Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 473
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 180
Да ви информирам, че в Кичука има нов детски магазин
Намира се срещу бившия Айсберг на Нестор Иванов 1-3
Имат страхотна стока, която не съм виждала никъде в града
Супер са препоръчвам ги горещо
Освен това днес минах и видях, че са докарали чудеса
С един панталон от тях събираме погледите навсякъде
Ако имам възможност ще го изкупа целия ви казвам
Ако имате път нататък - страшен е магазина
Трябва а се провери Simple Smile
Какво производство са им дрешките? Имат ли и обувки?
Вчера бях до този магазин на Нестор Иванов... Точно оправяха новата стока. Всичко им е много качествено. Ние имаме доста дрешки от тях и съм много доволна. За твоя въпрос - стоката им е българска и турска... но от хубавото турско, а цените им са доста народни... И не са заложили само на дрешките... Общо взето единственото което нямат са обувки, но момичето което работи там каза че скоро ще заредят...Ако имате време минете оттам...
От кога е отворен този магазин?

# 181
Да ви информирам, че в Кичука има нов детски магазин
Намира се срещу бившия Айсберг на Нестор Иванов 1-3
Имат страхотна стока, която не съм виждала никъде в града
Супер са препоръчвам ги горещо
Освен това днес минах и видях, че са докарали чудеса
С един панталон от тях събираме погледите навсякъде
Ако имам възможност ще го изкупа целия ви казвам
Ако имате път нататък - страшен е магазина
Трябва а се провери Simple Smile
Какво производство са им дрешките? Имат ли и обувки?
Вчера бях до този магазин на Нестор Иванов... Точно оправяха новата стока. Всичко им е много качествено. Ние имаме доста дрешки от тях и съм много доволна. За твоя въпрос - стоката им е българска и турска... но от хубавото турско, а цените им са доста народни... И не са заложили само на дрешките... Общо взето единственото което нямат са обувки, но момичето което работи там каза че скоро ще заредят...Ако имате време минете оттам...
От кога е отворен този магазин?
Аз го видях преди 2 седмици и мисля че го хванах от самото начало... Много накипрено магазинче е... И новата им стока е наистина страхотна... Ако имате път към Кичука минете оттам...

# 182
Къде има хубави, качествени мъжки костюми? Simple Smile С цените изобщо не съм запозната, но примерно до към 500лв newsm78 Ако имате информация и за цени споделяйте дори да е повече от 500лв, че хич не съм наясно на каква цена вървят Grinning

# 183
  • Пловдив
Къде има хубави, качествени мъжки костюми? Simple Smile С цените изобщо не съм запозната, но примерно до към 500лв newsm78 Ако имате информация и за цени споделяйте дори да е повече от 500лв, че хич не съм наясно на каква цена вървят Grinning

В Сантинели (Пловдив 4000, ул. Нестор Абаджиев 61 п.к. 353, Тел: +359888681584;0035932/604900) - имат представителен магазин пред фабриката им в индустриалната зона до Асеновградско шосе. Цени около 300-400-500 лв, поръчка - 700-1000лв.
Мороа - магазинът е зад Тримонциум на самия булевард, в момента имат и някакво намаление.
Денил - скоро не съм ги проверявала, но преди бяха добре.

# 184
  • Пловдив
JeniB, разходете се по Заимов. Там има най-голям избор. Преди 2 години за сватбата на брат ми купихме костюма на баща ми оттам. Ще питам днес брат ми неговият откъде е бил Wink

# 185
темата е страхотна и много полезна,записвам се да я следя по-лесно Peace

# 186
Около Великден е планувано откриването. Пусковият срок на обекта е 31 март.
...

Къде е?
На Пещерско, точно до болницата.

Ще бъде пуснат след около два месеца и се намира в комплекс "Райски кът"1 . В момента има там един детски клуб, но той е доста малък и не е това, за което говорим. Новият клуб ще е на 4 етажа, с бар за родители и всякакви екстри за децата Peace

# 187
JeniB, разходете се по Заимов. Там има най-голям избор. Преди 2 години за сватбата на брат ми купихме костюма на баща ми оттам. Ще питам днес брат ми неговият откъде е бил Wink
Коя беше Заимов?  Grinning Още не съм ги научила по имена улиците Simple Smile

bugaboo мерси. Само дето нямаме кола, но ще минем през този зад Тримонциум, че там може и пеша Simple Smile

Аз се сетих, че и на главната има един магазин за мъжки костюми, някъде срещу Теранова се пада. А и в пресечката след Годзила, май съм мяркала да продават. Някой взимал ли е от там?

Иначе ни трябва ежедневен костюм, не е за нещо специално, но ми се ще да е качествен и за това се допитвам до вас.  Grinning Мъжът ми има само 2 костюма, но и двата не са купувани от Пловдив и сега като му трябва още един и не знае от къде да си го купи  Grinning

# 188
...

Къде е?

Ще бъде пуснат след около два месеца и се намира в комплекс "Райски кът"1 . В момента има там един детски клуб, но той е доста малък и не е това, за което говорим. Новият клуб ще е на 4 етажа, с бар за родители и всякакви екстри за децата Peace
А тази информация за детския клуб от къде я имаш?

# 189
...

Къде е?

А тази информация за детския клуб от къде я имаш?

От първа ръка Grinning

# 190
  • Пловдив

На Заимов се намира кукленият театър и в края и е дома на Младоженците. Надявам се те ориентирах. Като стигнеш до джумаята свиваш наляво - има поне 6-7 магазина за официални дрехи  Simple Smile

# 191

На Заимов се намира кукленият театър и в края и е дома на Младоженците. Надявам се те ориентирах. Като стигнеш до джумаята свиваш наляво - има поне 6-7 магазина за официални дрехи  Simple Smile
Абе и аз за нея си мислех, че е Заимов Simple Smile Даже щях да питам надолу от Джумаята, ама викам чакай да не се излагам нещо, ако не е тя  Laughing Ще разгледаме и там, мерси   bouquet

# 192

Аз се сетих, че и на главната има един магазин за мъжки костюми, някъде срещу Теранова се пада. А и в пресечката след Годзила, май съм мяркала да продават. Някой взимал ли е от там?

Иначе ни трябва ежедневен костюм, не е за нещо специално, но ми се ще да е качествен и за това се допитвам до вас.  Grinning Мъжът ми има само 2 костюма, но и двата не са купувани от Пловдив и сега като му трябва още един и не знае от къде да си го купи  Grinning

Погледнете и в магазин 4 you. Костюмите им не са евтини,но пьк са страхотни. Купували сме по-"спортен" модел костюм,който става за всеки ден за 600 лв.

# 193
  • Майничка
За мъжки костюми погледнете и в Passage на Главната, точно до новопостроената "кръпка" с огледалните стъкла, с двата магазина за спортни стоки.

# 194
  • София
На малката главна, точно срещу входя на халите, ъглов е магазина, лятото отпред има кафене, мъжът ми им е редовен клиент, за сватбата ни се облече от-до там.

Общи условия

Активация на акаунт