ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ 16

• 31 880
  • 347
  •   1
Отговори
# 285
Ей, като дойдат почивните дни и всички мераци за диетуване отиват по дяволите. Мъжо поведе дечурлигата на някакъв мач и аз се метнах веднага към хладилника... Сега, начревоугодствала се, се ядосвам на мене си. Те това е.

# 286
 HugЗдравейте момичета,преди две години пишех при вас,подвизавах се като pe6oni1967.Тогава ми помогнахте много стартирах от 67кг. и за около три месеца достигнах 62 кг.Но сега пак съм в изходна позиция, така че ето ме отново.Крисси,много ме изненада с този сладуран,а преди две години разглеждахме снимки от сватбата ти Grinning Надявам се ,че ще ми помогнете и този път.Точна диета не съм избрала, все още проучвам пазара Mr. Green

# 287
noni2009 , привет! Това с изходната позиция ми е познато. Значи - заедно ще наваксваме, щото и аз съм в "изходна".
Да видим какво ще ни донесе новата седмица, като в четвъртък има и пълнолуние (т.е. от чв вечерта луната започва да намалява, килцата се топят по-лесно).
А за вида диета - просто от всичко по по-малко и без хляб, захар и всякакви нишестени - това е "моята" диета. Ще вида какво ще се получи сл.7дни. Почивните направо не са за описване.

# 288
  • при моите деца .....
Привет!
Вчера - режимна, днес - също, но  Embarassed до 16 ч.
Взе да ми се отпуска коремчето  Sick, от утре - в релси. Не искам да загубя постигнатото, време е - да се взема в ръце - хайде от утре - без прегрешения.
Лека вечер!!!!!!

# 289
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!!!
Да сервирам кафе и закуска

Нали няма да ме изоставите да режимствам и пиша сама?
Тази седмица се очертава не много режимен уикенд (мъж ми има имен ден), та съм решила до петък - никакви гали - дори ще се храня на ПЗ - като втора фаза - без позволените за трета фаза неща (кашкавал, плод, хляб) - та да си разтоваря организма, че за трети път се освинвам - изяждам сама цял козунак (500 гр.) и после не мога да дишам  Sick
Май е време да включа и коремни преси - от утре си променям часовника да звъни в 6 и ще правя - постепенно ще ги увеличавам, а се очертава и приятна седмица - та ако идвам пеш и се прибирам пеша от работа - 6 км. - + танци - добро раздвижване.

Спорна седмица, успешен ден,  много усмивки и слънчево настроение!

# 290
Боби, какви ги говориш! Как ще си сама. В диетуването - може, но в писането - в никакъв случай няма да те оставя...
Значи, тотална издънка откъм диетуване (аз самата), ама пък килцата са за 7 дни с едно надолу твърдо. Пия кокам/гарциния. Не спортувам и не пазя диети. Мераци за диетуване имах, ама съм си сладокусница... Naughty Ако това е истина (а ще да се провери - продължавам да ги пия), и ако наистина за седмица без диетуване и без спорт свалям по кило... дали пък наистина не открих панацеята... Уф, обърках си изказването. Laughing
Хайде, казвайте бързо как сте следпочивно с кг-мите.

# 291
Хайде и аз съм тук LaughingОт три дни съм изключила сладкиши,тестени,хляб и прочие благинки и кантара ме показва с 1.5 кг. по-малко, но Naughty
не му вярвам особено.Момичета имам много тежък ПМС,задържам много течности,полудявам за сладко, за настроението да не говорим ooooh!.Ако някоя мама има подобен проблем - помагайте PraynigПри това положение,сами разбирате, че  диетите ми траят около две седмици.Това е от мен засега,приятен ден  Hug

# 292
Kamence, ако направиш пак няколко дни "ударния" режим на Дюкам, няла ли да се получи? Щом си от 2 1/2 месеца, значи си си на смесен. Пробвай 2 дни "ударен", после 2-3 "смесен"(поне това казват е режима, когато са останали малко килца).
Здравейте, и аз не съм писала отдавана, бяхме на вилата с мъжо и децата. Голям кеф. 6 дни минаха супер бързо. Малко се поотпуснах  Embarassed Печен слънчоглед, царевични пръчки, банан, грейпфурт, киви и разни други работки които ми се ядяха отдавна  Embarassed Все пак бяхме на почивка така да се каже. В къщи кантарчето показа +1.3, ама съм и в МЦ от вчера, така, че..... надявам се не  е много притеснително.
Маца, не можах да разбера  Embarassed Аз по принцип ги карам 5П/4ПЗ. Сега от днес започвам 5 дни П и така. Как да направя пак ударен? П дни не са ли като ударния  newsm78 Извини ме за тъпия въпрос, ама ....
А и съм достигнала едни килограми на които бях доста дълго време  newsm78, но те сега не ме удовлетворяват  Naughty

# 293
  • при моите деца .....
Маца, не можах да разбера  Embarassed Аз по принцип ги карам 5П/4ПЗ. Сега от днес започвам 5 дни П и така. Как да направя пак ударен? П дни не са ли като ударния  newsm78 Извини ме за тъпия въпрос, ама ....
А и съм достигнала едни килограми на които бях доста дълго време  newsm78, но те сега не ме удовлетворяват  Naughty
Продължавай си смело втората, но защо редуваш 5 П / 4 ПЗ, а не 5/5? или може 4 П / 3 ПЗ - да ти съвпада цикъла редуване със седмицата - в петък, събота и неделя на ПЗ - да е по-лесно.
Аз днес съм ПЗ - след ГГЗ - малко наказание  - дано издържа три чисти ПЗ дни и после протеинов четвъртък.
Днес може на обяд да отскоча до свекървата, да се метна до кантара, но може да го отложа за утре - 2 дни имам пропуск в едно от важните за сваляне  неща -  smile3550 около овулация съм, но искам пак да видя 60 кг. на кантара!!!!!

Лек ден!

# 294

Продължавай си смело втората, но защо редуваш 5 П / 4 ПЗ, а не 5/5? или може 4 П / 3 ПЗ - да ти съвпада цикъла редуване със седмицата - в петък, събота и неделя на ПЗ - да е по-лесно.

Лек ден!
Ами така си ги измислих, уж за повече П дни и повече сваляне съответно.
Благодаря ти за съвета   bouquet

# 295
Здравейте сладурани   bouquet Днес се бях приготвила за хубав и слънчев ден, а то....  Confused При на времето е едно намръщено и духа много студен вятър... Боби, не си сама мила  Hug Подкрепата е на линия Simple Smile Аз от от оня ден съм във МЦ и ми беше особенно гадно, обикновенно в тези дни от месеца съм със много ниско кръвно и за това си позволих да хапна малко повечко, но съм доволна, защото не свалих, но и не качих изобщо  Party По принцип идеалните ми кила са 52, но вече всички ми казват че прекалявам с тия диети и почвам да погрознявам за това в момента съм 56 и ще се опитам да ги подържам извесно време за да ми свикне организма с тях. В четвъртък мойта малка костенурка има РД, но ще го празнуваме в събота и ще се поотусна малко та да видим какво ще стане  Praynig
лек ден ви пожелавам  Hug

# 296
Като реша да свалям кила и стана една приказлива по форумите.... И свалям ли, свалям - на думи Outta Joint
Няколко дни ще съм на зарзавати и течности -  до четвъртък, когато е лунната. Надявам се на екстремно свалане на кила, пък после - задържане... Поживем, увидем...

# 297
  • при моите деца .....
Привет!
Режимна съм - като се храня в умерени количества (похвално!)
Физическо натоварвоне - 3.5 км. бързо ходене - ще походя още 0.5 - 1 км - ще пъвървя пеша до танците и ще тропкам 1 час и 15 мин хорца.
Лека вечер!!!

# 298
  • при моите деца .....
Добро утро!
Вчера режимна, днес започнах с коремните преси - само 1 серия от 20, утре ще увелича.
Да ви пробудя с кафе

Хубав ден!!!!!

# 299
Здравейте!!! newsm08
Ето ме и мен. Минавам на отчет. Ама то няма какво да отчитам . Тези дни се бях отпуснала в яденето на плодове и резултата е на лице-подут корем и кило отгоре,а точно се зарадвах,че видях 59кг. на кантара Sick. Сега ме е страх да се претегля. Ще мина на протеини за 3-4 дни да смъкна малко. На всичкото отгоре тези дни съм все на р. д. и ще има торти...сладки...глезотии. Не знам как ще издържа на изкушението Thinking
Успех на всички! Стягайте се,че лято идва! Трябва да сме с готини тела за плажа.
 smile3525 

Общи условия

Активация на акаунт