ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ 16

• 31 881
  • 347
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен   bouquet Минавам на бърз отчет за да се похваля  Laughing кантара показва 55кг !!!! Днес си облякох един панталон, който си купих по миналото лято- лелелеле колко добре ми стои, да не се хваля много де, но мисля че е по добре дори от когато го купих Party По цял ден сме на разходки със София и карам само на солети. Явно има ефект, защото без да искам продължавам да свалям  Praynig Ако продължавам така много скоро ще достигна килограми с каквито съм била само в 7 клас  Laughing Laughing
Пожелвам на всички страхотен ден и много усмивки на лицата ви  Hug Hug Hug

# 301
уау! Това е резултат, smilianova . След две седмици и аз се надявам на такъв.

* Боби * , направи и малко заради мен от твоите упражнения. Аз за сега тренирам тичане на високи токчета и прескачане на бордюри, катерене на стълби по администрации и други полезни спортове. ooooh! В превод - работа.

Ани Илиева, хич и не мисли да се отпускаш! В други ден е лунната. Бързо си спретни менюто за утре - зарзавати, в чв - течности и в петък си готова, в изходна позиция за задържане.

Снощи, вместо да обикалям около храната, пресаждах цветя. Реших, че всичките подлежат на този тормоз. Е, към 22ч. бях "отхвърлила" половината. Ама не ядох втора и трета вечеря!!!
И...резултат - 60,6 кг днес, преди ВЦ.
Утре затвърждавам тия 60 преди запетаята. Следващото мерене е в петък, ако издържа лунуването - 24ч. течности.
Малийии, как нахъсано звучи. Ама като цяла зима треса телеса и не свалям грам, а сега с мааалко инат видях, че става, просто ми се ще да подскоча от радост. Далече съм от есенните мерки и грамаж, но ще да стане.

# 302
Оф неусетно станах 50кг(158см).То не бяха шоколади всеки ден и тъпкане до припадък.Зимата бях 45 кг,супер стегнато тяло,тренирах като животно.А сега.. Sad точно ,когато идва лято Cry аз се отпуснах. ConfusedОт вчера започвам малко по-малко стъпки да се върна към предишния си начин на живот(т.е. много спорт,никакво сладко,хляб и газирано).Искам да стана поне 47.Дали ще успея да понеделник??? Cry

# 303
  • при моите деца .....
ПРИВЕТ!

Да сервирам по кафе

Режимна съм - само на месо и зеленчуци - замислям се дали днес да си позволя ябълка или докато не видя 61-62 на кантара  - твърд второфазник?  newsm78
Пред цикъл съм и се чувствам подута - кантара показва - 63  в 16 часа с дрехи.
Вчера вървях повече от 5-6 км - интензивно - днес пак мисля да повървя, а съм и на танци.
Сутринта вече увеличих коремните преси на 2 серии по 20, та така да 5 х 20.
Маца, браво, след лунуването ще видиш петичка! Аз не мога да се подложа на лунуване и нищо да не гризна 24 часа
chudo, започни някакъв режим, да се почувстваш по-добре, а дали в понеделник ще си 48 или 47 почти е без значение, мисълта, че правиш нещо за себе си и се поддържаш ще ти даде нужното самочувствие (лесно е да се каже - аз все още си се чувствам подтисната, както когато бях стигнала 84, е има моменти на изключения!)
smilianova, браво!
Хубав ден!

# 304
Добро утро!!!  food010
Боби,мерси за кафето. Аз избягвам да се тегля преди цикъл,че само се депресирам.
Smilianova,супер резултат! Честито!
Маца,хич ме няма в лунуването,направо ти се възхищавам,че издържаш 24ч. без хапване. Аз съм пробвала 2-3 пъти,ама все не се получава. Ще гледам поне да намаля яденето максимално.
Вчера бях ма месо и салата и сигурно и днес менюто ще е такова...Ох,довечера съм на р.д. и съм си обещала да не ям торта,ще ви пиша дали съм успяла да издържа на изкушението. Много ми е трудно с това сладко. Така ми се яде...а така пълнея от него...Знам,че ако го спра нацяло няма да имам проблем с задържането на теглото,ама много ми е трудно...
Айде стига съм се обяснявала,че мръкна. Хубав ден на всички.
 smile3525

# 305
Маца,хич ме няма в лунуването,направо ти се възхищавам,че издържаш 24ч. без хапване.

Wink за сега са само мераци. Нахъсвам се за утре. Ако ти не издържаш без сладко, аз пък все посягам към тестените. Такъв ми е периода, все брашняно ми се яде.... И снощи прегреших с едни сладки. Довечера сигурно пак ще съм покрайрежимна, за да не прегладнея насред лунуването. Mr. Green

* Боби * , килцата ни горе-долу са еднакви в момента, както и целта - около 56........ Само дето ти си по-стриктна в диетуването.

chudo , привет! Ще диетуваме заедно. Само дето, ако стана 47, аз лично ще изглеждам като анорексичка пред умиране. На теб сигурно ти отиват.

smilianova , ти метна бомбата с резултати и зачезна. Хайде сподели, похвали се още малко... Знаеш ли какъв стимул и подсещане (как ми стояха лятото дрешките, как изглеждах) си за мен. Пусни малко инфо, да се донахъся.

# 306
  bouquet Здравейте  Laughing чаК пък стимул ... Радваме ако е така, ама няма за какво да се хваля в момента освен, че съм щастлива от успеха си...Да се надяваме че ще упея да ги задържа.
Я някой да ми каже какво е това лунуване, че  Embarassed аз хич не съм в час?! Да взема и аз да лунувам следващия път за още някое друго килце. Яденето няма да ми е проблем, аз вече така свикнах да не ям, че като хапна малко и ми става тежко. Утре няма да мога, че мойта малка костенурка става на 1 годинка и със баща и ще го честваме със домашна торта и лазаня  Rolling Eyes Но следващия път ще се включа задължително  Peace
 Hug Hug Hug От мен и приятен ден на всички

# 307
по време на лунната фаза се свалят най-бързо килограми/прочиства се организма. Пият се течности - вода, фрешове. Темата (за утрешната фаза) е тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386377.0;topicseen

Май има и подробности, аз не чета точно тая тема изцяло. Иначе, лунните фази (предстоящи за месеца)  можеш да видиш тук:

http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

А тук можеш да видиш за цялата 2009г., както и полезни съвети за лунната диета.

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/lunna_dieta

Ако поровиш в нета има още мн. инфо за лунуването, това по-горе го пейстнах от прима виста.

# 308
  • при моите деца .....
ПРИВЕТ!
Момичета, много съм горда от себе си - вчера мъж ми купил козунак - най-хубавия - с който се "освинвах" 3 пъти миналата седмица (по 1 голям сама изяждах), но аз устоях, бях непоклатима! И то при МЦ - просто успех!
Днес не правих коремни преси и упражнения за корема, но сутринта ме болеше много кръста и корема (МЦ   Sick), та наруших започнатия режим, но ако съм по-добре довечера.
Вчера освен, че бях много режимна, вървях много пеша, ходих на танци, после доста калории и в къщи изгорих, а днес планувам почистване на къщата, че през почивните дни празници и може и да не успея.
Хубав ден!

# 309
Добро утро!!!  food010
Как сте отслабващи? На кой как върви диетата?
Маца,лунуваш ли? Аз както казах ще огранича максимално яденето до 18ч.
Боби,и аз успях да се въздържа от тортата на рождения ден. Не хапнах нито хапка. Браво на нас.  Hands Clap
Днес ще започна с кисело мляко след тренировката и до довечера ще гледам да не ям. Цял ден ще съм на разходка с Ани,ще горя калории по улиците,а за утре съм замислила излизане по женски. Ще кършим снага по дискотеките(любимия ми начин за отслабване...)
 Hug на всички и хубав пролетен ден!!!
 smile3525

# 310

Хи-хих! Мераци! "лунувах" цял ден, а когато дойде часът на истината, изядох един тостер и чак след това се сетих, че съм на течности Blush Днес съм 60.7, без значение прегрешението. Ама пък какъв стимул ми беше това!!! Продължавам си на смесения дюкански режим - месце, салатки, без хляб и пр... Хем ми е вкусно, хем свалям. Верно, че е по-бавно, ама пък не се лишавам от нищо и не съм постоянно гладна.

Предстоят ми два дни леко освежаване в къщи - една боя набързо да положа - та може и да не се сещам през 5 мин за ядене (най-малкото ще съм омацана, а процедурата по миене, притопляне и т.н. е сложна). Та се надявам на повечко минусови резултати в пн. Дано  Praynig

# 311
  • София
Ето ме и мен отново!
Дойде пролетта и не се спирам да обикалям пеша.
Т.е. - тренирам! Mr. Green
И пак си ям моите глупости - плодови млека, плодове, супички.
Пак почнах да си пия Зарсена - поне да съм редовна в тоалетната.
Иначе си седя на 57кг.

# 312
Дилянка, кажи помага ли наистина Зарсена за отслабване, или си е само реклама. Имам го, но ми се вижда поредна търговска фукня. Така и си седи в личното ми шкафче, не съм го пила. Когато го почнах, получих сутрешни киселини (дали е точно от него, не знам; аз реших, че е от него, щото до тогава такова нещо не ми се беше появявало). Та - питането - има ли ефект "отслабване" или е само за ВЦ-то?

# 313
Охх вече пети ден без сладко,газирано ,хляб и мазно. ShockedА сега в кухнята има едно апетитно риване , но НЕ NaughtyДаже днес сутринта умирах от глад след две ябълки но не докоснах едни пастички SadСамо веднъж наруших правилото си да не ям  никаква храна след 18:00.През седмицата тичах, ходих на фитнес,упражнения вкъщи  и вчера като се претеглих...свалила съм само 500грама.Толкова ми е трудноНА предпочитам да живея засега без сладко(ОБОЖАВАМ ГО), отколкото да се тъпча и депресирам.Днес скачах 10 минути на въже и зверски се изморих.А преди скачах по час без да ми има нещо.Но щом съм издържала от понеделник,значи мога да издържа и още време.Тази мисъл ме крепи. Crossing Arms

# 314
  • при моите деца .....
Привет!
Не съм режимна.

Честито на всички празнуващи.

Да почерпя - моят съпруг има имен ден!

Общи условия

Активация на акаунт