Отговори
# 210
Пратих ви и не е зле ако имате снимчици, да качите и вие. Аз си исках, но лекаря ми отказа.  Confused Вика, няма какво да се види още- една точка и толкова. Хич не разбира колко е емоционално това за нас, нали е мъж!

# 211
Аз мога да ви предложа друго,тези,които сме майки за втори път да качим снимки от първите си бременнисти?Какво ще кажете? Thinking

# 212
Евтимова само работи по здравна каса, преди и Кирякова,но аз и при двете съм ходила и няма да повторя повече. Naughty
Толкова претупват и са супер назаинтересовани. За мъжете гинеколози там незнам, нямам лични впечатления, само с доктор димитров разговарях веднъж по телефона по спешност и той ми обърна доста внимание.
Ходила съм и при други, но Попова ми се струва най-внимателна и съпричастна с емоциите, много добричка е. Вика ме в неделя да ходя на преглед, за да не чакам на опашка. Много е мила. Затова съм се спряла на нея засега. И аз имам снимчици, ама никъде не съм ги качвала, а и засега са само 2.

# 213
Аз мога да ви предложа друго,тези,които сме майки за втори път да качим снимки от първите си бременнисти?Какво ще кажете? Thinking
Разбира се, тя Куини е качила дори.
Лично за мен ще е полезно да видя ехографии от различни седмици и да сравня донякъде какво видях аз вчера при прегледа, да си направя някаква съпоставка как трябва да изглежда ембриона към настоящия момент. Търсих из нета, но масово има 3Д, при които се вижда зародиша дори, а аз искам да видя обикновени ехографски снимки на точици.  Laughing

# 214
Разбира се, тя Куини е качила дори.
Лично за мен ще е полезно да видя ехографии от различни седмици и да сравня донякъде какво видях аз вчера при прегледа, да си направя някаква съпоставка как трябва да изглежда ембриона към настоящия момент. Търсих из нета, но масово има 3Д, при които се вижда зародиша дори, а аз искам да видя обикновени еходрафски снимки на точици.  Laughing
E там не виждам да има снимки на бременни. ThinkingА кое е това сладко детенце в морето с майка си?

# 215

Вярно, че раждах преди повече от 8г и е минало не малко време, но чак пък да нямам нито една снимка от УЗИ, много ме е яд. Rolling Eyes За ФМ пък изобщо не бях чувала. Crazy

# 216
Ейййц Simple Smile  голяма активност се заформили .. ама много сме  и страхотни сме, да се надяваме, че тая активност се дължи и на подобряващото се настроение и намаляващите неразположения у всички Heart Eyes
Пушещите, искаме да следим от близо състезанието да видим кой пръв ще откаже цигарите (ама честно), да се отчитате ..
Биа' поздрав най-сърдечен за новото аватарче.. мм стархотен е милчките "мишоци" (не че имам нещо против стария, беше си бая АРТ) и не се тревожи, то нали казват, че всяка бременност е различна, те и за това хората са най-различни още от съвсем дребнички се формират..
А и аз ходя в Токуда при д-р Кирякова и съм доволна за сега..
Кафето виж не мога да откажа Sad, но съм го докарала до 1 на ден с доста мляко.
Искам и аз да гледкам снимките, ако може да ме светнете.

# 217
Зо, кутията ти е пълна Wink Изтрий нещо, за да ти пратя данни.

# 218

Вярно, че раждах преди повече от 8г и е минало не малко време, но чак пък да нямам нито една снимка от УЗИ, много ме е яд. Rolling Eyes За ФМ пък изобщо не бях чувала. Crazy
Не,не аз имах впредвид снимки на коремите,на самите нас,сигурна съм,че поне 1 снимка имаш. Wink Hug

Zo,мерси  мила,радвам се,че ти харесва. Hug

# 219
и аз нямам снимки от пьрвата ми бременност  newsm78

# 220
Искам и аз снимкии..

# 221
  • Burgas
И аз искам парола, имам снимка ще я сложа Hug

# 222
Не,не аз имах впредвид снимки на коремите,на самите нас,сигурна съм,че поне 1 снимка имаш. Wink Hug

Да, да, имам, ама предпочитам да ви го спестя. Mr. Green Изглеждах ужасно, но и няма как иначе с 30кг отгоре. ooooh!

# 223
и нещо друго искам да ви питам. ако може да ме насо4и някои за добър лекар, кудето да родя Simple Smile
мерси

# 224

Да, да, имам, ама предпочитам да ви го спестя. Mr. Green Изглеждах ужасно, но и няма как иначе с 30кг отгоре. ooooh!
Aйде,айде няма грозна бременна,покажи се и аз ще кача,ако качите и вие. Hug

Общи условия

Активация на акаунт