Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 015
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
Абе какво сте се захванали с Тон-Бонбон. На който не му отърва да не ходи в МОЛ-а с детето си (лично аз още не съм отишла и определено малкият ще го оставя за 2-3 часа на някоя от бабите)

Не всички имат баби на разположение Wink
И то с избор на коя  Laughing

Хех.. съжалявам, че си казах мнението..
Просто всичко е перфектно! Повече няма да се обаждам.. Аман от лицемерие..

Айде сега и мен ме подхванахте.
Съжалявам, че имам баба на която да си оставя детето. Трябва ли да ви се извиня за това.
Престанете просто да разисквате темата Тон-Бонбон тук.
Тази тема се казва "Къде в Пловдив", а не "За и Против Тон-Бонбон". Като искате да си спорите си отворете нова тема. Писна ми 3-ти ден да чета споровете ви. Обикновенно си трая, но явно на моменти не се сдържам.
duhi_puhi, лични благодарности за откровенното ти мнение.

# 946
Аз не видях къде сме спорили?
Ние си коментирахме с Духи Пухи и други майчета относно новия Тон Бонбон. За колко годишни деца е подходящо,как ни се вижда и т.н. Все пак е полезно инфо за майките.

За бабите просто ти казваме,че не всички са  с баби на разположение Simple SmileНе виждам защо се обиждаш.. Аз си гледам сама детенцето и си го водя с мен по магазините. Като порасне може и на детски център да я оставя. Peace

# 947
  • Пловдив
JeniB, сори- нищо лично към теб, но Духи попрекали - че ще вземе да премери, че щяла да снима, че играчките не са подходящи..... Всяко дете си има различни интереси и предпочитания към играчките. Не можеш спрямо своето да съдиш за другите.
И аз детето си го гледах до 2 годишно съвсем сама. Сега вече си позволявам да го оставя за няколко часа или за цял ден при нашите.
Не бих го помъкнала в МОЛ-а. Смятам, че не му е място сред тълпата. А в центрове почти не го оставям. Тях ги посещаваме на рожденн дни само.
... съжалявам, че се обадих, но както в предният пост писах, темата е "Къде в Пловдив"

# 948
Ами коментирайте, но да се зъвършват постове с ~Аман от лицемерие~, вече не е коментиране, а нещо друго според мен, наистина ако искате да коментирате Тон Бонбон, играчките, малко ли е мястото, голямо ли е, може да си пуснете тема и да си говорите за това там! Успех!   bouquet
 Нека в тази тема да се пише по същество вече, защото я четем доста хора! Hug

# 949
Ами коментирайте, но да се зъвършват постове с ~Аман от лицемерие~, вече не е коментиране, а нещо друго според мен, наистина ако искате да коментирате Тон Бонбон, играчките, малко ли е мястото, голямо ли е, може да си пуснете тема и да си говорите за това там! Успех!   bouquet
Да де.. точно това е.. Не може да се говори само това, което се очаква да се чуе.. Това имах предвид..

# 950
Да де.. точно това е.. Не може да се говори само това, което се очаква да се чуе.. Това имах предвид..

Не, имам в предвид, че можете да си говорите каквото искате в тема, отговаряща на заглавието! Аз лично нищо не очаквам да чуя, защото сама преценям нещата, не разчитам на мнението на други хора да каквото и да било! Hug

# 951
  • Някъде там...
на мен пък ми харесва Тон бонбон в Мола-наистина може и да е по-голямо, но и това стига, има страхотни играчки, книжки и т.н., а и страхотни какички , които се занимават с децата ни Simple Smile
Успех на Каспър!

# 952

Каспър,а има ли ограничение за възрастта на децата?В смисъл дали мога да пусна дъщеря ми-на 6г е?  newsm78
И какви са цените?За в МОЛ-а питам-да знам дали мога да я водя с мен или да търся бабата  Wink
Темата може и да не е за Тон Бонбон, но ще си отговоря, защото уважавам реалните си клиенти и мнението им.
Такива които никога не са ми били и няма да ми бъдат, да наистина не ми се занимава.
Детският кът в Мол Пловдив е направен с много мисъл, желание и безсънни нощи. Това че резултатът не се харесва на някой си и се замахва с "явно не им се е занимавало" и въртене на очи, го подминавам. Факт е че ме коментират. Има още много центрове в града, да си ходи кой където си иска. Нито ми е първият център, нито ще ми е последният. Обещавам, че всеки следващ ще е по-добър. От така даденото и отредено място за детски център, това е най-доброто което можеше да се направи.

Играят си шестгодишни и то доста.
Има оцветяване на фигурки, правене на кукли, бродиране на канаваца, детски станчета за тъкане, бижута от различни продукти, рисунки, оригами, тату. Толкова ми се занимаваше.
Цената е 6 лв - 1 час, 10 лв - 2 часа. Деца от едно семейство - 5 лв на час.
Всички рожденици получават карта с отстъпка.

# 953
О,това не го знаех за отстъпка за деца от едно семейство Mr. Green Чудесно си го измислила,благодаря!  bouquet Това е жест!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 15:15 от yoana77

# 954
Някой вече посети ли Синема сити?
От 27-ми започват да дават "Чудовища и извънземни" на 3D. Дали ще е подходящ за 4 годишини? Аз съм водила синчето на кино, но ако тази зала е много голяма, с голям екран, не съм сигурна дали няма да се изплаши. Ако е като IMAX в МОЛ София не рискувам, там със сигурност не е за него.

# 955
  • Някъде там...
Аз доколкот знам не пускат май деца до 12 год. възраст, но не съм на 100% сигурна.

# 956
От 27-ми започват да дават "Чудовища и извънземни" на 3D. Дали ще е подходящ за 4 годишини? Аз съм водила синчето на кино, но ако тази зала е много голяма, с голям екран, не съм сигурна дали няма да се изплаши. Ако е като IMAX в МОЛ София не рискувам, там със сигурност не е за него.
Може би сте малки за 3д. Най-добре да питаш на място. Според мен 3д е за най-малко 6-7годишни. Има риск да му стане лошо и не знам дали ще си каже толкова малко детенце, че му е зле. Иначе четох, че тук няма да е толкова голям екрана, ами ще се прожектира 3д в 2 от залите за обикновени филми.

Къде продават соленки от тип панделки(ако се сещате какво имам предвид)? Сани пред нас има някакви соленки, ама не ми харесват.

# 957
Иначе четох, че тук няма да е толкова голям екрана, ами ще се прожектира 3д в 2 от залите за обикновени филми.
Тук в техния сайт пише, че са специално създадени за 3Д зали, в които екраните са дъговидни  Peace

# 958
Моето ще го водя, колкото по-страшно и повече чудовища и извънземни, толкова по-добре.
Залата не я знам коя е обаче.

# 959
Хайде, като го изгледате пиши как е минало. Аз в Софийския IMAX си спомням, че като си свалях очилата и се вижда като в нормално кино. То от тези очила и на мен ми се разбъркваше мозъка. Crazy
А иначе филмчето изглежда сладурско, поне от трейлъра така изглежда.
Аз доколкот знам не пускат май деца до 12 год. възраст, но не съм на 100% сигурна.
Тези филмчета за 3D (и мисия до луната и чудовищата) обаче са точно за тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт