Любители на котки - тема 17

• 36 752
  • 366
  •   1
Отговори
# 165
...рагдол (отказах се от тях, защото са много огромни)...

Аууу, това ми е любимата порода котки! Heart Eyes
Всъщност съм имала пряк досег само с 1 техен представител, но по-прекрасен котарак не съм срещала! Невероятен пухчо, само иска да го мачкат и гушкат. Crazy Мечтая си някой ден да имам и аз такова коте. Blush Но и те са бая скъпички, 500-600$ преди няколко години...

# 166
  • DE
Аууу, това ми е любимата порода котки! Heart Eyes
Всъщност съм имала пряк досег само с 1 техен представител, но по-прекрасен котарак не съм срещала! Невероятен пухчо, само иска да го мачкат и гушкат. Crazy Мечтая си някой ден да имам и аз такова коте. Blush Но и те са бая скъпички, 500-600$ преди няколко години...

Да, много са подходящи за мачкане, но пък са огромни и честно казано прекалено флегматични, все едно са плюшена играчка, а че са красиви спор няма (за мен де  Wink)

# 167
Да, много са подходящи за мачкане, но пък са огромни и честно казано прекалено флегматични, все едно са плюшена играчка, а че са красиви спор няма (за мен де  Wink)

Хихи, недостатъците за теб, са мечта за мен Laughing - огромно + дава да го гушкаш. Crazy
Моят, вкъщи, изобщо не е от любвеобвилните котета, само ми се дърпа, ама какво да се прави, пак си го обичам. Heart Eyes
Иначе рагдол май ставаха до 15 кила мъжките...или до 10.. newsm78
Но то има много видове, както всички породи, не всички ми харесват толкова..Това с което ме запознаха беше чисто бяло, с малко оранжевко по лицето и опашката и страхотни сини очи. Crazy
Изрових му снимки, които съм правила..
http://bgphoto.net/photos/9318/o632761751570156250.jpg
http://bgphoto.net/photos/9318/o632761763129687500.jpg
Ех, размечтах се. Mr. Green

# 168
ooooooo, бонбон! искам такова пухче. Регдолите са супер ласкави и любвеобилни( нежния великан Simple Smile ) и са толковааа мекиииии Crazy Crazy  Да, наистина са доста едрички - стигат до 10 кг

# 169
  • DE
Аз бях пускала снимки с рекордно големи екземпляри и 15 килограма честно казано ми идат множко Simple Smile

# 170
Я, появи се и Арчибалт.
А той какви пари е? Мн ми харесва Flutter Hug Hug Hug

# 171
  • Варна
Здравейте нещо стана на котката на баба ми от 2 дена не яде повръща какво може да и е? Мн. я обичаме и неискаме на умре. Моля пишете. Praynig

Заведете я на лекар веднага! Тук само можем да гадаем, няма как да и помогнем в нета. Дано не е нещо сериозно.

# 172
Я, появи се и Арчибалт.

Тя беше казала на предишните страници май - трицифрена сума в евро. Crazy
Луди пари са тия котета. Grinning

# 173
Я, появи се и Арчибалт.

Тя беше казала на предишните страници май - трицифрена сума в евро. Crazy
Луди пари са тия котета. Grinning
Така ли? Не беше ли Теди, тази, която каза сумите? Thinking
Едит: видях Shocked
Аз ли съм прекалено стисната, или вие сте луди да давате толкова пари за котка.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 19:44 от Шушулче

# 174
Е, ако имаш и не ти е в тежест, няма лошо. Grinning Да пестиш специално за котка е абсолютна лудост, но иначе...
Въпреки, че и аз смятам, че такива цени са нелепи, но какво да се прави...
Дано един ден имам възможност да си взема Рагдол. Mr. Green

# 175
  • DE
Амии, въпрос на приоритети, бих казала. Мъжът ми например намира за нелепо да се дават толкова пари за котка, но това не пречи да имаме 4 лаптопа у дома. Или пък аз не бих дала много пари за връхна дреха, обаче за чанти и обувки се унасям и купувам абсолютно ненужно. Та така и с котето. Аз лично бих дала 200-300 ЕУР, а може и повече, обаче трябва животинчето да ме грабне, да почувствам, че това е "моето" коте. Но ако е само защото е някоя специална порода, не бих.

# 176
Аз и да ги имах, не бих ти дала  Laughing бих си купила обектив Joy
Както каза Сиамка, въпрос на приоритети.

# 177
Аз и да ги имах, не бих ти дала  Laughing бих си купила обектив Joy
Както каза Сиамка, въпрос на приоритети.
А аз бих си купила кола, малка, икономична и само моя Whistling, ако имах пари да си купя цяло семейство Арчибалт-овци Rolling Eyes
Теди, пътища към Пловдив края на фервуари нач. на март да имаш newsm78

# 178
  • София
Тед аз другият месец ще си взимам Канон. Като видях цените на обективите...

Днес Торо и Харо бяха полегнали на нашето легло. Сложих Алекс при тях. И двамата бяха изтормозени, Харо не избяга Simple Smile Торо май се поддава повече. Даже хвърля по някой език на малкия Simple Smile

# 179
AnMary, защо на Канон се спря? Аз ако сега си купувах бих взела Никон. Макар че надали някога ще си спеня Пентакса за друг, много съм си свикнала вече с него и го обичам  Heart Eyes Обективите хубавите наистина са скъпи, на Канон пък още повече. Понеже телата на Канон нямат стабилизация, се налага да купуваш стабилизирани обективи, които пък са доста скъпи. А това е хоби, с което веднъж захванал се, няма оттърване. Все искаш по- хубави и по- хубави снимки,  и гледаш да спестиш било за нов обектив, било да чанта, статив, лещи, светкавици... Но пък е хубаво хоби  Laughing
Шушулче, надали ще имам път точно тогава натам. Вероятно по това време ще кипят усилени снимки по градини и училища заради 8 март. Сега правя картичките по този повод, че времето лети и след 2 седмици ще почна да снимим  Confused
Аз писах ли ви, че вчера прибирах Нико от горните етажи на блока? май съм пропуснала... Та вечерта още е офейкал нашия, явно докато мъжа ми примъкваше покупките и подаръците. А аз си мислех, че спи под леглото, понеже беше преял и няма какво друго да прави. Обаче на сутринта като не го видях и хукнах по етажите. (тоз път се облякох  Mr. Green) И аз викам отдолу пис- писс, той отгорните етажи- мяууу, аз вървя отдолу нагоре, той отгоре надолу и посредата се срещнахме  Joy  намръзнало му дупето, гушка се, мърка...
Сега ще бягам за гранули до вет, че няма какво да ядат мушмуроците и само ме оглеждат и се облизват, аха да ма хапнат.

Общи условия

Активация на акаунт