Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 781
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 410
  • В царството на мечтите
duhi_puhi мерси много да тела задължена съм. Още утре ще звънна

# 1 411
Момичета,някой да знае дали продават части закухненските роботи на АРНИКА?Пласмасовия съд ,който служи за ренде ми се счупи.А ставаха чудесни сокчета за малката

bouquet

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 09:42 от Ket71

# 1 412
Здравейте, момичета!

Искам да Ви питам отново за влакчето на Младежкия хълм...
Къде се намира и откъде се тръгва?

Благодаря   bouquet

# 1 413
Зад новият стоматологичен факултет,има уличка покрай тепето(знаят я като "Алеята на любоФта").От там се влиза с кола.Спираш някъде накрая на алеята и се качвате по стълбите,над площадката с катерушките е начална гара Mr. Green newsm01.Влакчето има купенца и нова дограма,изрисувано е красиво,но много трака и песничките в движение не са чуват почти.Билетът е 1лв.за всички над 1 година.
Аз се качих със сина ми.Маршрутът е около 20 мин.Накрая има почивка от 5 мин.докато локомотивът се премести в обратна посока.Но честно казано като са го възстановили е можело поне гарите да пооправят,да сложат някакви пейчици,павилиончета за дребни лакомства,някакви фигурки на животни и приказни герои...
Въпреки всичко за по-пораснали деца(2-6годинки)сигурно е забавно.Приятно пътуване! travel

П.П:Поогледайте се по дърветата,може да имате късмет да видите катерички newsm10

# 1 414
......
 Запознах се с една жена ( от ромски произход). Има правнучка на 4 м. Трудно им е в момента,затова ме помоли  за .... дрешки

emimimi , Velesa , Усмивка! -момичета с широки сърца  Heart Eyes !Жената и семейството й ви благодарят за дрехите и играчките  Hug
Бъдете здрави Simple Smile

# 1 415
Къде в Пловдив има магазин на Fashion Tv ?

# 1 416
В Мол-а Peace

# 1 417
В Мол-а Peace
Има ли интересни неща?
И как вървят цените?

# 1 418
  • Пловдив
Намерени са детска дънкова шапка и играчка до Новотела, вчера към 19,30ч.  Simple Smile

Ето как изглеждат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376801

Ако някой си ги познае, да ми пише, да се видим и да си ги вземе.    Peace

# 1 419
Да не би да има нещо общо с това     
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394465.0

# 1 420
  • Пловдив
Едва ли...

Шапката е за около годинка, може би, а играчката е от тия бутащите ...

# 1 421
Играчка като тази имат много деца,но най-интересното е ,че имам приятелка с дете на около година и те имат и двете неща,но току що я попитах и тя ми каза,че шапката от есента не са я слагали,та едва ли е тяхната  Joy Joy Joy или е престояла цяла зима навън  Joy

# 1 422
  • Пловдив
Оооо, не...
Предполагам, че точно преди ние да минем са ги изгубили...даже се оглеждах да видя някой да се връща да ги търси, но не...

# 1 423
Като й пратих снимката,тя си помислила,че аз съм направила колаж и се базикам  Stuck Out Tongue Winking Eye newsm62

# 1 424
В Мол-а Peace
Има ли интересни неща?
И как вървят цените?

Общи условия

Активация на акаунт