Дайте ми съвет

• 58 326
  • 598
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Джуличка  Hug Hug Hug !

# 91
  • София
Да Джулка , на Сияна и за 6 м и за 1 г ги виках в къщи . Самото идване струва 24-25 лв, а изследванията ако имаш направление са безплатни.тел е 920 00 11
Само не знам за утре дали ще стане ,защото трябва да имат свободен час, а толкова късно не знам дали работят.

Ако решиш за доктора  ми пиши . Ако е през деня само не мога да влизам в лични  и  във форума. но по е.майла ще мога.

Целувки и успех Hug

# 92
Жужу  Hug.
Ще се обадя утре рано сутринта и ще видим дали ще могат да дойдат...
После ще пиша...
Ако реша за доктора, ще ти пиша на лични...
  Hug

# 93
Ох, Джулка, такъв кошмар не пожелавам на никого Sad Какви са тези измислените диагнози които поставят, но разбира се нали без диагноза немогат да изпишат.Моят съвет е както на другите момичета, пълни изследвания.Дано всичко да е наред Hug

# 94
Джуличка, огромни прегръдки за там малкото слънчице Енрико  Hug
Момичетата добре те съветват, само стискаме палци да разберете със сигурност какво му е и повече НИКОГА да не се повтаря кошмарът, който се изживели  Praynig  Hug  Hug  Hug

# 95
Изчетох всичко дотук и единственото ново което ми хрумна е да не би детето да е намерило някъде алкохол и да е пило.

Изобщо ли не е вдигало температура?
Лятото дъщеря ми изкара стомашно чревен вирус, отказваше течности и се беше обезводнила и също беше много поспалива и отпусната. В болницата правят изследване на кръвта за някакви електролити  (или пък КАС), не съм много сигурна и се вижда ако има обезводняване, може би са правили такова и са преценили че е обезводнено и затова да са сложили съответната диагноза.

# 96
  • гр.Добрич
Джуличка, всичкото това което си описала го преживях точно преди една година на 08.01. Светът свърши за 20 минути, докато реанимираха момченцето ми. Само че при нас диагнозата наистина е диабет. Нашата захар беше над 30, пък и детето имаше много други признаци, което ме навежда на мисъкта, че при вас не е това причината. Хубавото е че сте стабилизирали детето, но не може така без диагноза. Не си внушавай сама различни болести, а изчакай изследванията.
Пиши утре какви са резултатите.  Hug

# 97
Изчетох всичко дотук и единственото ново което ми хрумна е да не би детето да е намерило някъде алкохол и да е пило.

Изобщо ли не е вдигало температура?
Лятото дъщеря ми изкара стомашно чревен вирус, отказваше течности и се беше обезводнила и също беше много поспалива и отпусната. В болницата правят изследване на кръвта за някакви електролити  (или пък КАС), не съм много сигурна и се вижда ако има обезводняване, може би са правили такова и са преценили че е обезводнено и затова да са сложили съответната диагноза.
*Не е пил абсолютно нищо, даже вода....
Само млякото...
*Не, изобщо не е вдигал температура...
*Точно за КАС говореха, че всичко с "него" било наред и не "говорел" за нещо нередно...
  Thinking

Spinki, съжалявам, че си преживяла този ужас... Cry
Прегръщам те  Hug и ти благодаря за куража...
Дано се окажеш права...
Ще пиша, разбира се...
  Peace

# 98
  • София
Джули, съчуствам ти с цялото си сърце. Заседна ми буцата в гърлото докато те чета  Cry
Дано всичко е наред  Praynig

# 99
А някой от домакинството или тези които напоследък са ви посещавали ползва ли хапчета за високо кръвно, приспивателни...? Може и без да иска човек да изпусне хапче на земята.

Някакви растения от които може да е похапнало?

# 100
А някой от домакинството или тези които напоследък са ви посещавали ползва ли хапчета за високо кръвно, приспивателни...? Може и без да иска човек да изпусне хапче на земята.

Някакви растения от които може да е похапнало?

Никой не ползва такива хапчета...
Растения нямаме - котката ги опасе отдавна...  Mr. Green
Имаме само една малка палмичка, но тя е на такова място, че даже на мен ми е трудно да я достигна, като я поливам, а за бебето е изключено да я е достигнало...

# 101
Здравей Джуличка,
прочетох и настръхнах, много страховито е това което си преживяла, стискам палци детето да е добре.
Не знам какво да те посъветвам, аз бих тръгнала от личната лекарка или ако нямаш вяра сега доста популярна е Токуда, в правителствена също има доста добри специалисти, бяха ни препоръчали там д-р Стефанова, д-р Рускова. Тръгни от общ лекар със необходимите изследвания а после ще разбереш посоката ...
Стискам палци да сте добре  Hug И ти се дръж за да можеш трезво да оцениш ситуацията.

# 102
Джули  Hug Момичетата са ти казали да заведеш Енрико на всякакви доктори и са прави Peace Но ще подкрепя и Стелт, не ваксинирай малкия докато не разбереш със сигурност какво му е било, пък после ако искаш го ваксинирайте.
Моля се за вас  Praynig

# 103
За съжаление не мога да ти дам съвет Sad

Но знам, че ще намериш правилния път и Енрико ще продължава да е много здраво и хубаво момче Praynig Hug

# 104
  • София
Вижте, ако детето беше погълнало нещо, това щеше да се отрази в изследванията.
Така че няма смисъл да продължаваме да питаме дали не е погълнало медикаменти.
Очевидно е, че не е така.

Общи условия

Активация на акаунт