельото съм доволна Peace

# 922
Мммм, на мен центъра ми хареса. Много и чудесни играчки. Само качествени. Това, което аз видях със сигурност ще се хареса много на моя син, който току що стана на 4. Ама всеки си знае детето. Моя като се качи на 4 колела (кола имам предвид) и няма слизане. А там има пързалка за коли, видяхте ли я? Мен това, което ме притеснява е, че ми се стори, че става леко течение. Не знам - точно до стълбите? И, да, мъничък е, а точно до него има още свободно място, просто празно. Няма ли начин Каспър да се договори нещо с управата, да се поразшири малко newsm78

# 923
Мами да ви питам скъпо ли е във Вис Виталис?
От къде ще ми препоръчате да пазарувам за 1ва рожба-жива и здрава!

Не са лоши дрешките на Вис Виталис.Даже са много добри.Но за баткото и сега за малката пазарувам и от Саником.Намира се отдясно на БНа като трагнеш посока библиотеката,В партера на сградата срещу малкото паркингче.Надявам се да обясних правилно.   Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:28 от Ket71

# 924
  • София / Пловдив
От бельото на Вис Виталис аз лично съм мн.доволна  Peace
Не е имало боди, гащи или потник, които да се съсипят.

..., да, мъничък е, а точно до него има още свободно място, просто празно. Няма ли начин Каспър да се договори нещо с управата, да се поразшири малко newsm78

Наемите в Мол-а са убийствени просто  Rolling Eyes Ако се разшири ще трябва да вдигне двойно цената и все някой ще започне да се жалва, че е скъпо  Wink

# 925
  • Пловдив
И от мен един глас за дрешките от "Вис Виталис". Всички бодита и пижамки ни бяха от там. Дори и сега взимам бельо от време на време.

# 926
  • Пловдив
И от мен един глас за дрешките от "Вис Виталис". Всички бодита и пижамки ни бяха от там. Дори и сега взимам бельо от време на време.
Подкрепям !   Peace

# 927
  • до Пловдив
Подкрепям и аз Вис виталис  Peace

# 928
Още един глас в полза на качеството на Вис Виталис! Peace
Всички дрехи, купени от там за сина ни, ги е доизносила дъщеря ни, че и за трето стават - като се има предвид бебешката номерация, колко бързо се израства!
Не е така с дрехи, купувани от другаде.

Друго предимство, когато пазаруваш за първа рожба - там сама си избираш, както искаш и колкото време искаш, слагаш в количката, размисляш - връщаш, ако имаш нужда от съвет - тогава питаш. За мен това е важно!
А не на щанд, продавачка да ти вади и прибира дрехи, че и съвети в изобилие да ти дава, без да ги искаш.

# 929
Още един глас в полза на качеството на Вис Виталис! Peace
Всички дрехи, купени от там за сина ни, ги е доизносила дъщеря ни, че и за трето стават - като се има предвид бебешката номерация, колко бързо се израства!
Не е така с дрехи, купувани от другаде.

Друго предимство, когато пазаруваш за първа рожба - там сама си избираш, както искаш и колкото време искаш, слагаш в количката, размисляш - връщаш, ако имаш нужда от съвет - тогава питаш. За мен това е важно!
А не на щанд, продавачка да ти вади и прибира дрехи, че и съвети в изобилие да ти дава, без да ги искаш.

Съгласна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт