ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ 16

• 31 876
  • 347
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!
Боби, дюкан ми е много дълъг, все още не мога да упорствам толкова дълго време... Миналата година успях, но тази нещо хич ми го няма ината.
merilinda, не си само ти така. при мен отслабването също тръгва мноооого бавно.
сега ме търсят за работа. после мооже пак да се включа.

# 271
Момичета дали е нормално това, че от две седмици съм свалила само 1 килце. На Дюкан съм от 2 месеца и половина?
Защото взех да се отчайвам  smile3514
Хубав ден

# 272
  • при моите деца .....
Привет!
Тук съм. Днес - режимна!
Kamence, организмът забавя свалянето при достигане на кг., които са поддържани дълго време, може да си в овулация или в МЦ, може да си на финала - последните кг. падат най-бавно.
Ще водя детенце на цирк. Ако имам време ще пиша пак!
Лека вечер!

# 273
  • при моите деца .....
Привет!
Да сервирам по кафе, чай, закуска

Вчера цирка беше хубав и доста продължителен.
Сега съм на работа с детенце - но начало на месеца - ведомости, форми ..... Утре вече мисля да я изпращам на градина.

Нещо ми е депресивен период и съм безкрайно уморена, постоянните финансови притеснения .....

Хубав ден!!!

# 274
Kamence, ако направиш пак няколко дни "ударния" режим на Дюкам, няла ли да се получи? Щом си от 2 1/2 месеца, значи си си на смесен. Пробвай 2 дни "ударен", после 2-3 "смесен"(поне това казват е режима, когато са останали малко килца).
Вчера бях нещо като режимна.... Пил. бутче (ама цялото, с кожичката) и салата домати,краставици и сирене... Едно кило ми го няма. Simple Smile
Кокам-а/гарцинията май наистина действа с диета... Само дето не зная моята каква точно ще да е. За днес - кафета си го пих без мляко, с подсладител и си нося две яйца за обяд. Това ще дойде да е нещо като японската, ама да видим кой ще я спазва стриктно, та да покаже резултат. Сега - чао.

# 275
Добро утро!!!  food010
Пия си кафето и се чудя какво ще хапвам днес. Нещо вече ми омръзна това месо. То не беше на фурна...на грил...на теф. тиган... Аман вече.
Вчера ми беше нещо като плодов ден...
Сега чакам Ани да заспи и ще яхвам кростренажора,че нещо тия дни все не мога да направя пълна тренировка.
След това ще се притегля да видя има ли поражения от рождения ден. Три дни ме беше страх да се кача на кантара. Изядох 2 парчета торта и един крем Sick. А уж съм на диета hahaha
Хубав ден на всички!!!
 smile3525

# 276
Здравейте,
аз от много време не съм писала, но просто не знам на какъв режим да мина и само го отлагам. Днес бях сериозна и мисля че от утре ще ми е по-лесно Simple Smile трябва да си сложа и линийка.
Ще проверя и кога е луноването.
Вие отчитате ли се в табличка шсе още?

# 277
  • при моите деца .....
Добро утро!
Сервирам кафе и бързам - днес съм пак на лекар, а после на фризьор - до обяд няма да се включа!

Вчера успешен протеинов ден!

Хубав ден!

# 278
Далал*, радвам се, че се засичаме. Хич не се чуди - почвай каквото и да е, само килцата да вървят надолу... Ако снощи си хапнала - изпусна таз седмичното лунуване. Фазата - първа 1/4 - беше вчера, 02.04. от 17.33 ч. Следващата е другия четвъртък в 17.55ч. и е пълнолуние.

Аз се поиздъних, затова нищо не казвам за моето диетуване. Днес - пореден ПЪРВИ ден от японската, май. Или Дюкан, или н`ам си к`во.Нещо без хляб, тестени, захар, алкохол и с малко сол. Месо, яйца зеленчуци, мляко, кафе  Mr. Green Това е менюто ми основно. Като са повече яйца, му викам японска, като месото е повече - Дюкан Whistling А млякото е подправка в кафето. Хайде кажете ми какъв режим е това, аз не мога да го определя. Ама хич и няма да се откажа от нито едно от горните, само мога да огранича количествата (огранича, не премахна Twisted Evil)

Сега почвам да работя...После може пак да драсна някой ред, ако се включите и вие.

# 279
Здравейте,

Маца, вчера като за първи ден спортувах и пих само едно кафе и един фреш и успях да хвана лунната Simple Smile Тази сутрин бях забравила, че има лунна и дадох нови отговори на публикациите и ми излезе лунната и се присетих  Joy hahaha hahaha hahaha но съм само на кафе и ще издържа! Надъхала съм се Simple Smile След малко ще спорувам.
А само и да ти кажа, че аз определено НЕ пълнея от алкохол! По-скоро ако след много алкохол изям и много храна Simple Smile Че алкохолния глад не прощвава Simple Smile

Знаете ли от къде да си сложа линийка, която отмерва и грамовете и пише от колко време съм на диета Simple Smile

# 280
Здравейте на всички Simple Smile От много одавна не се бях включвала съвсем умишлено, защото всеки пък когато се зарека да започвам диетата наново и .. не издържам.. #Cussing out За това си започнах една нова диетка която си намерих (е! малко е драстична ама при мен само това действа) и да се похваля - днес ми е 7-ми ден и съм смъкнала 4кг  Grinning Сега съм 56 и ако издържа още 7 дена ще ги докарам до 52-54 и край!!!!!! 
Хубав ден на всички много  Hug Hug Hug от мен!

# 281
smilianova , казвай бързо за тая чудничка диетка. Никакви тайни и загадки, сподели! Чакам инфо, позинала пред компа, че нещо ми стърже на стомаха.
Сега, като се прибера, ще хапна един морков - това поне съм изпитала - гарантирано стомахо-болкоуспокояващо (гастрит,например или просто стържене)и гладоозаптяващо. Hug

Далал, и аз като не ям нищо, а само пия алкохол, не пълнея. Пък и не съм виждала дебел алкохолик (пу не съм!). Не ми се еслучвало от години.... А за спорта - тема-табу за мене. Хич ме няма. Имам един прашясал степер в къщи - стои точно до вратата, да не пропускам да го видя, ама ньъцки - не действа само с гледане. А ме мързи да му се метна...И тае-бо-то зарязах... Абе, станала съм мн.безхаберна към телесата си. То затова кантара (уред неверен, измислен от Инквизицията още през 16 век) не ще да падне под 60-61.

# 282
С тази диета може да отслабнете до 10 кг. за 14 дни. Диетата е основана на принципа на разделното хранене с малък енергиен внос и интензивен двигателен режим.

Програма за отслабване

I ден - 1 кг. варени картофи

II ден - 1/2 кг. извара

III ден - 1/2 кг. варено пиле без кожата

IV ден - 6 варени яйца

V ден - 1/2 кг. печена риба

VI ден - 1 , 1/2 кг. кисело мляко с магданоз 100 гр.

VII ден - 1/2 кг. кашкавал

VIII ден - 1/2 кг. шунка или филе

IX ден - 1, 1/2 кг. плодове или зеленчуци

X ден - чай, кафе, минерална вода

XI ден - 1 кг. плодове

XII ден - 1 кг. зеленчуци

XIII ден - 1 кг. варени картофи

XIV ден - 1 литър зеленчукова супа

# 283
  • при моите деца .....
Привет!!!!!
Кафе, чай и закуска за плодуващите

Вчера - трета гала - знам, че са две, но тези козунаци така ме събразняват ...... пък и след 4 режимни месеца, но не искам да кача  Sick От днес - режимна - само с 2 гали (но не по цял ден  Mr. Green), А   може да се мотивирам да атакувам 5-ците. Почти го бях постигнала и то в 3 фаза на Дюкан - 60.600 - на обяд с дрехи (меря се у свекърва ми, не върви да се пазхвърлям по бельо)....

Хубав ден!

# 284
  • София
smilianova Благодаря ти за диетката, от понеделник мисля да я почна, че днес искам да си продължа една друга. Честито за твоите минусчета и успех с останалите. Аз също в момента съм 60 кг, и мисля да сваля за рожденият ми ден тия 10 кг. А той ми е на 30-ти. Дано наистина има резултат.
Успех  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт