Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога не трябва да посещавате солариум?
Какви са ползите от използването на солариум?
Какви са рисковете от използването на солариуми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога не трябва да посещавате солариум?
Не трябва да посещавате солариум по време на употреба на противозачатъчни лекарства и антибиотици, по време на мезотерапия, пилинг или подмладяващи инжекции, след всякакви кожни процедури с дълбоко въздействие, при възпалена кожа, по време на бременност или кърмене , със заболявания на щитовидната жлеза, мастопатия, диабет и хипертония; ако има наследствена предразположеност към онкологични заболявания в семейството ви; с пигментни петна и бенки; със суха, снежнобяла кожа, склонна към изгаряния и при най-щадящ режим.
-
Какви са ползите от използването на солариум?
Ефективното използване на солариума има не само ползи, но и потенциални рискове. Въпреки това, когато се използва разумно, той може да предложи няколко предимства. Тези предимства включват подобряване на настроението и облекчаване на стреса, лечение на различни кожни проблеми като екзема и акне, насърчаване на производството на витамин D, подпомагане усвояването на калций и фосфор и повишаване устойчивостта към инфекции и настинки. Важно е обаче да се отбележи, че прекомерната или неправилна употреба може да доведе до отрицателни последици за здравето.
-
Какви са рисковете от използването на солариуми?
Прекомерната употреба на солариум може да доведе до структурни промени в кожата, като например удебеляване на повърхностния слой, загуба на влага, еластичност и здравина. Преди да започнете процедури, трябва да се консултирате с лекар-специалист в тази област за персонализирана програма за използване на изкуствено слънце.
-
Какви са мненията на хората за използването на солариуми?
-
Какво е мнението за използването на слънцезащитни кремове с SPF преди използване на солариум?
обичам да съм с хубав тен през цялата година
и сега посредата на февруари мисля да ходя през 1 или 2 дена
ама как попадндах точно на това мнение....както ми беше прикипяло от тях.....мислих да им викам Защита на потребителите,защото мила станах на зебра
да,целия гръб ми беше като пешеходна пътека на бели и розови(които в последствие потъмняха)ленти.Единственото разумно обяснение беше че нещо е станало и 10 мин лампите на гърба са работели(не светели,защото всички светеха) през една!!!!Собственичката ми се извини и ми даде бонус 15 мин,който така и не ползвах,защото не бях сигурна дали този път лицето няма да ми стане така.Ина1е съм за умерените дози солариум и продължавам да ходя в началото на пролетта,защото съм мн бяла,но смених мястото!!!
.... ще ви го пласирам за пари