Дайте ми съвет

• 58 315
  • 598
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Джуличка  Hug чак сега прочетох през какъв ад си преминала с нашето здравеопазване ooooh! Дано бързо се установи причината за случилото се и да се вземат адекватни мерки ако се налага.

# 136
  • на плажа
 Джу, какво става? Ходихте ли при специалист?

# 137
 Джули ,пиши като имаш възможност.Какво казват докторите?
 Кои стойности в изследванията не са м норма?
Успех! Praynig

# 138
Не сме ходили все още...
Утре, живот и здраве ще ходим в Педиатрията на "Димитър Несторов" и после ще ви кажа какво става и какво са казали...
Благодаря ви, че мислите за нас, момичета...
  Hug

# 139
  • Пловдив
Джули,изчетох цялата тема и ми е много мъчно за детенцето и за теб.Не мога да си представя как си се чувствала в онези часове.....
Радвам се,че сте изключили диабета.Това е  чудесно! Hug
Прегръщам те и се моля всичко да отмине,да се забрави и никога да не се повтаря.Стискам палци всичко да е ОК. Praynig Hug Hug Hug

# 140
  • Стара Загора
Джуличка дано всичко е наред  Praynig
Пожелавам ви никога да не преминавате през такъд кошмар отново

# 141
Влизам, за да ви кажа какво стана при лекарите, както бях обещала...
Диагнозата ни е "КЪСНА РЕАКЦИЯ КЪМ ВАКСИНАТА ЗА КОКЛЮШ"....  Sad
Сега ни написаха, че сме "освободени" от нея, обадих се на личната, тя ми каза привечер да отида при нея, да й занеса това, което са ми написали в Педиатрията и след това ще "се разправяме" (както тя каза) с ХЕИ....
Това е момичета, разбрахме какво е....
Само се чудя дали да не ги подкарам тези от Инфекциозна болница...
  #2gunfire

# 142
  • На топло...
О, Боже Sad...
Дано няма повече такива късни реакции и последствия от тази Praynig...
Милото детенце...

# 143
  • на плажа
Джу,  Sad. С теб съм  Hug!

# 144
  • София
Ужас. Много актуално, тъкмо обсъждахме темата за ваксините... Късна реакция казваш.., а кога е поставена последната ваксина против Коклюш?

# 145
Чушле, ваксината беше отдавна, но ето какво се случи около два месеца след това:
(Ще копна написаното от мен в темата за ваксините, за да може всички да знаете за какво става въпрос)

Ето за какво говорим: една вечер свалих бодито на бебето, за да го къпем...
Напипах някаква бучка на ръчичката му ( на мястото, където беше поставена ваксината)...
Когато го погледнах, се ужасих...  Shocked Shocked Shocked  
Имаше голямо, кръгло, подуто гнойно топче, мястото около което беше зачервено...
Големината на топчето беше около.... 
Не знам колко да кажа, но за да добиете представа, ще кажа, че беше голямо колкото една средно голяма джанка.... ooooh!
Уплаших се, естествено, повиках татко му и когато той го гушна и завъртя ръчичката му, за да види топчето, то взе, че се спука...
От него изтече голямо количество гной, а това, което представляваше мястото после, беше като един спукан, увиснал балон...
Като (много странно) си личеше къде е минала иглата и мястото стоеше като дупка, навлизаща чак навътре в плътта на детенцето...   ooooh!
Както и да е, не знам защо, но не отидохме на лекар...   Embarassed
Съжалявам сега, но и да бях отишла - какво ?
То вече е било в организма на детето ми... 
И мястото на топчето зарастна (остана зачервено още известно време, но вече без гной) и ние решихме, че всичко е наред...
Не е имало Т детето, не е повръщало....
Нищо, разбирате ли ?
Та, когато разказах това на лекарите днес, сякаш само затвърдих това, което си мислеха, но все пак не ми казваха...
Пак казвам, че имам чувството, че ако не бях помолила професорът "неофициално" (точно така си му го казах) да ми каже какво е неговото мнение за късна реакция, той изобщо нямаше да ми го каже...
Така си мисля, не знам дали е така...
Важното, обаче е, че ми го каза, написа диагнозата за личната ни лекарка и това беше...
Надявам се поне малко да съм била полезна на някой...

# 146
неправилно поставена инжекция!

# 147
Ами не знам дали е неправилно поставена инжекция, защото това е третото ми дете, ,което лекарката ми ваксинира и лекува, когато се налага...
А и ако беше толкова некадърна, едва ли точно с тази гадна ваксина щеше да се случи, ами много преди това...
И самия факт, че лекарите в Педиатрията решиха, че става въпрос за реакция на организма към конкретната ваксина на мен ми е достатъчен...
Аз няма да играя повече на руска рулетка с живота и здравето на бебенцето ми...
Все пак - благодаря ви, че се включвате...

# 148
Джуличка, за ДТК ли става въпрос? И как трябва да е поставена правилно ваксината, при положение, че на моето бебе и първия, и втория път му стана червено-лилаво и подуто мястото? И от една друга тема знам, че на почти всички деца им става така.

# 149
  • София
Кошмар, друго не мога да кажа. Аз съм правила много тежка реакция от ДТ ваксина (стигнах до Пирогов), но естествено всичко беше (както и при твоето джудженце) неофициално. Големият ми син също направи реакция (2 пъти) и пак от ДТК. Реакцията му не беше толкова сериозна като при Енрико, но все пак доста се изплаших когато двумесечното ми бебе вдигна 40 градуса температура. Педиатърката ме обвини, че съм го простудила (между другото бяха адски жеги тогава), но когато се случи и втория път, вече нямаше какво да каже. Замълча си, не призна, че е от ваксината. Малкият въобще не съм го водила на ДТК, той е със синдром на Стърдж-Вебер (рядко неврологично заболяване) и много се притеснявам от една висока Т примерно, пък какво остава за по-сериозна реакция.

Общи условия

Активация на акаунт