КГБ = Клуб на Готините Баби - 56 :)))

• 23 751
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
ЖАБЧЕ,аз като вдигна кръвно,взимам заедно с хачети и 3 таблетки валериан,глог и мента.След това лягам за да се успокоя и след около 30-40 мин ми се намалява кръвното.
уискито може да ти помогне.
ДИДИЯ,ленено семе съм пила в продължение на 3 месеца всяка сутрин-бошлаф работа,никакъв ефект.

Цитат
.При това теглото няма нищо общо с килограмите.
Joy има,има и още как Laughing

# 376
  • София
Didia, спокойно , тези цифри съм ги писала за горна граница, долната ми е ниска.Просто като вдигна горната до 130 направо ще ми се пръсне сърцето. Да не е от луната кръвното, както действа на приливите, така да действа и на кръвното? newsm78

# 377
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
E , те сега вече сме си в бабешка тема.  Joy
Кръвно , алергии , ишиас , лумбаго , с всички екстри сме се обзавели.  Joy

Дидка , то дойде ли не пита. Дано ми уцелят поне точните илачи и да се свършва с тва кръвно. Peace

Мери , пих валериан няколко пъти. За глог и мента утре ще си взема тинктура.
И по-дебела и по-слаба все с ниско или около нормата съм била. Бе дойде ли , кой те пита.  Crazy

Тайне , докторката нощес ми каза същото , че може да е от луната. Днес се чух с Жоро (кит. медицина) и той каза , че е възможно. Но , пък друг път не ми се е случвало така.  newsm78

Две цигари съм изпушила днес , не смея да пуша , да не би и от цигарите да има реакция.  newsm78

# 378
                   Тайна,аз пък се гръмнах от толкова сближени граници.Направо онемях. Joy Joy Joy А за връзката тегло и кръвно не искам да спорим,но със сигурност теглото НЕ Е причина за високо кръвно.Може да утежнява положението ,но няма случай , в който високото кръвно е предизвикано от килограмите. Laughing
                   Ето нещо за високото кръвно и теглото.Препоръчва се сваляне,но никъде не е причина.Същото като при цигарите  Laughing отказване,а ма не причина.Холестерол в кръвта може да се намери при хора с напълно нормално тегло или даже по-ниско тегло от нормалното им.Имам съсед,който беше на диета защото има висок холестерол,а е далеч от пълните хора,а в кръвта му е имало чак капчици видими и без микроскоп.
http://www.pramed.com/visoko_kryvno.htm

При нас  в работата правиха едно изследване което установява % на мазнините в организма.Мога да ви кажа,че на доста колежки изглеждащи дори дебели съотношението е по-добро в сравнение с други,чието тегло изглежда нормално.При мен превишаването беше под 5 % и го считаха за нормално.

Ето за диетата при високо кръвно и за холестерола!
http://www.lekar.bg/news-8/info-188/%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 18:11 от Didia

# 379
ДИДИЯ,прочети си внимателно цитата  Laughing

# 380
ДИДИЯ,прочети си внимателно цитата  Laughing
           Какъв точно цитат да почета,след като не съм писала цитати  Mr. Green И като си по-слаба от мен защо от 5-6 години имаш високо кръвно? По твоята теория аз трябва да съм с тези оплаквания!

# 381
прочети внимателно цитата,който съм използвала от твоето изказване!!!
аз никакви теории не съм развивала Naughty

# 382
  • София
Какво правите, какво е туй кръвно дет сте го дигнали? Жабче, престани с това газирано-ако правилно съм разбрала, че пиеш повечко, отколкото трябва май.
Аз 5 часа чаках антивирусната да сканира, че снощи по скайпа някакъв вирус ми се лепна. Сега съм се изключила, давидя какво ще го правим.

# 383
Римар , май е от газираното , а и кола лайт и въобще сама се узяних май.  Blush И аз разбрах за вирус в скайпа , ма моя го пускам от дъжд на ветър - не се сещам да го щракна. Дано се е махнал , че гадно.  Peace

# 384
ЖАБЧЕ,аз като вдигна кръвно,взимам заедно с хачети и 3 таблетки валериан,глог и мента.След това лягам за да се успокоя и след около 30-40 мин ми се намалява кръвното.
уискито може да ти помогне.
ДИДИЯ,ленено семе съм пила в продължение на 3 месеца всяка сутрин-бошлаф работа,никакъв ефект.

Цитат
.При това теглото няма нищо общо с килограмите.
Joy има,има и още как Laughing
                 Първо - не личи ,че цитата е мои. Laughing
                 Второ - просто грешка на пръстите.С една дума техническа грешка при бързината на писане.Случва се.
                 Трето - ако причина за високото кръвно беше теглото или цигарите вероятно нямаше да има такова заболяване. Laughing За съжаление оказва се ,че и докторите не могат да кажат от какво е на всяка една от нас и накрая стигнахме до....пълнолунието. Laughing Ама защо при предишните сме си били добре и защо на някой не му действа то. Laughing

# 385
Дидка е те това и аз се питам. Толкова пълнолуние има и нищо и вчера цък луната била може би.  newsm78 Възможно , неотричам и дюканките викат да не е от луната.  Laughing
Та почвам да си мисля , че може да има нещо или просто съвпадение.  Peace

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 19:26 от babka_jabka

# 386
Здравейте,милички!
Жабче, твоето състояние според мен е от колата. От години не пия кока кола, а как я обичам!
Винаги вдигам кръвно, дори и една чаша да изпия, и то вечерта. Започнах да купувам от фалшивите марки, пак същото, кой знае какви оцветители и подсладители слагат, но вечер откачам! Преди два-три дни пих Тоник, не помня ат коя фирма и на сутринта бях подута като днес. Прочетох съдържанието- има хинин, а аз съм алергична към много лекарства. Ха върви живей! Може и от подуване в съня си, да се задуша! Езика ми се подува и Стефан казва, че фъфля и по-бавно говоря, но аз не го усещам. Май всяка вечер трябва да си вземам сбогом, и да искам прошка от всички, че знае ли човек! Да пази Бог!
На сестра ми една приятелка, пред тях припаднала като били някъде на гости и яла салата печен пипер, който бил стерилизиран с аспирин. Бяха се изплашили, а тя вече винаги питала за туршиите, дали са с аспирин. Ох, знае ли човек, какво му е писано!
Благодаря ви милички, че мислите за мен! Ходих в сестра ми на гости и преди малко се прибрах.
Утре ако е живот и здраве, ще видя как ще се събудя- подута или напротив.

# 387
                     Жабче,може и да е от пълнолунието ,но хич не е добре,че ни влияе  Laughing Аз си мислех ,че може и да е от атмосферното налягане и то влияе,ама пак защо преди не ни влияеше , а сега ... Sad Друга причина също ми мина през ума.....аз забелязах,че когато има земетресения мен ме боли яко глава , ама не ми е дошло на ума да си премеря кръвното в такива моменти.Даже се смеехме,че като ме заболи глава да излизаме на палатка. Mr. Green Електромагнитните вълни също влияят,ама лошото е ,че......взеха да ни влияят,а преди - не! Laughing
                      Танита,ако така се подуваш просто си направи списък на това ,което си пила и яла и пробвай с това  в което се съмняваш.И внимавай,че е много опасно.Аз много обичах киви,изяждах промишлени количества.Един път обаче не само се подух ,а направо щях да се задуша.Народа покрай мен загуби и ума и дума.Едвам се свестих,направо колабирах.Мислихме от какво ми е и стигнах до извода ,че е от кивито.Ами веднага изядох едно мъъъъничко парченце и още ми беше в устата когато езика ми взе да се подува и да се задушавам.Така,че сега знам и само преглъщам когато някой яде киви. Cry

# 388
Танче , ма много ти е хубав аватара.  Hug
Такава снага ще показваме с теб и Яжка.  Laughing
Дано , нямаш проблеми повече , че и твойта не е лесна.  Peace
Уф , дано и аз да съм у ред , та да се не влача по доФтори.  Praynig
Дано е само инцидентно и утре да съм кукуряк.  Thinking

Е то все има пръв път , Дидка , но дано и да е последен , че е страшно.  Thinking

Офффф сега па 130/80 , едната е сърдечна , а другата ква е и коя коя е?  newsm78

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 19:26 от babka_jabka

# 389
  • Кубрат/ Пишурка

Жабче,я му глътни 50гр.ракийка,ама да е домашна и да видиш как и врата ще те отпусне и кръвното ще оправиш!Остави това уиски,че са все фалшименти.Винаги съм казвала,че всичко идва от нередовно пиене! Луна - вятър! Ако не си пила антибиотик ме послушай и ще видиш!
Впрочем аз също не пия кола,а и всякакви газирани напитки.Ако няма мин.вода в краен случай спрайт!Тази кола,казват,е толкова вредна,даже повече от алкохола!
Танче,може диетата да не ти понася!Пък и ти се изсили само на мляко и пилешко...Направи си нещо по-съществено,което обичаш,само без олио и готово!Не че съм спец,ама...

Общи условия

Активация на акаунт