Дайте ми съвет

• 58 315
  • 598
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Дано всичко е наред с мъника.И дано никога отново не преживеете този ужас Hug
Стискам палци

# 121
  • На топло...
Браво на момчето - юнак малък Heart Eyes!
Малките дечица наистина имат неподозирани способности да се преборват и възстановяват!
 Hug
Стискам палци Praynig!

# 122
Джуличка ,стискам палци както добре е минало идването на лаборантката -така и да е наред всичко с изследванията ви. Praynig

# 123
Влизам само да ви кажа, че изследванията не са съвсем перфектни...
Няма и нещо ужасно, но просто не са перфектни на 100%....
Поне диабетът го изключваме като вариант...  Party
Когато личната ни лекарка види изследванията и каже мнението си, тогава ще ви кажа и аз какво развитие ще имат нещата по - натам....
За сега знам само, че ще правим консултация с педиатър и хематолог...
Благодаря на всички ви за стиснатите палци, имаше ефект - поне няма нищо непоправимо...
  Peace
Благодаря ви, момичета...  Hug

# 124
  • София
Джуличка,  Hug дано следващият път да са 100% в норма.

# 125
  • София
Дужлс, минавам на лични.

# 126
  • На топло...
О, миличка, нека се нормализира по-бързо!
 Hug

# 127
Браво ,че сте изключили диабета ...
Защо хематолог? Кои показатели не са в норма? За анемия ли се съмнявате ?

# 128
Браво ,че сте изключили диабета ...
Защо хематолог? Кои показатели не са в норма? За анемия ли се съмнявате ?
Не съм сигурна...
Сега отивам до заместничката на личната, да каже какво е нейното мнение и после ще пиша...
Чао за сега...

# 129
  • София
Джулу, сега съм по-спокойна. Кръв от вената ли взеха на малчо?От там резултатите са по-точни. Сподели какво е казала лекарката. Hug

# 130
Джулу, сега съм по-спокойна. Кръв от вената ли взеха на малчо?От там резултатите са по-точни. Сподели какво е казала лекарката. Hug
Да, Дамче...
Взеха му кръв от веничката...
Докторката каза, че няма нищо страшно в това, което вижда, но продължава да настоява да отидем на консултация с невролог...
  Thinking

# 131
ако не е имало диария посявката от фецес ще е негативна. да се прави вирусология? трудно, скъпо и бавно... кои показатели са извън норма?

# 132
  • София
Миличка, съжалявам за ужаса, който си преживяла. Дано всичко е наред от тук насетне с детенцето.
Това, което мога аз да опиша е нещо подобно, което се случи 2001 година с братчето ми - тогава беше на годинка и няколко месеца. Точно по същия начин е започнал да се омърлушва и да затваря очи, все едно "гасне" по думите на баба, която е била с него тогава. От там на едно такси и по лекари. В крайна сметка го приеха в трета градска, сам, не разрешиха на майка ми да остане. Беше някакъв кошмар си спомням. Така и не се разбра какво точно му има, лежа няколко дни и го изписаха, като уж изкараха, че имал вирусна пневмония, което обаче дълбоко ни усъмни. Слава Богу, след това му нямаше абсолютно нищо, случката не се е повтаряла. А ние след дълги главоблъсканици решихме, че е ял от едни евтинджос бонбони, които му бяха донесли роднини, но в ХЕИ ми отказаха да ги изследват. Та така си остана мистерия случката. Дано и при вас никога не се повтаря това и детенце да си е живо и здраво.

# 133
  • София
Отидете Джули, отидете като ви праща. В крайна сметка важното е да се разбере какво е предизвикало случката, а не че сега му няма нищо. Това е добре но дори и да е нещо инцидентно трябва да се разбере от какво се е получило. Hug А на хематолог защо? Thinking

# 134
Джули в момента ми текат сълзите и съжелявам, че толкова късно разбирам. Надявам се силно изследванията да са наред т.е. в норма и да изключат диабета напълно, но дори така на твое място бих го завела на всички възможни лекари докъто не разбера "защо", дори на хомеопат за съжаление в София не ги знам, занам един добър хомеопат тук в Пловдив, аз на традиционната медицина й нямам доверие от личен опит. Кураж миличка и търпение и дано новините за най-малкото ти джудженце да са добри  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт