Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 851
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 335
Джендем тепе е Младежкият хълм(с влакчето)-най-високият хълм
Бунарджикът е с Альоша(ако още е там Grinning)"Хълм на освободителите"
Сахат тепе е с часовника
Небет тепе е с Етнографският музей и останките от крепостни стени
Античният театър е построен между Таксим и Джамбаз тепе

# 1 336
  • Пловдив
А срещу Търговската гимназия/между хотел Лайпциг и гимназията/ беше Марково тепе.Срутиха го,от много години стои дупка и сега ще строят естествено Мол  Sick

# 1 337
Къде мога да намеря този продукт INGROW GO na Skin Doctors за подкожни косми?Някой виждал ли го е из козметики или аптеки?   bouquet

# 1 338
Момичета, спешно си търся дамска чанта в сребристо ... нито много малка като плик, нито голяма като торба. Проверих в няколко магазина на главната, но са все официални като за абитуриенти ... а на мен ми трябва тип ежедневна в този цвят.
Моля, който има инфо ... помагайте. Praynig
[/quote
Днес видях в Бонжура -на мен ми хареса -ежедневна е!Но не ми хареса цената-49 лв Ако те устройва можеш дая видиш,на витрината  вдясно от входа ,като влезнеш

Благодаря, ще мина и оттам да видя ... за мен по-важно е да ми пасне, че съм нисичка и не всяка форма и големина ми ходи ... Grinning

# 1 339
То тази зоогическа е някакво жалко подобие. Не вярвам да отвори някога. То там няма никакви условия за животните #Cussing out

# 1 340
Здравейте мами!

Искам да ви попитам знаете ли някъде в Пловдив да продават памперси на Памперс но турския вариант!И каква цена са!
Благодаря Ви предварително!  bouquet Hug

# 1 341
Здравейте мами!

Искам да ви попитам знаете ли някъде в Пловдив да продават памперси на Памперс но турския вариант!И каква цена са!
Благодаря Ви предварително!  bouquet Hug

Продават ги в малко магазинче на борса Лъч в Кичука - цена за №4 - 72 бр. - 23.40лв 

# 1 342
  • гр. Пловдив
Би ли обяснила къде точно се намира тази борса?

# 1 343
И на брезовска ги има - там са малко по-евтини  Wink

# 1 344
Колко си ги гледала на брезовско и  къде?

# 1 345

Като влизаш в Кичука от Коматевския възел по бул."Никола Вапцаров"-бившия Въстанически на първата пресечка има светофар ,на който продължаваш направо ,на втората пресечка завиваш вляво и караш само напред - улицата свършва при борсата -там като попиташ къде са памперсите всеки ще ти каже  Peace
има и бебешки храни на хубави цени

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 23:24 от elena112233

# 1 346
Колко си ги гледала на брезовско и  къде?
Е колко точно не знам Simple Smile Не съм купувала отдавна Simple Smile
Но преди години като взимах - разликата беше до 4-5 ст./бр. от Кичука..
А къде - най-накрая търговиите вляво които са... Има 2-3 складчета за памперси, превръзки и хартии ..

# 1 347
Аз да попитам къде най-изгодно се продава бяла техника? Търся печка тип "Раховец", може и голяма ако е по-евтина.

# 1 348
Къде около Пешеходния мост има магазин на Лормар?  Rolling Eyes
Така ми го обясниха, че нищо не разбрах.

# 1 349
  • Пловдив
Къде около Пешеходния мост има магазин на Лормар?  Rolling Eyes
Така ми го обясниха, че нищо не разбрах.

Ако вървиш от главната към пешеходния мост след подлеза първата пряка в дясно, срещу градинката. До него май има оптика

Лормар има също в склад на едро и дребно до Бриколаж.Намира се точно след кръстовището със светофара на магазин "Бриколаж". От дясната страна след светофара има нова сграда, на първия етаж са мебели на "Мебел дизайн", а склада с бельото е на втория. Има пробна и можеш да си мериш с часове

Общи условия

Активация на акаунт