Отговори
# 150
Джини, благодаря!    bouquet

rumi_alex, аз си взех витамини за бременни на Milupa - NeoVin.

Сега, като споменахте, че във витамините се съдържа ФК, а на моите пише plus DHA, това съкращение да не е въпросната фолиева и да предозирам?!? Confused В мен е само блистерчето, кутията е вкъщи и не мога да прочета какво пише на нея.

Относно гаденето, понеже аз така и не си купих Деган, след като доктора ми ми каза, ако мога да не го пия Naughty, в аптеката ми препоръчаха алтернативно решение с хомеопатичен продукт. Казва се Вомитусхил, на капки. Ако не подействат, то поне са абсолютно безвредни.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 10:06 от strelche®

# 151
Срещу гадене на мен ми помага Спрайт, не винаги ама понякога Crazy

# 152
Стрелче, фолиевата не се натрупва, излишъка се изхвърля с урината. Така че спокойно.

# 153
  • Burgas
Честит имен ден и от мен на всички именници! Живи и здрави!   bouquet
Момичета, аз искам да ви попитам как да определя кога трябва да отида на втора ФМ между 18-22 седмица. Незнам кога се пада 18-22 седмица при мен. Последна М на 27.10.2008, термина ми е на 03.08.2009 PeaceПомощ newsm78

Ето тук си напиши датата на термина и ще се изпише кога в коя седмица си : http://www.pregnology.com/faralong.php?month=8&day=19&year=2009

Благодаря   bouquet

# 154
Еййй, големи писания сте изписали докато ме нямаше в къщи.
Гледам за имена сте говорили, това и на мен ми е много интересна тема, но мисля че още е раничко... Все пак ние с мъжо доста отдавна сме си набелязали някои.
Биа, нашето бебче в 6 седмица беше около двадесет милиметра, така че спокойно...
Ох не знам защо,но имам някакво много гадно предчувствие почти от самото начало,направо ми се плаче.

Дано да бъркаш ... но с миседа миналата година имах такива усещания. Не усетих никакво майчинско чувство, дори не исках да спра цигарите, дори и на лекаря ми казах, че не вярвам, че ще излезе нещо от това, и се оказах права.

# 155
Е, нормално е бременната жена да е объркана, притеснена и да няма ясно изразено майчинско чувство. Ехеее, на колко им идват чувствата чак като родят! Не се притеснявайте, момичета, хормоните влияят.

# 156
Еййй, големи писания сте изписали докато ме нямаше в къщи.
Гледам за имена сте говорили, това и на мен ми е много интересна тема, но мисля че още е раничко... Все пак ние с мъжо доста отдавна сме си набелязали някои.
Биа, нашето бебче в 6 седмица беше около двадесет милиметра, така че спокойно...
Ох не знам защо,но имам някакво много гадно предчувствие почти от самото начало,направо ми се плаче.

Дано да бъркаш ... но с миседа миналата година имах такива усещания. Не усетих никакво майчинско чувство, дори не исках да спра цигарите, дори и на лекаря ми казах, че не вярвам, че ще излезе нещо от това, и се оказах права.
Е мерси сега това нещо няма да ми излезе от главата.Може би се чувствам така защото с дъщеря ми не съм чела по интернет толкова много неща като сега и толкова объркваща информация.Вече не знам какво да мисля.

# 157
Е, нормално е бременната жена да е объркана, притеснена и да няма ясно изразено майчинско чувство. Ехеее, на колко им идват чувствата чак като родят! Не се притеснявайте, момичета, хормоните влияят.
А на някой пък въобще не им идва. Joy
Аз се притеснявам защото виждам,че на някой момичета тук им откриват сърдечна дейност в 6г.с,а на мен нищо не ми казаха.

# 158
Аз пък съм сигурна, че другата седмица ще ти кажат  Crossing Arms

Моят лекар се съмнява за нещо нередно, ако не види сърчице в първия ден от осма седмица. Преди това не.

# 159
А на някой пък въобще не им идва. Joy
Аз се притеснявам защото виждам,че на някой момичета тук им откриват сърдечна дейност в 6г.с,а на мен нищо не ми казаха.

Спокойно и на мен в 6.г.с. нищо не ми казаха за сърдечна дейност, все още не съм чула такава, чак в понеделник като ида  на лекар Crazy Доктора ми каза да не се шашкам излишно когато го питах кога ще чуем сърчицето Peace

# 160
Биа, спокойно. Аз за това реших да изчакам с първия преглед, надявам се да чуем сърчице.

# 161
  • София
Здравейте и от мен момичета. Искам да се похваля, че вчера видяхме тупкащото сърчице на мойто бебче. Термина ми е на 5.08.2008г.

# 162
Аз пък съм сигурна, че другата седмица ще ти кажат  Crossing Arms

Моят лекар се съмнява за нещо нередно, ако не види сърчице в първия ден от осма седмица. Преди това не.
Ами да,аз също знам,че най-рано в 8 г.с се вижда сърдечна дейност,но ето,че можело и по-рано.

Момичета благодаря ви за подкрепата. Hug

# 163
Да, и на мен вчера не ми видя пулс, след 2 седмици вече трябва да има и тогава ще ходя. Много сме. Явно тези, на които са видяли пулс в края на 6 г.с., са ходили или на вътрешен ехограф или на някой хубав и нов, който позволява да се види толкова рано.

# 164
Биа, спокойно. Аз за това реших да изчакам с първия преглед, надявам се да чуем сърчице.
Дю  на теб кога ти чуха съдечна дейност? Hug

Общи условия

Активация на акаунт