Отговори
# 45
Благодаря на момичетата, които се включиха по моят въпрос SunglassesЕстествено грешката е в моят телевизор Tired Outta JointНе съм проверявала на точното място, за което съм ви безкрайно благодарна, че ме просветлихте.
Мариянка - излови ме Wink Whistling
Ние м/у другото останахме тук в Хасково заради снеговалежа и обстановката по пътищата, а то сега ново 20 Sunglasses Sad

# 46
Ssissi, като каза преди време, че отиваш в Хюстън, хич не зацепих, че е Хасково и те чета как си прекарвате в Хюстън и си се чудя ква е таз свекърва у Хюстън и ти се кефя как си изкарваш американчето из Хюстън и по едно време разбирам, че си в Хаскуоу  Joy

# 47
Не си ли чувала за Хюстън и Даунтаун Simple Smile)))))))))

# 48
  • софия
Helenka, e kateto ме е изпреварила в отговора - наистина се препоръчва серията A Derma. Моята дъщеря ме беше изплашила в самото начало - толкова много пъпки имаше, че мислех, че никога няма да минат ( чак на клепачите и в ушната мида имаше). Тогава дерматолог ни предписа Exomega на A Derma. Оттогава след баня ползваме въпросното кремче и не сме имали проблем. Но има истина и в думите на Параход - и без мазене ще си минат след време.
Gale, по въпроса за акото - от аптеките можеш да си купиш контейнерчета за акита и като вземеш малко количество, можеш да го занесеш в някоя лаборатория. Така спестяваш доста време с GP-тата и т.н

# 49
Не си ли чувала за Хюстън и Даунтаун Simple Smile)))))))))

Хюстън-Хасково - да, ама тъй като тук има доста мами от чужбинско, си помислих, че е родила в БГ и се прибира в Хюстън, където си живее (въпреки че е по-логично обратното - да роди там и да си го гледа тук)... Mr. Green Виж Даунтаун е ново за мен  Flutter

# 50
Леле не мога ви изчета само днеска  ooooh!
Цеци се класира в отбора на киселеещите се октомврийчета. Милото цял ден спи за по половин час, пробужда се с плач, или пък цял почервенява, изревава и след като го гушна пак заспива. Само че аз отдавам всичко това на промяната на времето.
Много гадно това с газта, но пък дано си извоюваме пускането на 3 блок на АЕЦ - не че цената на тока ще падне, но все пак...
Инче вземи дай адреса на тоз склад за Хъджис Praynig То и аз ги купувам от Кауфланд - проблеми с пропускане нямаме, не са ароматизирани, но май наистина са малко дървенки  Thinking
Иначе днеска направихме една разходка на баткото с шейната. Правих снежен човек, правих се на снежен човек и беше много освежаващо - само дето сега имам мускулна треска  Mr. Green
Специално за момичетата, които кърмят - имайте предвид, че общото разположение на бебето (колики, обриви, вариации на акото и т.н.) зависи много от вашия хрнанителен режим. Не ща да звуча нравоучително, ама много притеснения се спестяват  Peace
Понеже почти заспивам за сега казвам лека нощ на всички и спокойни бебета  Hug

# 51
  • Варна
Само запис!
Фиил, страхотно заглавие!

# 52
Сев, аз ползвах Инфакол по едно време, вятър и облаци. На нас само Еспумизана ни действаше. И няма да плачеш с бебето, че още повече го разстройваш. Честито ви столче! Нашия също ни е подарък и се чудех колко укрепнали трябва да са че да седят децата в стол. И да, нормално е да се запичат от АМ, но не е препоръчително. И ако детето вече не е само на кърма си трябва и вода вече. Късното захранване важи и за АМ.

Мила, на нашето Мише Еспумизана не й действа  Sad От утре сме на Саб Симплекс докато дойде Инфакола, пък ще видим кое ще й действа по-добре. А за столчетата трябва да са поне на 6 м. или по-точно като започнат да седят по-стабилно.

Сев, е това мляко ако е скъпо дет си го видяла, какво да кажа за нашето. Ние сме на Аптамил и струва 27 лв., а в една аптека струва 37, пратих им проверка естествено и бидеха глобени, мизерници.

Shocked Shocked Shocked Леле, Инче какво е това мляко? А вие защо сте с него, педиатъра ли ви го препоръча?

manana и аз вече си мечтая да се возим с шейни другата зима, сигурно много ще се кефят мъниците.

# 53
Запис само, че имам да чета многооооо  ooooh!

# 54
Иначе аз на бебка й давам Nan 1, ама мисля да го сменя. Ще ми препоръчате ли някакво АМ, което ми се ще възможно най-малко да натоварва коремчето (ако има такива въобще).

Севи, ние бяхме на Нан Сензитив, ама вчера доки ни каза да взема Лактана Био, че откак сме на АМ само, бебо нещо не ака (по веднъж на ден, на два дена, и се напъва и черви яко...). Като направим поне седмица на новото ще ти кажа как е, въпреки че той бебо откакто му давам сокчета се пооправи доста, днес ака 2 пъти  Shocked .
За захранването мисля че за бебовци на АМ, трябва да е по-рано, все пак от адаптето не може да получи малчото витамините който ти хапваш докато кърмиш, та аз съм за по-ранното захранване при хранене с изк.мляко, и от другата седмица започвам с пюретата, само да свършим със сокчетата както си му е редът.  Wink

ssissi, мисля че това е заради по малко работни дни в някой от месеците в конкр.период (нали от 45-те или колкото там дни е болничният се плащат само работните дни), би трябвало в другия превод да имаш повече мъни, ако раб.дни са повече.  Praynig Аз незнам за Декември колко ще ми преведат, с тия празнични дни, ама ще видим...   #2gunfire

syconium, аз съм много доволна от кремчето на Мустела-Cold cream, се казва, само че трябва да го мажеш преди да излезете Naughty , след това е равно на "след дъжд качулка". Аз Мимо го мажа само с него като излизаме навън, даже с колата само и като се приберем личицето му е едно беличко и мазничко, и мирише хубаво, направо да го схрускаш.  Laughing

Още една ръка в полза на Либеро! Ние сме с 3-ката и сме супер, не пропускат, нямат гадни лосиони да ни смъдят на дупето и да влошават работата с урината. И ластичетата на гръбчето и на лепенките са супер, направо се родих с тях. Аз нали работя във фирмата вносител на Памперс и си мислех, че са най-добрите, ама не са!!!  Naughty Направо съм потресена от качеството им и ако срещна някоя мацка от Проктър във фирмата ще и го кажааа!!!  #Cussing out

Сисилис, и ние си имаме същия ритуал преди заспиване, ама само през деня и когато сме били много време на вън сред хора или имаме много гости. Аз го отдавам на това че на бебовците нервната с-ма е още незряла, не могат да се отпускат още и като се превъзбудят им е трудно да заспинкат.

Фийл, на нас доки ни каза да правим бани със смрадлика и калиев перманганат и мажем по 3 пъти с Певизон. А за кърпите аз по принцип ги изплаквам с топла водичка преди да ги ползвам.  Wink

Каменце, благодаря за клипа с мамите, направо ми подейства върховно!!!  Hug

И от мен добре дошла и на Elladas!

Айде стига толкоз, че пак се олях!  Whistling

Аз накрая успях да прочета всичко... и незнам кво ще праим с това топло бе мамии? Ние сме на климатици, само в спалнята сме с маслен радиатор заради бебо, ама май и там ще слагаме климавайзер вече, то с тия температури от -17 ...  ooooh!
Аз за топлата вода се притеснявам, че имаме бойлер, ама незнам тъпаците като са строили блока, как са направили с-мата на ВИК (че нали сме в блока от 6 месеца, а и тия 5 семейства дето са се нанесли в нашия вход, незнам дали въобще имат монтирани бойлери, да ги питам тях, как е...) и дали ще имам топла вода и в двете бани и в кухнята или само в банята дето е монтиран бойлера...? Абе ще видим....  Thinking

Айде лека и спокойна нощ и сладки, спинкащи бебчета=свежи мами!  Hug

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 00:58 от mini_minimoi

# 55
Параход, много неприятно, здраве нито можем да си купим, нито да си доставим отнякъде. Дано скоро почувстваш облекчение, ако може и да се излекуваш напълно   bouquet! А какво използваш за Марта за измиване на тялото при баня? В момента къпя Мария само с вода и нещо не ми харесва резултата. Нашата лющеща кожа под ушите и по врата не само не мина, ами тръгна по цялото тяло, придружена с обриви. Свиках спешно педито и кожната у дома, разгледаха бебето дълго и подробно и повишиха дерматита ни в "контактен дерматит". Изключихме цялата козметика, сменям Сано-то с Персил сензитив и съм на нещо като диета с изключени всички подозрителни за алергии храни. Бе то не се прави така, ама трябва в момента да овладеем обрива и затова са цялостните мерки. После ще търсим причината. Освен всичко пие Витамин С, калций, капки Фенистил и омазвам тялото със специално приготвен крем, съдържащ ланолин, вазелин и някакво сребърно съединение (доколкото помня Менделеевата таблица). Сина ми все още е с подобни проблеми, бавно и трудно ги израства, но поне почна 2-3 годишен. Много кофти се чувствам, така й се радвах на здравата и чиста кожа доскоро. Та така, и аз като Хеленка търся подходяща хипоалергенна козметика за по-нататък.
Фийл, оригинално предложение както винаги. Дано по-скоро озаглави някоя тема  Simple Smile. Пък Сиси и мен подведе с тоя Хюстън и й завидях за разходката, но по някое време ми светна  Laughing. Не бях го чувала, нито за Даунтаун.
Хайде, дано новия ден донесе успокоение на разстроените октомврийчета Hug

# 56
helenka, aliss, защо не пробвате с A-derma, много добра козметика и мисля, че ще останете доволни. Но понеже си е скъпичка може да пробвате с някоя мостричка преди това. Аз в последния месец като получих обрива само едно кремче на A-derma успя да ми успокои сърбежа. По-късно видях, че е подходящ и за бебета с чувствителна и проблемна кожа. Казва се Exomega.
http://blogs.mamita-bg.com/atopic/a-derma/

# 57
Алис, специално за теб:
http://lh6.ggpht.com/_HAG5nlMKQ8I/SWQRzSeEEnI/AAAAAAAAAHE/hRcFgh … ictoria%20279.jpg

Дано се размине кризта, че ужасно ми се вижда, а дори и в тукашните вестници пише, че България е една от най- потърпевшите... Кошмар просто... и тоя път не са виновни управляващите, а колкото и тъпо да звучи "международното положение".

Параходе, пожелавам ти да оздравяваш Hug Praynig Peace!!!

# 58
Добро утро  food010.Ох така хубаво се наспах.От вчера ни останаха само две малки кученца и понеже е студено ги прибрахме в къщи и настана голяма веселба.Малкия Ицо от вчера е с нов прякор,до сега беше Шошо от вчера е Малкия Скункс newsm62 понеже от 4 дене не беше акал и само пръцкаше ама то страшни миризмички пуска,около него не се живееще.Иснощи най-накрая се изакахме,ама то голямо якане му у дарихме имаше ако отпред чак до пъпчето и отзад извън памперса даже.                                      оХ  да ВИ КАЖА НА МОЯТА моята скървещица и бях насъбрала много от много време насам и си виках че ще я изтрая до след празниците и вчера си го отнесе.Егати жената бе.Влизам да се къпя вчера и малкия спи в спалнята.Мъжа ми беше отвън с Вики.Излизам след малко и влизам в спалнята и насреща ми тъпата ми свекърва се навела над малкия и му говори и ме лъша една смрат на цигари и направо полудях.Знае че мразя цигари в къщи не се пуши.Хвърлила си фаса и се навряла в лицето на детето ми fightАу голям панаир имаше.      Абе само нерви и тия от тоя Ла редут и те много ме ядосват вече.Имам 3 поръчки от края ма Ноември и още ги няма.Да не би да са ми ги пуснали с някоя кустенурка куриер? smile3506               И един битов въпрос-колко ток плащате ние този месец имаме 460лв.                      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280321&pid=9856530

# 59
Айде добро утро и от нас, малко се поуспахме вместо в 6 се събудихме в 7.00 не че е за оплакване, ама нали гоня часове под строй да се яде))))

Лелелее, аз каквато съм зиморничева и не фирея на студ, е няма такова дзиндзирикане, с парното поддържах 21-22 градуса заради бебе, иначе ако си бях само аз да го бях напрваила на 30. А сега ставам сутринт аи 19 градуса, парното на 5, преди на 2,5 едва се пипаше, париии, а сега стууууд.  #2gunfire Как ще я караме така не знам.

mimi_ic, о съчувствам ти мила. Абе да не сте увили някой .... тук  hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280321&pid=9806354

Моята пък (много добра жена, честно казано оплаквания нямам е изключвам две-три, но като цяло си е ок жената), но откакто родих и адски си ревнувам детето от нея специално не знам защо. То вярно че идват на гости по веднъж на седмица-две, ама като дойде и се почва, ако реве, защо реве, ако рита или си вири краката, защо рита и видиш ли как щял да стане футболист, и се почват едни дебати, и честно казано това адски ме изнервя, е вярно че аз се самонавивам до максимална степен, ама... кво да правя. И ако дойде в парка докато се разхождаме ме избутва от количката тя да я бута, ейй не мога да се докопам до нея и само го гледа с ей такива очи  Shocked, а еле пък докато се храним... е тогава имам чуството че му брои капките които преглъща, това е най-гадно, и не знам как да й го кажа. А веднъж болна и вече като решила че пооздравяла и ми се натриса, ох не мога повече, сънувала съм го, не издържам трябва да го видя, е тогава вече побеснях, ама пак нищо не й казах, а не искам да пиля на съпружето, бе направо у филм се вкарвам.

Е ша ма прощавате за дългото обяснение, ама да ми поолекне малко така))))

Ама днес ще ходим до педито, но с тия леки сополки, май ще се разминем с ваксината, на някое бебче били ли са му ваксина въпреки сополките?

Общи условия

Активация на акаунт