За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-5

• 13 577
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
От предишната тема pochti bezobidna

Мария-Никол, единствената играчка в леглото на малката е музикалната, не сме я махнали, но тя от 7м спи при нас, а играчката я пускам, като сменяме пелените. А теб, какво те притеснява за играчките?
 Питам,защото ме е страх да не стане "от играчка плачка".

# 31
  • София
Малкият имаше само една играчка - от тези меките мечета, дето като дръпнеш връвчицата и 'пее'. Махнах я наскоро, защото само събираше прах. За разлика от батко си като малък, той не се заиграва с такива висящи играчки, дъги, гимнастики. Но ако има малки частици и ви е страх да не погълне нещо, по-добре ги свалете.

# 32
А с какво мажете лицето, при положение, че кожата му е адски суха и има атопичен дерматит? Пробвах с крема за студено време на Мустела, но и от него направи реакция. Лицето му става на лишейчета и се лющи. Много неприятно. За тялото ползвам Себамед и Мустела - стелатопия (редувам ги, в момента сме със себамед), обаче на лицето не помагат особено. А честно казано ме е страх да експериментирам с козметика.
Аз използвам SEBODERM /клинично изследвана емулсия с антисебореино ,овлажняващо, омекотяващо  и антиоксидантно действие. Спомата за третиране на себореен дерматит./Доволна съм от това лосионче.

# 33
Забравих да питам:
от няколко дена беба я е страх от прахосмукачката, щом я пусна и на лицето й се изписва див ужас! А само преди 2 седмици чистехме заедно, тя ходи след мен в проходилката и гледа с интерес. При вас имаше ли нещо такова на тази възраст? (ние сме на 9 м. )
Беба е на 6,5м. и също изпитва ужас от прахосмукачката, миксера, от дрелката на съседите...Успявам да я успокоя като й показвам, чи аз държа прахосмукачката, т.е. в един момент нося детето в едната ръка, а с другата чистя. След ок. десетина минути става ясно, че не е страшно и спира да плаче. /Стано малко забъркано, но извинявай!/

# 34
  • Разпиляна във въображението
Димана е на същата възраст и след като пусна прахосмукачката в първия момент се дърпа назад, но после идва с проходилката и гледа. Понякога се опитва да докопа кабела, защото контактите ни са високи Wink

# 35
мам4ета кой прави изследванията за носен и гърлен секрет,днес педи идва в къщи и  решихме да направим на малката такива изследвания но не ми стана ясно в лаборатория ли или newsm78при някой специалист.Извинявам се ако ви е тъп въпроса ама....забравих да попитам

# 36
  • София
можеш в лаборатория.
или да провериш дали в поликлиниката ви го правят...не на всякъде но има...
ние го правихме в поликлиниката ни, от там го пратиха в лаборатория с която имат договор.
само трабва да се каже, че е за носен, защото направлението било и за гърлен същото или нещо от сорта...да не го объркат.
като трябва няколко дни да не са капани капки в носа и сутринтта преди взимането да не е пръскано с физиологичен р-р или каквото и да било друго. и се води сутрин детето.
става за няколко дни с антибиограма.

# 37
Какво друго мога да давам на закуска, освен попарка, защото моята калпазанка не иска и да чува за нея, а вече е голяма да яде само АМ?

# 38
Аз редувам попара сьс кус-кус,но синьт ми беше по-голям,когато започнах да ги давам и двете.

# 39
Благодаря, ive7aaa!

# 40
Какво друго мога да давам на закуска, освен попарка, защото моята калпазанка не иска и да чува за нея, а вече е голяма да яде само АМ?
Мисля че овесени ядки или грис, пак с масло и сирене можеш да пробваш. Или пък попарата да я правиш с АМ, вместо вода и сирене.
А аз искам да попитам, знаете ли марка прах за пране без миризма и мокри кърпи, че вече от всичко що мирише ми се гади  Sick

# 41
  • София

каша, тя за попара даже е малка...ама....
крем, кисел, щом яде глутен - овесени, пшеничени и всякакви такива  ядки...без примеси....грис, мляко с бисквити...т.е. АМ с бисквити...
кус-кус....

# 42
И моят син не яде попара. На вашата възраст закусваше  само АМ. Малко по-късно започнах да му давам и каша.

# 43
За питането от миналата тема - балсам за бебет не сьм виждала, но има шампуани за лесно разресване, може да пробвате с тях.
Бебешки, нали? Аз питах в една аптека с доста козметики за бебешки балсам или шампоан за суха коса и ме изгледаха доста странно.

maria nikol, щом се притесняваш, по-добре ги махни!  Peace

il84, на тади възраст на бебече АМ му е напълно достатъчно! Доверявай се повече на бебуна!

# 44
  • София
бебешки са да.
даже джонсън имат такъв...и не само те...и други фирми имат и бебешки и сьдетски шампоани за лесно разресване...и за къдрави коси май може да се казват - все същите са Simple Smile)) пусни в търсачките, имаше такива теми специално за това и то неотдавна.

Общи условия

Активация на акаунт