Дайте ми съвет

• 58 320
  • 598
  •   1
Отговори
# 105
Джули, настръхнах като прочетох темата. Стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред.

# 106
Eх, Джуличка, за съжаление и аз преживях нещо подобно с моето двумесечно бебе. При нас се оказа диабет. За щастие лекарският екип си свърши прекрасно работата и ми я спасиха.
Вярно е, че кръвна захар 8.00 е висока, но тя би могла да се покачи, без детето да има диабет.
Ако са имали и най-малки съмнения за диабет, щяха да му поставят инсулин в системата. Имаш ли спомени за нещо подобно?
Ако пък са вливали глюкоза и там други разтвори, които винаги вливат при такива състояния, за диабет изобщо не се притеснявай.
Сега ти стискам палци, всичко да е отминало завинаги. Praynig

# 107
Да ви кажа, че днес сутринта се обадих в "Цибалаб"...
За съжаление нямаха свободни часове за днес и утре сутринта ще дойдат да вземат кръв на детето...
По - добрият вариант е, отколкото да го водя по студовете, рано сутринта до поликлиниката, а и не знам как бих могла да го държа гладен...
Той, миличкият е свикнал като се събуди да папка, иначе сигурно много ще плаче...
Така че, оставаме за утре...
Иначе той е добре, няма и помен от това, което се случи онази вечер...
Между другото, обадих се в Инфекциозна, за да питам какво става с фекалните проби...  Whistling
Направо ще падна, защото всъщност на детето изобщо не са му взимани такива....  ooooh!
Жената, която ми вдигна телефона, първо каза :"Мисля, че са отрицателни", а после каза, че още не са дошли, да се обадя след половин час....
Не знам вече какво да мисля...
Аз ли съм луда или на луда ме правят ???

# 108
  • София
...
Аз ли съм луда или на луда ме правят ???[/b]
Мисля, че те правят на луда. От известно време съм станала доста агресивна към "такива" като тях и сигурно, ако бях на твое място ще да ги направя на мезе.

# 109
...
Аз ли съм луда или на луда ме правят ???[/b]
Мисля, че те правят на луда. От известно време съм станала доста агресивна към "такива" като тях и сигурно, ако бях на твое място ще да ги направя на мезе.
Ами както ми е прикипяло, най - много да звънна на БТВ...  #Cussing out

# 110
Джуличка аз съм лежала в инфекциозна и резултатите ми бяха готови след седмица Peace всичко ми взеха,  тогава за да видят от къде идва проблема. Така и не ми казаха де- някакъв вирус уж Outta Joint 

# 111
Джуличка аз съм лежала в инфекциозна и резултатите ми бяха готови след седмица Peace всичко ми взеха,  тогава за да видят от къде идва проблема. Така и не ми казаха де- някакъв вирус уж Outta Joint 
Аз, обаче не мога да оставя нещата така, нали разбираш ?
Ще трябва да търся причината, поради която детенцето ми беше в онова състояние и ако трябва да се разправям заради лекарска немарливост (не дай си Боже Praynig), изобщо няма да се поколебая...

# 112
  • София
.....
Ами както ми е прикипяло, най - много да звънна на БТВ...  #Cussing out
Това е една много добра идея!

Ще трябва да търся причината, поради която детенцето ми беше в онова състояние и ако трябва да се разправям заради лекарска немарливост (не дай си Боже Praynig), изобщо няма да се поколебая...

Джулс, права си на 100%.

# 113

разбира се, че ще правиш каквото трябва, това е детето ти все пак ... и тук не става въпрос за махане на нощното хранене Wink Hug

# 114
  • На топло...
Дано по-скоро стане ясно какво му е било на детенцето...
Дано и повече никога не се повтаря нещо подобно Praynig...
Няма по-силна болка...
Мисля за вас Hug
Бъди силна, Джуличка...

# 115
Благодаря ти...  Hug
Нямам търпение да дойде утре лаборантката и да видим какво става с тези изследвания...
Стискайте палци, момичета...
  Praynig

# 116
мммм.... макар че обикновено съм критичен, тук освен в безчовечно поведение няма в какво да обвиня колегите... въз основа на това което си написала всичко е точно и правилно направено... а много бебешки болести протичат точно с тези симптоми... а гоямата група на ентеровирусите са един от най честите причинители на менингити... ако отпуснатото състояние продължи консултираите с невролог, евентуално направете скенер... не вярвам че ще се наложи обаче... неверотно е как с една система за ден два повечето бебета се оправят... успокоите се  и не тормозете детето излишно....

# 117
  • София
Джулс, пиши какви са резултатите, моля те. Ще стискам палци всичко да е ок. Нацелувай най-малкото джудженце Heart Eyes и знай, че всичко ще бъде наред.

Тонев, надявах се, че ще се включите  bouquet.

# 118
Чушле, ще пиша, разбира се...  Peace
Сега чакаме лаборантката да дойде, за да му вземе кръв....
Сложила съм му и "контейнерчето", за да му вземе урина...
Изобщо, нещата вървят по план, ще пиша, когато има резултати...
Тонев, благодаря за включването... 
Както разбирам, сте лекар...     bouquet
Кажете ми само едно - може ли да не вземеш фекални проби на детето, да твърдиш, обаче, че то е с чревно вирусна инфекция и за капак на всичко, да ме накараш да се обаждам, за да питам за резултатите от фекалните проби (които, пак повтарям не са взети) ????  ooooh!
И защо, още тогава, при приемането не си направиха труда ако не ЕЕГ, то поне една консултация с невролог да ни направят ?
Благодаря предварително за отговорите...

# 119
Готово...  Peace
Лаборантката сега си тръгна...
Беше много добричка и много внимателна...   bouquet
Взе му кръв от вената, защото каза, че за някои от изследванията трябва венозна кръв...
Справи се отлично - от раз му намери веничка, не го е тормозила и изобщо беше много готина...
Малкото ми джудженце беше герой - съвсем мъничко плака, даже на тръгване каза "Чао" на каката...  Wink
Сега ще чакаме резултати...
Стискайте палци, момичета... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт