ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ 16

• 31 886
  • 347
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро!!!
Ето ме и мен след кратко отсъствие. Бях на гости в свекито и трудно си спазвах режима,то не бяха едни понички за закуска,едни пържени картофки със скара...(ох,едвам устоях на картофките). Сега започвам пак сериозно,още 2 кила ме делят от целта. Хубаво,че не обичам козунак,та поне за Великден да са по-малко изкушенията.
Ани заспа и ще се мятам на кростренажора,че 4 дни не съм тренирала.
 Смилянова,защо ще сваляш до 50кг. и после ще се захранваш до 55кг. ,нали сега си толкова newsm78
 Hug на всички и лек ден!!!
 smile3525

# 331
Здравейте на всички   bouquet
Ани до преди РД на дъщера ми бях 54кг защото нямах изкушения, но след всички шоколадови бонбони и торти (че ние празнувахме 2 пъти) сега съм 56,500кг. А аз и преди съм отслабвала доста и ми е ясно, че момента в който започна да се захранвам и да хапвам от всичко макар и по малко от преди ще кача едно 3-4кг. Това просто е неизбежно  Crossing Arms За това искам като остана сама по време на лекции да сваля до 50кг и после да съм спокойна че като кача малко няма да върна килограмите пак в изходна позиция  Rolling Eyes
Лек ден на всички от мен  newsm51

# 332
Ох, като ви гледам за какви цифри си говорите, чак ми идва да се скрия някъде  Cry Cry Cry

# 333
  • при моите деца .....
Добро утро!

Вчера бях режимна, тропнах 1час и половина хорца - много ободряващо, разтоварващо и зареждащо ми е - жалко, че има лятна ваканция.
Детенце спа спокойно, има само още 2 пъпки освен първоначалните 3 - днес ще ходим на лекар - да видим дали диагнозата ще е Варицела.
При нас се очертава хубаво време - мисля да се поразходя с детенце, просто няма да доближаваме хора - стои вече 3 дни затворена вкъщи.
За мен днес е протеинов четвъртък - но вече мисля за Великден (и ще нарушавам режима)
Kamence, аз мечтаех да се видя 58-56 кг., калкулатора на Дюкан - отсече 63 - мислех все пак поне до 59 да сваля, но истината е, че на 63 се харесах, ставаха ми дрехи от преди брака (и две напълнявания с по над 20 кг) и установих, че е важно да се харесваш, а не колко ще показва кантара - аз за това и все още нямам - следя теглото си на кантара на свекървата.
Хубав ден!

# 334
  GrinningЗдравейте, ето и някой от най-популярните диети. Мисля, че всеки трябва да подбере това, което най-добре се понася от организма  му. Успех на всички!!! популярни диети

# 335
Боби,не я извеждай никъде,моят син два поредни месеца боледува - първият скарлатина - 10 дни вкъщи,вторият варицела - 20 дни.Откачихме,но мина и това.Нашият тати не е боледувал от шарка и не ме питай как съм издържала #Crazy,не знаех за кой първо да се притеснявам.Заведи я на лекар-карантинният период е 20 дни,щом има вече пъпки в момента е силно заразна.Виждам,че и ти си на Дюкан аз го започвам след Великден,при мен калкулатора на Дюкан показа 59 кг. Grinningама аз пък искам 55 Grinning,но основната ми цел ще е 59 кг.Ох,като си спомня 50-те кг.,които бях преди 10 години #2gunfire,еееех младост Heart Eyesтогава си мислех,че съм дебела Mr. Green,а сега какво да мисля  newsm78.Лек ден Hug

# 336
  • при моите деца .....

Режимна съм, но съм купила от любимия си козунак......
Днес ходихме на преглед - не е варицела - ангина - има налепи по гърлото, само дето я държах на диета и се мислех, че Т е от шарката.
Просто в групата й в градината почти всички деца се изредиха с варицела и като видяхме пъпки - очаквахме с лекуващата шарка - подложихме я на диета и трябваше да наблюдавам.
Днес беше "чудесен ден" (така тазва дъщеря ми) и аз доста се поразходих - поне 4 км повървях.
Боядисах яйцата, а Марти - боядиса с баба си.

Лека вечер!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 19:19 от * Боби *

# 337
  • при моите деца .....
Привет!
Сервирам кафенце първо

Хей, къде сте всички????
наминете за един ред и после - никакви ви няма!

Вчера - абсолютно режимна, а за днес не се очертава режимен ден  Embarassed
Да ви се похваля - вече боядисваме новия ни дом, сега ходим и избираме цветовете - вчера започнахме с детската - розови и сини стени - харесва принцеси и баба й и купи пердета с две барби принцеси - едната е с розова рокля, а другата със синя - та в чуденка съм - някой виждал ли е шалтета на принцеси (още не знам дали ще останат финанси за обзавеждане на детската, но детенце си има събрани парички, да купя)?
Празнично ще се поотпусна, но дано компенсирам с повече разходки!

Хубав и слънчев ден!
  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny
Хубави празници!!!!!

# 338
Добро утро, красавици!     bouquet
Вчера прегрешавах, а кантарът побърза да го отрази. Но с цели 2 кила отгоре. Чудя се как е възможно, сигурно има и задържана вода....не съм ходила на тоалетна от бая време, а и трябва да ми дойде....Вие как мислите? newsm78
Иначе мисля да съм на монодиетата, пък да видим
Thinking

# 339
  • при моите деца .....
Привет!
 Hug
Предпразнично - оливам сееееееееееее Embarassed
Аз останових, че вече съм в четвърта, но тъй като от вчера прекалявам с козунаци - от вторник (не съм сигурна за понеделник) малко протеини и зеленчуци, докато влезва в релси.

Хубав ден!!!!!

# 340
  • при моите деца .....
Христос Воскресе! easter
Желая здрави и късмет! easter easter

Да почерпя - днес съм рожденничка

Хубав ден!

# 341
Христос Возкресе,момичета Heart EyesБоби честит рожден ден.На всички Ви желая много здраве, щастие и светли помисли.И не забравяйте от вторник сме на линия newsm51 smile3525 newsm51

# 342
Христос Воскресе на всички  easter easter easter
Боби на теб Честит Рожден Ден!  bdbaloni Жива и здрава, много щастие и късмет ти желая!!!
След тия празници ме е страх да се кача на кантара Sad От утре пак ударен режим та да видим какво ще се получи Simple Smile
Много целувки за всички  newsm51

# 343
Привет и от мен! Не съм се мяркала скоро - крих се и ядох, после се срамувах, после пак ядох. Накрая взех кардинално решение - минах на Дюкан, поне като ям, да е полезно за минусите  Twisted Evil Thinking
Събота беше първи ударен ден, вчера целия ден пак - режимна, ама снощи.... още ми се реве като се сетя - половин козунак (ми той толкова вкусен, специално за мен донесен, със стафиди, добре увързан и чудно опечен... Сърце ме заболя, направо кардио ефект ми докара, посегнах, повторих, потретих и... докато се усетя, половината от козунака беше в стомаха ми, "прокаран" с млекце..... И всичко това - след вечеря, след хубаво хапване - за десерт.)ТОТАЛНО ОМАЦВАНЕ! #2gunfire
Дюкан-режима обаче явно работи. Днес още 100 гр.надолу. Аз очаквах поне 2 кг горница.... Е, продължавам, докато устискам.
Който почива днес - хубава почивка. Който работи - лека, спорна и доходна!

# 344
Мацко,две сме на Дюкан Grinning.Днес ми е първия ден от ударния,след малко ще хапвам трици с мляко.Аз моите козунаци ги дадох на кучетата си Mr. GreenДръж се ,никакви прегрешения,че лятото чука на вратата,как ще се показваме навън newsm78Успех на всички диетуващи Hug

Общи условия

Активация на акаунт