Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 001
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 960
Не знам,дали някой го е написал преди мен.В Мола в Geox има много хубави детски гуменки и обувки на половин цена.Особено за момиченцата...  Heart Eyes

# 961
Може ли да ми кажете 3Д киното във Фламинго работи ли, какъв филм ще прожектират утре и от колко часа са прожекциите? Гледах по сайтовете, но никъде не пише за 3Д киното.
Също не мога да видя в мола какво ще прожектират. Показва ми само за днешна дата.
А резервацията задължителна ли е?

# 962
# 963
  • Пловдив

А резервацията задължителна ли е?

Не, ние си купихме билети 15 мин преди прожекцията, имаше места  Peace

Но за 3D резервирах по телефона, ето го  273 000 и беше пълно   Crazy

# 964
  • Пловдив
Може ли да ми кажете 3Д киното във Фламинго работи ли, какъв филм ще прожектират утре и от колко часа са прожекциите? Гледах по сайтовете, но никъде не пише за 3Д киното...
Работи си. Ето тук аз гледам програмата на кината http://www.filibe.com/kino.html Само че утре ще излезе сигурно новата програма/ нали е от четвъртък до четвъртък/  Peace

# 965
Момичета да знаете къде мога да намеря чая Блевит- Л? Бебо се запече, питах на 100 места и няма и няма. Продава ли се изпобщо в Пловдив тоя чай Thinking

# 966
Момичета да знаете къде мога да намеря чая Блевит- Л? Бебо се запече, питах на 100 места и няма и няма. Продава ли се изпобщо в Пловдив тоя чай Thinking
Я кажи какво е ял, че се е запекъл? И от колко време е тоз запек? Не става ли с някакви плодове, ако си захранила - круша, сливи ? Или броколи?
Има и каши с бифидус ефект..
Чая - съм го виждала в складчето на Карловска.. ама не знам има ли го в момента..

# 967
Мани мани това захранване ни разгонва фамилията ooooh!  уж беше овладяно всичко, а изведнъж запек 3 дена не беше акал и днес действах с термометъра, а не съм привърженик на тоя гаден метод Sad
Съмнява ме кашата елда с плодове Thinking  тя ни е новото нещо, макар че той и вече въведени храни да си яде пак се случва.
Аз тоя склад не го знам къде е на Карловска. Голям ли е храни ли продаават?

# 968
Мани мани това захранване ни разгонва фамилията ooooh!  уж беше овладяно всичко, а изведнъж запек 3 дена не беше акал и днес действах с термометъра, а не съм привърженик на тоя гаден метод Sad
Съмнява ме кашата елда с плодове Thinking  тя ни е новото нещо, макар че той и вече въведени храни да си яде пак се случва.
Аз тоя склад не го знам къде е на Карловска. Голям ли е храни ли продаават?
Ето тук: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=da373ca4e4726b36ffff1988346d9966& … &initsearch=1
Точно е само склад за бебешки храни - млека, каши, пюрета + памперси, кърпи и какво ли не..
Като стигнеш там наоколо, който и да питаш ще ти го посочи Simple Smile Макар че около него са само авточасти и строителни материали  Crazy

Опитай се да давш повече течности (или да даваш пюретата по-разредени) и да правиш масажчета на коремчето често..

# 969
Благодаря ви за бързите отговори Hug
Като видях програмата за 3Д-то #Cussing out, сигурно няма да се ходи. Как не пуснаха 1 филм за възрастни (изкл "Пътуване до центъра на Земята", него го изпуснахме Crossing Arms).

# 970
  • Plovdiv
Аз го взех от ВисВиталис

# 971
Опитах да ти пиша на лични,но лимита е изчерпан.Имам нова кутийка Блевит-Л-ще я дам с радост за бебчето ти,само да помогне...
Пиши лично,ако проявяваш интерес... Grinning

# 972
Блевит Л съм вземала от аптеката до Авеню  Peace

# 973
Момичета някой да знае кьде точно се намира офиса на куриерска фирма Европът. Било до някакьв глух прелез на Брезовско,обаче аз не мога да се сетя кьде е този прелез. Някой може ли да ме упьти? Praynig

# 974
  • Plovdiv
Момичета, бих искала да ви попитам някоя от вас дали е виждала някъде в Пловдив лепенки за декорация на детска стая. Понеже нашето момченце мисля да спи при нас като се роди ми се искаше поне стената където ще е кошарата да украся с детски картинки.

Общи условия

Активация на акаунт