Отговори
# 60
Добро утро мамчета как спахте (ако сте спали) Simple Smile Ние все още ядем в 12 и 3 така че за мен много сън няма. Бебо вече си има режим на акане всяка сутрин в 7 сега е доволен и ми гука.
Сев ние сме на това мляко Лактана Био от самото начало сега малко смених с розовия Хип, че от Лактаната може да изяде мноооого явно му е много вкусно.
Айде аз отивам да си направя кафенце до по късно.

# 61
  • Варна
bowuu
Добро утро
Честит имен ден на Ванко на Хеленка и Ванче-Мамче
Честито на всички именици     bouquet

Честита втора месечинка на варненската ни мома,честита трета месечинка и моя грах  bouquet
Ние снощи спахме-най-накрая,премина му кризата на нашия човек и тая сутрин е много общителен,гледа ми чашата с кафе и такива звуци и реди,ръцете маха -като диригент  Laughing

Да кажа аз пак по цветната тема-вчера му беше 7ми ден на грахи без изхождане и му направих манипулацията с термометъра-е измъчих си детето  Embarassed,количеството беше малко в нормален вид.
Явно наистина си усвоява всичко от кърмата и няма достатъчно количество за изхвърляне дори и на 7я ден

# 62
  • София
момичета зарибени, започнаха намаленията в Ларедут  Laughing

# 63
  Добро утро и от мен!  bouquet Момичета по колко АМ давате?Боби взе да писка след всяко хранене.Ние сме на 130, защото на декември се оказа че е качил 1.400кг и педито каза да не давам 150 newsm78

Фиил, мерси за заглавието, но дано скоро всичките ни сладкиши им минат коликите и да твориш от онези веселите заглавия.Ти си знаеш Hug  bouquet

Сев, ние пък повръщаме от Саба, та сме на Еспумизан, но май минаха вече ooooh!

За млякото още сме си на Фризолака и си го яде и ака Joy

За памерсите сме на Can Bebe, издържат много повече от Памперс и съм доволна.Имат много желатин и са чудесни.

Честито на всички именници  bouquet

# 64
  • Варна
момичета зарибени, започнаха намаленията в Ларедут  Laughing
оо кошницата ми е пълна от две седмици насам  Laughing,отивам да видя намалени ли са артикулите в нея

# 65
Честит празник на всички именници!

Пожелавам им букет от рози,
покрит с шапката на младостта,
нежно завит с воала на щастието
и прекрасно обвързан с лентата на любовта!

# 66
Здравейте, момичета!

Искам да ви почерпя за днешния ни именник - Ванко. Да ви е сладко!

И да честитя именния ден на нашите адаши - Иван на swf, Иван на helenka, Йоанна на nevidimata, Ивайло на  r_adi, Ивелин на tanyaz, Ивет на DEZIRELA и Ивайла на deniim. Да са ни живи и здрави и най-щастливото детство им желая.

# 67
Честит имен ден на малкия сладурко Иван на helenka! Да е здравичък, да расте умен и красив мъж!!!

Честит имен ден и на Бебчовците на мама swf и мама поля75 и всички, които съм пропуснала!

Честит имен ден и на моя мъж Heart Eyes Да почерпя за което:

# 68
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И ПРАЗНУВАЩИ  Hug
Добро утро и от нашата лудница Crazy
леле момичета аз наистина се стреснах от тая криза.Ние имаме само един радиатор и климатик и нз какво ще правим ако има режим на тока а и топла вода ако няма ужас Rolling EyesОсвен една печка на дърва друг начин не виждам.Да стискаме палци да се измъкнем и този път

# 69
Крисси АМ мляко и аз давам по 150 защото иначе си плаче за още, сега на 14.01 сме на консултация и ще видим какво ще ни кажат и на нас

# 70
По-ранното захранване на деца на АМ, го препоръчват единствено, защото препоръчват по-късното при кърмените, а това е така, за да не намаля кърмата. Иначе откъм ползи за стомахчето е все тая, и при АМ се препоръчва да е късно, но понеже не кърмим няма да се притесняваме за кърмата, та ако бързаме-може и малко по-раничко. И още едно уточнение-в АМ има даже повече витамини от кърмата(друг е въпроса, че са синтетични и как се усвояват  Rolling Eyes), липсват му единствено антителата, които има в кърмата.

Сев ние също сме с розовия Хип, струва 20лв за 800гр, има един пробиотик-подобрява стомашната флора(флора ли се казваше Rolling Eyes) и е нещо като имуностимулант. В Лактаната са май 4 вида пробиотик и се води био мляко, но то е и най-скъпото мляко на пазара като сметнеш цена и грамаж.
Освен това Хип е гъсто и мазничко, засища, а на вкус е близък до кърмата (пробвала съм го).Веднъж се опитах да сменя с друго мляко, ама беше по-рядко и малкия бързо прегладня.

helenka и аз за А-Дерма-та съм чувала хубави неща  Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 09:23 от adina

# 71
  • в здрача
Честит имен ден на всички именници!
Честит имен ден и на моя мъж! Събудиха го рано-рано да му честитят /аз си мислех че е 5 часа, защото тъкмо бебка се бе събудила за първи път, пък то било 7/ . Явно затова едва изтрая да й сменя памперса, чак ми се караше да побързам и като видя че се глася да давам мляко чак подритваше от кеф. Прегладняло момичето цяла нощ.
Сега ще ви изоставям да спретна някаква вкусотия докато мъничката си отспива.

# 72
  • Варна
Ха, Добро да е и от нас.....

ЧЕСТИТО на Иван на Хеленка!
Да расте здраво и усмихнато дете! Много целувки!

Честито и на бебчовците на swf, nevidimata, r_aditanyazDEZIRELA, deniim и поля75

Инче, леле все едно за моята свеки пишеш! Така правеше като родих Вали, даже когато детето ревеше не мога да си го взема от нея да го прегърна и успокоя..и на мен ми се ревеше! Ама нали е баба, изтърпяла съм всичко защото жената заслужава ...  Hug Сега всичко е наред , каката като порасна и почна да си казва при кой иска, и като плаче си идва при мен, не върви баба и да я грабне..  Wink Сега с Краси (понеже Вали ревнува, и не дава никой да пипа братчето и) първо се съобразяват с каката и ако тя позволи тогава взимат бебето! Стискай зъби - ще отмине!!!  :lovе:

Маймун - Красун си стоя да играе в леглото от 7 до 8 ч., та мама да поспи още малко! Не мога да не го похваля .....  Heart Eyes

На големите вече Ева и грахон по една целувка!

# 73
  • Пловдив
Честит празник на всички именници!

След кошмарно прекарана нощ, имаше леко просветление на сутринта-две,три усмивки и няколко измъчени агуууу.
Кога ще мине това чудо? Praynig
Май пак са гадните колики-цяла нощ се превиваше и пръцкаше.
На всичкото отгоре още кашля, ще отлагаме и ние ваксината.

И аз се изплаших от това с газта. Дано по-бързо се оправя положението, че ако решат да спрат тока сме живи загинали.

За свекървите-моята малко ме дразни, но като цяло нямам оплаквания. Но като се роди Алекс и аз като Инчето си ревнувах детето и не исках  да ми го докосва. Сега нямам подобен проблем, с удоволствие го оставям бабите да го занимават.

# 74
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името и да се споменава с много любов!
Голям студ е и у нас! Аз нали съм зиморничава и от вчера умирам от студ. Снощи бях пуснала духалка и радиатор, за да можем да изкъпем Рая. През нощта и днес работи радиатора и съм отворила вратата между спалнята и всекидневната. Ужас, какво ли сметка за ток ще ни дойде, а и детето ме е страх да не го простудя. Преди малко се обадих на майка ми и направо и заявих, че ще им кацнеме с Рая съвсем скоро в Кестинбридж. Още се надявам да се избегне режима на тока и да се оправят нещата ама дали .... newsm78
Севче, Милумила го купувам за 23.75 лв. за 800 гр. така, че не се чуди. За Лактана Био съм чувала само хубави неща, а и розовия Хип е хубав, посъветвай се с педи, но и двете млека се препоръчват за деца, които трудно се изхождат. Ако искаш Инфакол, аз имам 3 опаковки,неизползвани са! С радост ще ти дам, пиши ми ако те интересува!  Peace Heart Eyes
Като вече сме на АМ, трябва ли да давам вода на малката?След хранене или между храненията?
Пак за свекърви си говорите  #Cussing out Като бяхме на Пз за празниците пак ме подлуди тая жена. Детето реве и е много неспокойно, а тя само дава акъли. Рая явно нещо не я харесва много много и като я гушне стой спокойна максимум 10 минути и после надува гайдата, тя я дундурка, обаче рева не спира докато не я гушна аз. През нощта като реве влиза в стаята без да се съобразява. Бяхме оставили малката да я гледа докато с баща и сме на кафе с приятели, не е могла да я нахрани и не е могла да я успокой, в резултат след половин час ни  се обади да се прибираме. Абе овца тъпа #Cussing out не мога да я понасям.

Общи условия

Активация на акаунт