Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 966
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Някой знае ли къде се е преместил магазина "Квазер" (или нещо като TCМ беше  Rolling Eyes ), който беше в началото на малката главна от дясната страна?  newsm78

# 1 066
  • Някъде там...
Мацки ,някой ще ми каже ли къде ще откриват магазин Jumbo?

# 1 067
  • Пловдив Белащица
Къде в Пловдив могат да се намерят детски очила Чико?

# 1 068
Къде в Пловдив могат да се намерят детски очила Чико?
Здравей,на колелото на Панаира има един детски магазин,Продават предимно неща на "Чико".Защо не провериш там може да има?

# 1 069
Момичета кажете ми къде в Пловдив има хубави пролетни обувки (от естествена кожа и ортопедични за момиче),че навсякъде е пълно с обувки от изкуствена кожа или пък китайски  Grinning
Засега харесах само едни в МОЛА на К и К,но искам да проверя и на други места  Peace

# 1 070
Момичета кажете ми къде в Пловдив има хубави пролетни обувки (от естествена кожа и ортопедични за момиче),че навсякъде е пълно с обувки от изкуствена кожа или пък китайски  Grinning
Засега харесах само едни в МОЛА на К и К,но искам да проверя и на други места  Peace
Свекървата взе на Капчица едни. Кутията май съм я изхвърлила и сега докато ги разглеждах ги помирисах и ми се догади, че миришат на кожа Sick (аз нося само изкуствена).  В мол-а също гледахме, но нищо не харесахме. Капчица има във Вис виталис при Баумакс и в подлеза на Тримонциум.

# 1 071
Свекървата взе на Капчица едни. Кутията май съм я изхвърлила и сега докато ги разглеждах ги помирисах и ми се догади, че миришат на кожа Sick (аз нося само изкуствена).  В мол-а също гледахме, но нищо не харесахме. Капчица има във Вис виталис при Баумакс и в подлеза на Тримонциум.
Също и на Иван Вазов от страната на гарата, много добре е зареден  Peace Аз също ти препоръчвам Капчица, миналата есен взех на моята госпожица от там сандали, носи си ги цяла зима в къщи после и не са мръднали, страхотни са.

# 1 072
  • Пловдив
Аз взех на сина ми маратонки от естествена кожа, и естествена подплата, на "К&К", ортопедични, миналата седмица от "Мечо Пух" в Кючука. За 29 лв.  Peace
Не съм проверявала за момичешки сега, щото на дъщеря ми й стават от есента и "дамските" обувки, и маратонките, купени тогава пак от там.

# 1 073
Къде мога да намеря масичка със столче с Мечо Пух

# 1 074
А знаете ли защо и къде ще местят Четвъртък пазара? Thinking

# 1 075
  • Пловдив
А знаете ли защо и къде ще местят Четвъртък пазара? Thinking

Ще го местят до гребната база-там където обръща автобус 10,до ресторант Бумеранг.Местят го,защото ще правят ремонт на четвъртък пазара.

# 1 076
  • София
В Баумакс има, скоро ги гледах, дано има още.

# 1 077
А ще кажеш ли защо мислиш, че ще откриват в Пловдив?
Знаеш ли нещо?

# 1 078
  • Пловдив
А ще кажеш ли защо мислиш, че ще откриват в Пловдив?
Знаеш ли нещо?
Защото имат обяви за работа в jobs за Пловдив... Wink

# 1 079
В Баумакс има, скоро ги гледах, дано има още.
Да видях ги тези, но не искам пластмасови, а от тези по-стабилните

Общи условия

Активация на акаунт