Жената СТРЕЛЕЦ!

• 64 409
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
за мен освен ОВЕНА Flutter ,има още 2 прекрасни зодии за жена в зодиака и това са ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ Grinning
Има единомислие и коректност в нашите отношения!
  bouquet

# 241
Ами те овен, лъв и стрелец са трите огнени зодии - затова седава, че се разбират идеално... но аз имам много близки, които са представители на други зодии разбира се... та всичко е в някаква степен относително  Peace

# 242
Най се ядосвам когато напишат за Стрелеца 23.11-............
А аз като съм 22.11
и зная че съм Стрелец  Wink

# 243
моята позната е на 21.12 но си е Стрелка нали?!

# 244

зависи от това в колко часа е родена на 21.12 ... при хората родени на везна между 2 зодии би
могло да се каже че имат по 50% от двете като втората се налага постепенно в живота на родения

та за датата 21.12 би трябвало човека да е много налудничав и свободолюбив на младини(от стрелеца),
и доста практичен и разумен на старини от козирога - ако се вярва на зодиите Simple Smile

при мене беше така

# 245

зависи от това в колко часа е родена на 21.12 ... при хората родени на везна между 2 зодии би
могло да се каже че имат по 50% от двете като втората се налага постепенно в живота на родения

та за датата 21.12 би трябвало човека да е много налудничав и свободолюбив на младини(от стрелеца),
и доста практичен и разумен на старини от козирога - ако се вярва на зодиите Simple Smile

при мене беше така
да 100% наистина е така при нея,но аз познавам 2 козирочки и 2-те песимистки,странни са!Тя изобщо не е такава,напротив винаги ме подкрепя,много позитивен човек е! Heart Eyes

# 246
И аз тук при вас-01.12  LaughingНай добрата ми приятелка е ОВЕН,и наистина има голяма съвместимост.Мога да и кажа абсолютно всичко(и положително и отрицателно) и знам че ще ме разбере абсолютно правилно какво искам да кажа PeaceАйде отивам да Ви чета назад  Peace

# 247
И аз тук при вас-01.12  LaughingНай добрата ми приятелка е ОВЕН,и наистина има голяма съвместимост.Мога да и кажа абсолютно всичко(и положително и отрицателно) и знам че ще ме разбере абсолютно правилно какво искам да кажа PeaceАйде отивам да Ви чета назад  Peace
Хах, и моята най - добра приятелка е Овен!!! HugОбожавам я тази ОВЦА  Mr. Green А и тя мен, разбираме се перфектно! PeaceДруг е въпроса че понякога  от този двоен огън става много горещо  Mr. GreenНо през повечето време е приятно топло  Grinning

# 248
Хах, и моята най - добра приятелка е Овен!!! HugОбожавам я тази ОВЦА  Mr. Green А и тя мен, разбираме се перфектно! PeaceДруг е въпроса че понякога  от този двоен огън става много горещо  Mr. GreenНо през повечето време е приятно топло  Grinning
И моято най-добра приятелка е Овен. Явно огнени зодии си допадаме.

# 249
  • Под тепетата
А моята най-добра приятелка е....Стрелец(12.12) и се разбираме прекрасно.

# 250
двете зодии стрелец и козирог са най-деструктивните който може да, има първите от нарцисизъм вторите от перфекционизъм - някъде по средата е истината Simple Smile

# 251
двете зодии стрелец и козирог са най-деструктивните който може да, има първите от нарцисизъм вторите от перфекционизъм - някъде по средата е истината Simple Smile
е, хайде сега пък деструктивни  Wink Ти да не си Скорпион , че жилиш така безмилостно?Я кажи кой Стрелец така тромаво и невнимателно те е е настъпил  Laughing Laughing Laughing

# 252
И моято най-добра приятелка е Овен. Явно огнени зодии си допадаме.
това е от яво -по!На 1 въпрос все-пак,с какво ви образуваме нерви?Аз съм Априлски екземпляр,ако има значение?!Какво ако не правиме ще ни долюбвате още-повече(да не ядосвам моята Стрелка) Thinking

# 253

Хохохо, стига, бе! Аз моя козирог-перфекционист много си го обичам, а и той мене - аз внасям лудост, авантюризъм и детинщини в ежедневито, а той е разумен и практичен. + и - се привличат  Whistling

# 254
е, хайде сега пък деструктивни  Wink Ти да не си Скорпион , че жилиш така безмилостно?Я кажи кой Стрелец така тромаво и невнимателно те е е настъпил  Laughing Laughing Laughing

аз съм стрлец
 Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт