Дайте ми съвет

• 58 523
  • 598
  •   1
Отговори
# 75
Прочетох! Ужас! Не искам да знам как си го преживяла. Благодари на Господа, че всичко е наред Praynig Моят съвет е да му направиш изследвания за диабет Confused  не за друго ами кръвната захар ми се струва повечко, даже доста повечко. Баща ми е диабетик и знам горе долу в какви състояния се изпада.

# 76
Да имате сложени ваксини последния месец?

Или вариант млякото да не е качествено/менте/китайско?
Всъщност каква марка мляко?

Освен посоченото, се опитай да си спомниш за някакви необичайни събития от предния ден - ходили ли сте някъде извън къщи, ял ли е, пил ли е, то вярно е все още бебе, но все пак. Оставяла ли си го на някого, разчиташ ли на по-големите деца, всичко за което се сетиш.

# 77
Не че сега е моментът да питам, но за какво с две думи става въпрос по отношение на това Информирано съгласие?
С две думи, ако го подпиша им давам зелена светлина да си правят каквото решат с детето ми, без да ги интересува дали съм съгласна или не...
Това е с две думи...

# 78
  • София
Благодаря!

# 79
Лелееее, ужас!Направо настръхнах!
Джуличка, изясни ми се, че са ви изписали с някаква измислена диагноза, и че не са ви дали резултатите от изследванията.Поне казаха ли дали резултатите са били добри, дали детето вече е добре?
Ако са казали, че всичко вече е нормално, каквото и да направиш, към който и специалист да се обърнеш, не вярвам някой да вземе предвид притесненията ти.Мисля си, че ще реагират:"Че нали детето вече е излекувано!"Единственото, което можеш да направиш в този случай, е да говориш с личната лекарка и ако тя се съгласи - да ви пусне изследвания.
Ако обачене не са ви дали никакви обяснения, когато са ви изписали, първият ми съвет е да отидеш да си искаш резултатите от изследванията.Най-вероятно няма да ти ги дадат(мисля така,защото явно нарочно са ги прибрали, например за да скрият некомпетентността си), и един от вариантите е да се вдигне шум около случая( с помощта на медиите).Второто нещо при това положение е  да потърсиш още веднъж лекарско мнение, както са те посъветвали и другите мами.и за да си сигурна при какъв специалист е най-добре да отидеш попитай личната лекарка.Мисля, че тя най-добре ще прецени.
Моля те, продължавай да пишеш какво се случва!

# 80
  • Варна
Джули, какъв ужас сте изживели, милата Sad!!! Дано не се повтаря никога повече Praynig Praynig Praynig!!!
Аз бих посетила и невролог и ендокринолог!
Стискам ви палци да попаднете наистина на добър специалист, който няма да се откаже, докато не разбере със сигурност, какво му е на детенце  Praynig! Мисля че винаги най-важна е точната диагноза и след това адекватно лечение! А най-добре ще е да се докаже (не знам точно как Embarassed), че е било нещо моментно и няма опасност да се повтори  Praynig!
С вас сме Hug Hug Hug!!!

# 81
Пак да благодаря на всички, които се включиха...  Hug
Както вече писах - утре ще отидем сутринта, за да направим платени изследвания, тъй като докторката ни е втора смяна...
Одеве, като й се обадих и й казах какво искам, тя ми каза, че няма никакъв проблем и ще ми даде талон за какъвто искам лекар...
Дори ми предложи медицински център, в който да отида, но, естествено след като излязат резултатите...

П.С. Само да кажа на мамите, които ми зададоха сходни въпроси за "хапването" или "пийването" на нещо...
Категорично отхвърлям каквото и да било...
Имаме три деца вкъщи и за това никога не държим лекарства на място, където те биха могли да ги стигнат...
Не е ял нищо, което да ме наведе на мисълта, че би му подействало така....
Т.е. всички опасения за нещо подобно са неоснователни...

# 82
Ваксини скоро не сме слагали...

Най-добре и не слагайте повече... Особено предстоящата МПР...

# 83
  • на плажа
 Джулка, всичко ще е наред, мила! Рико е геройче. Не мога да мисля как си се чувствала и как трепериш и в момента. Прегръщам те! Ако имаш нужда от нещо - обади се. Първата работа - пълна кръвна картина и при личната. Пиши какво става. Прегръщам те силно  Hug Hug Hug.

# 84

Стелтче, кажи защо, ама не с линкове, а с две думи...

# 85

Стелтче, кажи защо, ама не с линкове, а с две думи...

Това, което ви се е случило може и да е от ваксина - нищо, че скоро нямате слагани ваксини... Те също така отключват диабет... МПР е ваксина с много странични реакции... При все, че детето ти е имало проблем, за който никой не може да каже от какво е, не бих рискувала на твое място... Пак ще постна официалните листовки на МПР ваксините, можеш да си прочетеш страничните реакции от там (не мога да ги копирам)... Вярно, пише че рядко се случват, но не се знае на кое дете ще се случат... Не искам да превръщам темата в спор, това е личното ми мнение...

Официална листовка на Приорикс

Официална листовка на Тримовакс

# 86
Дано всичко е наред с детенцето ти Praynig

# 87
Обещавам, че утре, след като ходим на лекар ще пиша тук какво е станало....  Peace
Благодаря за не знам кой път на всички, но наистина ми подействаха някак успокоително думите ви, момичета...  Hug
Приятна вечер на всички...
  bouquet

# 88
  • София
Здравей Джуличка!
Миличка много съжалявам за това което ти се е случило и стискам палци никога да не се повтаря. Hug

Говорих с един познат доктор . Той ми каза ,че е напълно възможно да е чревна инфекция. Имало някакъв ентеро вирус, който засяга мозъка и се получавала такава реакция. Бързо минавало без последствия. Джули  много искам да му вярвам и стискам палци да е минало всичко. За съжаление той е анестизиолог,, не знам доколко е компетентен в тази област.

Добре си решила да му направиш отново изследвания, надявам се че всичко ще е наред.Може би знаеш , но да пиша за всеки случай че от Цибалаб може да си поръчаш лаборант да дойде в къщи да вземе урина и кръв, ако не искаш да разхождаш детето.

Аз лично съм доволна много от един доктор педиатър- кабинета му е някъде в района на Централна гара. Не знам точно къде защото винаги съм го викала в къщи. Не работи със здравната каса обаче. Ако искаш ще  ти дам телефона.
Стискам ти палци мила, дано всичко да е наред . Пиши ни. Hug Hug

# 89

Добре си решила да му направиш отново изследвания, надявам се че всичко ще е наред.Може би знаеш , но да пиша за всеки случай че от Цибалаб може да си поръчаш лаборант да дойде в къщи да вземе урина и кръв, ако не искаш да разхождаш детето.

Оуууу, Жужу, миличка...  Hug
Това вярно ли е ???  Thinking
Ако е така - направо да го викам да идва, а не да тормозя детето по студовете...

Общи условия

Активация на акаунт