90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 212
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
Много се чудих и аз за Дюкансата ама смятам,че за това което искам да постигна и тази ще свърши работа Rolling Eyes имам да сваля 7/8 килца само.....
Дано поне за месец да падна с половината Rolling Eyes
Дали е възможно? Thinking
ДА

благодаря ЕЛИ за кафенцето!

# 271
ЗАПОЧВАМ В ПОНЕДЕЛНИК-12 ЯНУАРИ Joy

# 272
   Ето ме и мен, но на бързо, че време не остава.

Стел    Hug

Жанетче, ти за този първи месец колко свали. На какви килограми беше, когато започна и каква ти е целта?

Тъй като още в самото начало прочетох няколко такива мнения, че след първия месец не се сваля (а видях и табличката, която показва същото), реших следното. В първия месец си правя диетата така, както е дадена и ще си хапвам сладко във въглехидратния ден. Ще видя, колко килограма ще сваля, а втория месец ще махна всичко сладко и най-вероятно въглехидратния ден ще бъде заместен с белтъчен. Т.е. ще правя два белтъчни, един на варива и един плодов ден. Това съм решила за сега. А и щом от водния ден сте забелязали, че има задържане май ще го пропусна.

Ели, благодаря за кафенцето

Лорисита, добре дошла мила. Успех в отслабването ти желая.

Добре дошли и на всички други новички, които не съм приветствала.

П.П. Може ли да споделите как променатя линийката си. Нова ли правите или си има някаква цака?

# 273
Елииииииии слънце мерси за кафенцето Hug Ти как си?
Димяни за 7-8 кг. ще се справиш с тази диета-вярвай ми(аз свалих 8 за месец). Много щеше да е хубаво тази диета да работи без отказно при мен по-дълго време....но истината е че организъмът запомня дадения режим на хранене и след 2 седмици се настройва с новия начин на хранене.  дюкан действа без отказно защото там се изключват много видове храна и най-решаващия факт за свалянето там е явно лишаването от въглехидрати(не че казвам че това е хубаво за организма Naughty)
Тинче аз стартирах диетата на 03.11 и бях 86 кг. За 10 дни свалих 5 кг. и след първия воден(т.е. на 30-я ден сутринта) имах 8 кг. свалени и бях 78 кг. След това за около 3 седмици стопих още 2 кг. стигайки 76 кг. и по празниците върнах 2-3 кг. но общо взето от началото на декември имах 2 свалени кг. и то бяха от лунуване което правих 2 пъти. Просто организма запомни начина на хранене и спря да сваля Sad
Сладката Мери радвам се че ни откри(че снощи беше писала в темата с рецепти) Hug Хайде скачай смело тук е много готино

# 274
Тинче аз стартирах диетата на 03.11 и бях 86 кг. За 10 дни свалих 5 кг. и след първия воден(т.е. на 30-я ден сутринта) имах 8 кг. свалени и бях 78 кг. След това за около 3 седмици стопих още 2 кг. стигайки 76 кг. и по празниците върнах 2-3 кг. но общо взето от началото на декември имах 2 свалени кг. и то бяха от лунуване което правих 2 пъти. Просто организма запомни начина на хранене и спря да сваля Sad

Да, аз затова съм решила да изключа нещо от менюто през втория месец. Леле, какви планове си правя, а нямам вяра на себе си, че ще устискам.

# 275
Добре дошли на всички момичета отново.
Жани, мила добре съм. Днес почивам пуснах си отпуска и преди малко обядвах и сега мързелувам пред компа и ви чета. Ти как си миличка, разбрах че отиваш при Дюкан. Ще те подкрепя, вярно трябва да постресираш организма малко с нещо друго за да раздвижиш метаболизма си. Аз варирам 58 - 59 кг. важното е да не виждам шестицата. Карам разделно + лунуването на 100%. Утре е пълнолуние и ще съм на линия  Simple Smile

# 276
  • София
Mерси за отговора! Hug
Надявам се и при мен да има добър резулат!
Аз имамах много хубава диета направена от диетолог но + програма за фитнес и преди 3 г за 6 месеца обаче свалих 14 кг от които си върнах само 2!
Мислех да започна нея но в момента нямам време за фитнес и е безмислена! Rolling Eyes
Кога ще лунувате от тази вечер ли  или?
Много не се вълнувам та да знам дали и аз да не го направя?

# 277
/X/ ♥Димяни ♥, пълнолунието започва рано сутринта в 05:26 което означава, че утре цял ден се кара на течности, без захар ако ти пристърже може малко медец, и се хапва чак в понеделник сутринта  Hug

# 278
  • София
elinor80,значи може с ставането да мина на вода! Party
Кафе може ли едно поне да се пие или не?

# 279
Дбре де аз имам една чуденка пак  newsm78(мале каква бяла птица съм .. ooooh!)-спазвате режима и междовременно и лунувате,до тук ок.Ама като искарате лунния ден после продължавате тази до който ден сте стигнали ли или започвате наново.Някой разбра ли какво искахда кажа,че аз много не си го схванах  Blush
Елинор ти си ми голям стимул да знаеш,а от кафе имах спешна нужда,мерси Hug

# 280
  • Варна
В плодовия ден хапват ли се банани, че прочетох по-горе в един поста за една "колежка", че банани няма да пипа???

# 281
/X/ ♥Димяни ♥, може мила кафе без захар без проблем не се притеснявай  Hug
mu6morok, радвам се че съм ти стимулче  Heart Eyes ами караш лунния ден и продължаваш както ти е по схемичката за следващия ден.
Alokazia, банани може но в краен вариант, защото се водят като трудно смилаеми, но ако ти пристърже много не се замисляй, а си го хапни. По добре банан, отколкото нещо не режимно за денят  Simple Smile

# 282
  • София
Ели,мерси май ще се пробвам!
Утре иначе мии е плодовия ден...  Crazy
Чакам го с нетърпени защото обожавам да ям плодове! Peace

# 283
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тинчето, аз не бих изключила въглехидратния ден както ти мислиш да направиш. Той е там, за да раздвижи метаболизма и е също толкова важен, както и останалите. Изключи сладкишите, но хапвай пълнозърнести спагети и хляб и повечко зеленчуци  Peace

Аз дне съм на въглехидрати, преди лунуването. Преди малко хапнах едни кокоски, че много ги обичам и им бях хвърлила око отдавна. Бяхме на басейн с малката да изхаби малко енергия  Grinning Сега хем ми се мърда на някъде, хем ме е налегнала някаква следобедна дрямка, която няма как да осъществя, защото моето шило не се спира и не се сеща дори за сън  Tired

Днес по принцип трябваше да ми втори протеинов ден (отказах се от бобовия засега, че не ми понася), но реших да го направя въглехидратен, че да издържа по- лесно лунуването, а и в понеделник ми се пада плодов  Thinking

# 284
Дбре де аз имам една чуденка пак  newsm78(мале каква бяла птица съм .. ooooh!)-спазвате режима и междовременно и лунувате,до тук ок.Ама като искарате лунния ден после продължавате тази до който ден сте стигнали ли или започвате наново.Някой разбра ли какво искахда кажа,че аз много не си го схванах  Blush
Елинор ти си ми голям стимул да знаеш,а от кафе имах спешна нужда,мерси Hug
тя ели вече  ти е писала- аз просто си избирам , в зависимост от това кой ден ми се пада-въглехидратния го замествам с лунния и продължавам нататък с плодовия,а ако е друг ден го правя на другия ден, охххх дали ме разбра? newsm78
иначе аз от понеделник или вторник започвам втора фаза-ако успея да направя тридневка на лунната от вторник,иначе от понеделник. стискайте ми палци

Общи условия

Активация на акаунт