Отговори
# 240
  • Бургас
Параходче дано скоро оправиш здравето и да се ободриш. Hug
То сега и времето не позволява разходки и
още по-депресантно се чустваме.

Манана, ти наистина имаш страхотна подкрепа Hug Ние с таткото сме си самички, та ще е голямо шоу с две деца. Но пък защо не Simple Smile Така или иначе не ми се връща скоро на работа.
и ние така. Peace[/color]

# 241
Мананче, я стига пък и ти. А аз малко те изтормозих нали, върнах си ти го тъпкано при това  hahaha

Айде ние се приготвяме за излизане, че вкъщи не мирясва.

# 242
  • София
Тони, не на всяко хранене дохранвам. През нощта ме мързи  Embarassed и понр две храненета сме само на кърма. Това че цока по час и повече е отделен въпрос, нали мама си поспива  Laughing
Значи стават 5 храненета с по 60 мл. АМ на ден. Пре нощта ми минава номера, защото е сънен, но през деня когато е много гладен прави страшни магарии на гърдата. Цока 2-3 мин и плюе, после пак търси, захапва, пуска, реве, гърчи се   ooooh! Голям ужас е! Понякога му натискам главичката даже, щото така ме е разранил... Нямам идея на какво се дължи, млечницата я излекувахме, за зъби силно се съмнявам, коликите минаха, от биберона не му тече по-силно - давам му шише с биберон за новородени, т.е. пак се налага да дърпа здраво.Незнам. Що се отнася до това, дали иска добавка - да.Познавам му вече звуците, които издава - нещо от сорта на умумум и въртене на главата на една страна, придружено с хленчене. Та тази програма е винаги след цица, давам вода, биберон, не ще! Сега с тези 60мл, залъгваме положението, забаламосвам го нещо след хранене и забравя. Ама ако хич не му дам добавка и успея да го приспя или нещо друго, след час и половина-два пак реве за манджа. Даже се бях шашнала, че не ми харесва кърмата, ама поне в началото яде. После....

# 243
Здравейте на всички,
при нас има нов подход към съня- завивам го с крайчето на едно леко поларено одеалце през глава и откъртва за секунди  Laughing, а от два дни си муши главата сам под него  Joy

Само ние май ядем по толкова малко , събират му се горе-долу по 500 мл кърма на денонощие за 6 хранения...не знам вече какво да правя. Гастроентероложката му изписа Перитол за апетит, но там пише, че съдържа алкохол, причинява замаяност и сънливост и не се дава на деца под две години и аз реших да не го давам. Освен това се замислям относно компетентността и. И педито и другата твърдят, че на такова малко дете не може да му има нищо сериозно  newsm78 щом пълни памперса и не е кльощав. Дали аз нещо не откачам?

# 244
Здраейте и от нас. Ние напоследък сме много криви само реве, така като чета не сме само ние.
Относно второ и трето бебе нашия тати е по навит от мен, то верно че при мен беше като на майтап отидох уж само на преглед то се оказа че съмм със 7 см разкритие и хоп за 45 мин родих. Аз си мисля обаче да изчакам поне 1 година.
Незнам вие до колко вярвате на уроки но аз вече нз какво да правя който го види бебока и му се зарадва и е готов урочасан.........
Днес е много слънчево при нас и сега ще го опаковам и отиваме на вън че там най добре спинка. За сега толкова от нас.

# 245
за яденето да добавя ние си ядем 7 пъти за денонощие по 150 - 160 мл ,педиатърката каза че си наваксвал (нали е роден 45 дни преди термина)

# 246
Здравейте момичета!
Съни,  smile3501 много се радвам за вас, да я нацелуваш бухтичка! Party
Цитат
За представите и аз и Фийл и Тедико си се представяхме като мами на момче и момиченце, ма се оказа, че ще сме само свекърви  Wink Поне за сега  Whistling
Така-така smile3521 И на мен таблиците ми показваха момиче ама на... Laughing На ръце ще ни носят тия наште мъже! А дано, иначе Crazy  Ще слагам най-отпред на простора по едни бикини, да се види, че има и жена в тая къща hahaha
Дезирела, гимнастика правим още от средата на втория месец Peace
Софко, ама много джиджана люлка бееееее! Дано все така да й действа на Вики Heart Eyes
Параходче,дано по-бързо се оправиш, пък не се знае всяка бременност и раждане са различни! Нещата ще си дойдат от самосебе си. Стискам палци всичко да върви в положителна посока Peace
Ааааааааааааа, вчера Алекс се засмя за първи път с глас... е няма по-приятен звук за една майка  Party

# 247
  • София
Браво на малката бухтичка! Видя ли че се оправиха крачетата! Повече да си нямате ядове по доктори.

И Мишето ака веднъж на няколко дена. Ние имаме и много газове. Предния път й помогнах с термометъра ама рядко излезе, като няма запек защо да я мъча?! Пия сок от круша и хапвам компоти от сини сливи, дано й помогне да се изходи.В книгата ми пише, че в този период червата им е нормално изведнъж да станат лениви. Знам че после като ги захраним ще почнат пак редовно да си акат.

Неди, кво да ти се смеем, че проверяваш детето дали диша, аз имах такъв период в началото когато ми се задуши 3 пъти за 1 седмица. Ама си мисля, че рефлексите им вече са по-добри и не е толкова страшно вече.
Браво на мъжа ти! Повече хора като него да има!

Бидапет, аз заради секциото следващите 2 г не трябва да забременявам, но и не искам деца с такава малка разлика. Примерно 4-6 години разлика ми се струва перфектно. Освен това представяш ли си ако се наложи пак да лежа 8 месеца, какво ще го правя това малко дете. Имам една такава позната, голямата й дъщеря беше на около 2г когато забременя с второто и се наложи да лежи. Ужас ви казвам! Аз пък не се натискам за момче, никога не съм се виждала като мъжка майка. Мъжо и той не отказва още една девойка Wink

Сисилия, и аз незнам какво да ти кажа за кг на бебо. То като реве от глад как да не му дадеш?! Залъгва ли се с чайче? Ние чак сега станахме 5кг и даже шкембе нямаме.

Мимозиня, не те ли е страх да завиваш детето през глава? Аз понякога през нощта хвърлям по едно око да не си е качила завивката на носа и я дърпам надолу. Много ме е страх да не се задуши, че нямат рефлекса да си махнат одеалото от главата.

Ани, дано скоро ти отминат проблемите!

Ние снощи забелязахме Прасчо на възглавниците дето майка ми й ги ши и такъв разговор му хвърли. Напиках се от смях  Joy

# 248
ние ядем 7 пъти по 120 мл. elladas не е ли много да изяжда по  150 - 160 мл

# 249
ох тъкмо вчера си мислех за второ(при някои трето) и ето вие сте обсъждали
въпроса.ами и на мен много ми се иска да имам двечки ама честно казано не знам как се оправяте.пък и тоя дългия период на бременност......не че не ми харесваше да виждам всеки път малкото човече колко е пораснало и да го усещам как ритка вмен,ама 9 месеца.а ит раждането доста съм наплашена,че никак не беше леко.общо взето от вчера насам само такива мисли ми се въртят в главата.май засега ще спра да го мисля пък като поотрасне малко зверчето ще види какво ще ми скимне.

ние гимнастика правим още от първия месец естествено доста лекича(не че сега бяга на пътеката де) Laughing

направо ви се чудя и възхищавам как излизате в този студ,аз вчера се престраших и щях да пукясам

# 250
  • Бургас
направо ви се чудя и възхищавам как излизате в този студ,аз вчера се престраших и щях да пукясам

И аз така и то като имаш в предвид излизах на терасата да прибирам едното пране и да простра друго,но понеже беше пералня с бебешки дрешки откарах около 30мин.и скреж хвонах.

Най новото в нашият репертоар е :Бррррррррр придружено с ръкомахане,ритане,плюнчене и хилене.
И си я редставям как като и дам пюре след време го прави тоя номер и ме омазва цялата Joy

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 13:19 от Nedialka_81

# 251
ООО, Неди тоя номер е много готин Laughing И колкото повече го правят, толкова повече им харесва smile3521 А като направиш физиономия, че те е напръскала цялата ще почва с глас да ти се смее, та да неможеш и да й се скараш Mr. Green

# 252
  • Lovech
Хей, ама вие да не си помислите сега, че харесвам малката разлика и ви агитирам? Нищо подобно!
Разликата между децата ми е 10 години, а между мен  ибрат ми - 12, така че аз определено виждам предимствата на голямата разлика. Малката си има също своите, това могат да го кажат мамите с деца с малка разлика. Това, което имах в предвид снощи е, че сега в момента съм на вълна бебета и ще ми бъде лесно да гледам две наведнъж, а освен това нямам кой знае колко време, след няколко дена ставам на 37 все пак.
Но, както споделих, това са само мечти, добре съм си с двама юнака, освен това жилището ни е много малко, а финансова възможност за по-голямо няма, така че, ние ще спираме до тук, и наесен, живот и здраве, ще се връщам на работа!
Отивам да полегна, че малкото спи вече от 15 минути.

# 253
  • софия
И аз много бих искала още едно дете. Имам по-голяма сестра и има моменти, в които само на нея мога да разчитам. Не ми се мисли, ако я нямаше. Но определено бих изчакала поне още 3-4 години. Докато бях бременна и в периодите, когато се чувставх зле ( а те не бяха малко), не можех да си представя как щях да се справя, ако имах и друго дете, за което да се грижа. Освен това работя от 10 години и съм ползвала максимум по седмица отпуска годишно и това затваряне вкъщи ми идва понякога в повече.
А за избора на пол - момче или момиче - мисля, че методът на др. Йонас е сравнително надежден. Но според мен, тези неща е много трудно да се планират, и зачеването на едно дете, както казвам си е едно чуденце.

# 254
  • София
Неди, ще сме омазани и още как  Laughing
Ние от снощи много нежно казваме "мъм" и се смяхме че е проговорило детето на английски и вече казва мама  hahaha Ох, толкова са сладки като си бърборят, а утре ще почнат и думички да редят, представям си какви глупости ще дърдорят.

Общи условия

Активация на акаунт