90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 203
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
  • В светлината на слънцето
Ели,  Hug Hug Hug
Голди, и аз хич не обичам плодове и първият път като правих диетата в плодовия ден ми беше до  Sick Но сега нещо се попречупих и даже с кеф чакам плодовия ден. Не че ям кой знае колко плодове, но поне ги понасям. Абе в интерес на истината ми се събират най-много три плода за цял ден, ама това да е проблемът.  Embarassed Иначе сутрин изобщо не ям плодове.

# 316
Благодаря за топлото посрещане. Simple Smile.Имам едно запитване дали може да се консумира алкохол по време на диетата.

# 317
   Здравейте на всички.    Hug

Добре дошли на всички новички и на тези, които ще се присъединят към нас тези дни.

Благодарско на Лулумба за закуската и късното сутрешно кафенце в недля. Благодаря и на Жанетчето за обедното кафенце.     bouquet

Лори, за кафето с мед не знам, но аз винаги си слагам подсладител Хуксол течен. Предполагам, че подсладителя ще ти е решение, ако не можеш да пиеш горчиво кафе като мен.

Сладката мери, няколко страници назад има мнения и за двете диети от хора, които са пробвали и Дюкан и 90 дневната.

Елинор, аз си те обичам.    Hug   

Да се оплача, че до 22.30 снощи диетата ми вървеше супер. Да, но такъв глад ме гонеше, че не издържах и хапнах 2 филийки с лютеница, кисели краставички и няколко малки вафлички (иначе бях на Варива). Да не забравя и един пакет Пумбер. Направо се улях. Днес пак съм много гладна. Мисля, че съм в овулация, защото и корема ми е подут, а и имам килограм отгоре, та си обяснявам глада с това, но не се успокоявам.

Сиска, алкохолът е забранен.

# 318
Сиска добре дошла  bouquet
Аз не съм от пиещите алкохол, но мисля че не трябва да се пие алкохол с диетата....но пък от време на време в умерено количество едва ли ще е толкова фатално Hug
Мимми ти защо се загуби от темата...и не дойде да почерпиш за Рожденния си ден. Но пък аз съм видяла в списъка с рожденници, че празнуваш и казах на фиднките тук. Хайде виж поздравите към теб от нас за ЧРД.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361432.msg9719427#msg9719427

# 319
    Здравейте нови, стари и бъдещи фиданки   smile3525
  Аз днес съм лунуваща, но не съм си го поставила като цел, а каквото дойде, защото ако се проваля много ще ме е яд. За сега съм на 2 кафета ( Shocked ) и сок от грейпфрут и не съм освирепяла още от глад. На мен ми се пада и плодов, тъй че най- много да оплескам лунуването с някой плод, което не мисля, че ще бъде голям фал, но за сега всичко е ОК.
 Относно кафето ,  нищо не може да ме накара да го пия без мед и сметана, НО от утре започвам витамините  и съм се настроила да си ги пия както си трябва, а при тях е изключено кафе СЪС подсладител и ще трябва да си наложа това. Все пак ги дават за много добре пречистващи витамини и СЕ СВАЛЯТ КИЛОГРАМИ  dance .Някой случайно да ги е тествал вече - http://www.fluidpower.eu/index.php?page=colovada

Успешен режимен ден от мен  Flowers Four Leaf Clover

# 320
   Тоничка, би ли споделила каква е цената на тези витамини. И правилно ли съм разбрала, че докато ги пиеш трябва да спазваш друга диета?

# 321
   Тоничка, би ли споделила каква е цената на тези витамини. И правилно ли съм разбрала, че докато ги пиеш трябва да спазваш друга диета?

Програмата струва 95 лв. и е за 14 дни. Препоръчаха ми я Декември и аз си бях решила сега Януари да я започна, за да е след празниците.Спомага за изхвърляне на токсини и шлаки.Има благоприятно действие в/у целулита и се свалят и килограми, което е добре дошло. Наистина ще трябва да променя  режима, но пак се яде след 12 и в 18h . Аз ще се придържам повече към диетата, която е в брошурата към витамините, но пак ще се върна към 90 дневната диета, когато свърша. Дано устискам  newsm17 ,че голям глад ме чака, но съм сигурна че си заслужава   Simple Smile

# 322
Фиданчици,привет!!! Hug
Аз пак се загубих,но имам доста работа  ooooh! Днес съм на въглехидрати,а не съм яла целия ден почти нищо,а цял ден се занимавам с кремове,блатове и сметана  #Crazy.Сутринта хапнах една ябълка и на обяд половин вафла.Сега отивам да си довърша работата,че стана ракиено време,а аз още не съм почвала да готвя  Rolling Eyes

Добре дошли на всички нови кантдидат фиданки!!  bouquet

# 323
  • София
Днес съм на 2 мандарини и 1 ябълка но не ми се пие нищо.... и само 2 кафета Confused
Не съм гладна ама това където не пия течности е много лошо!
По принцип вода не обичам,чай без нищо също..... Sad

# 324
   Тоничка, аз не се задълбочих да чета цялата диета, но ми се струва, че и само с нея ще свалиш, така че резултат със сигурност ще имаш. Да не забравиш после да се похвалиш. Имаш ли близки, които да са използвали тези витамини?   

Димяни, и аз винаги съм карала без вода. Не се сещам да пия цял ден дори лятото, но сега се насилвам. Това ми остана от Дюкан. В началото на Дюкан дори се насилвах да пия по 3 - 3.5л., но след като няколко дни не успях да изпия повече от 2л., забелязах, че свалям по-добре. Затова сега пия между 1.5 - 2л. Е, днес и аз съм назад с водата (само литър до момента). Насилвай се, колкото и да не ти се пие. Аз знам един трик. Пия от шише. От чаша пия по-малко определено, а от шишето ми върви повече, поне винаги е пред очите ми.    Mr. Green

Аз имам няколко въпросчета - позволявате ли си да хапвате майонеза и в кои дни? И има ли книга за 90 дневната диета някъде в интернет качена или в книжарниците? Има ли такива, които са си я купили (ако я има, разбира се)?

# 325
Ето ме отново Hug
Тинче аз майонеза като се замисля не съм много често яла, но тя според мен си е за белтъчния ден-нали е с яйца newsm78. Книга не се продава в книжарниците-но мисля че на първа страница където са линковете се отваря на един от тях един форум на руски сайт и там в началото на темите пише, че има качена снимана книга(тя е на руски и да ти кажа качеството на сниманото е лошо). Чакай да потърся и ще ти дам след малко линк Hug

П.П. ето това е руския сайт и малко по надолу има линк с качена книгата
http://forum.myjane.ru/viewtopic.php?t=22179

Фиданки аз преди малко си взех дигитален кантар и се оказа, че моят механичен дава с около 3 кг. по-малко #Crazy Утре след сън ще сравня и двата но сметката от сега е, че не съм 78кг. а 81кг(т.е. като съм започнала да отслабвам не съм била тези 91кг. които пише на линийката а съм била около 94кг ooooh!) Та утре ще има точен отчет с новия кантар и май ефекта пак ще е  #Crazy

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 19:09 от janeta*

# 326
  • В светлината на слънцето
Жани, не се шашкай. Нормално е да има разлики при смяната на кантарите. Аз затова не си сменям кантара, за да не се изненадам неприятно.  Mr. Green
Тинче, аз хапвам понякога майонеза в белтъчния ден. Но рядко, защото не съм й кой знае какъв фен.

# 327
  Tincheto 78  имам познати, които са пили витамините и са останали изключително доволни. Ще се похваля и аз разбирасе какъв ще е резултата и как ще се чувствам.
 За майонезата- аз съм си позволявала единствено в добавка към някакъв сос в белтъчния ден, тъй като има яйца и не я свързвам с никой друг ден. Има една салата, която е със зелена салата, риба тон, кротони и сос на майонезена основа  eat
  Аз хапнах  3-4 ореха и една мандарина. Ще видим утре сутрин какво ще покаже кантара. За 8 дни съм -1кг, което си е супер за мен, а и имах доста прегрешения Blush

# 328
  • Варна
Аз искам да питам солети могат ли да се хапват и кога?

# 329
Хайде да се разпиша аз за първия ден от диетата.Как сте момичета?Аз днес закусвах 2 червени ябълки,до обяд 1 кафе с малко обезмаслено пр.мляко.Сега ме чака печено пиле и готвено прясно зеле.
Искам да ви благодаря за топлото посрещане.Много сте мили,а и май не се отегчавате от въпросите на новичките. Hug
За водата ,май не пия много,но ще взема да се понасиля.
Димяни-защо не ядеш,аз мисля ,че както при всяка диета трябва да се яде,дори минималното което е за диетата.С галдуване не става.

Няма проблем да се пият витамини с тази диета нали?Пия едни комплексни за косата,защото имам страхотен косопад след предната ми диета?
Малко ми беше трудно днес със закуската,свикнала съм да хапвам нещо по-сериозно.А последно време си правех палачинката на Дюкан и издържах до обед.Но мисля,че ще е въпрос на свикване ,да видим.
Мислих и фитнес да почвам успоредно с диетата,но мъжът ми ще се прибира на Бг ,и ще остане към 1 месец там,ще ми е просто невъзможно сама с две деца,отделно и бизнеса да наглеждам.Както и да е,дай Боже да успея с тази диета.
А сега отивам да обядвам,че стана 1 следобед,точно в 12 ли трябва да е обяда?
Лека вечер на всички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт