Дайте ми съвет

• 58 315
  • 598
  •   1
Отговори
# 150
Искаш да кажеш, че малкото не е ваксинирано изобщо ?  Thinking
А голямото след тези реакции продължи ли да го ваксинираш ?
Thinking

# 151
  • София
Категорично не. Няма и да го ваксинирам. Каквото ще да става, за мен детето ми е най-важно.
На дребното са му правени ваксини в родилното. От там нататък - не е ваксиниран.

# 152
Полина, да за ДТК става въпрос...  Peace
Чушле, аз така мисля - ще спрем ваксините и ние...
Дано някога не съжалявам за това, ама ето, че вече съжалявам за другото....  Sad
Човек все трябва да има за какво да се ядосва...
Ей, какво нещо е живота...
  ooooh!

# 153
  • София
....
Човек все трябва да има за какво да се ядосва...
Ей, какво нещо е живота...
  ooooh!

Така е. Иначе от какво ще ни побелеят косите? Laughing

# 154
Джули,
прочетох в другата тема за експертизата. Добре, че си поискала, иначе нямаше да ти дадат убедена съм.
Накратко ще кажа, че ние бяхме в болница с бронхолит на 2,5 месеца. Не знам от какво, дали от силния рев или от Калциевия глюконат, над дясната веждичка на Сашко, на втория ден престой, се появи топче. Подутина, която се опитаха да ми обяснат, че съм имала и аз и детето така си било дошло. И аз чакам да се разнесе, ама още нищо и знам ли колко трябва да чакам. Но все ми е едно свито в стомаха! Затова браво,но не спирай до тук, пойскай още едно мнение. Аз съм стигала до 6 мнения, това е прекалено но като не са убедителни напред, докато не се успокойш.
Аз също съм под пара по отношение на ваксините особенно с тази сега която предстой! Минава ми през ума да я откажем. Но още чета и не съм решила какво да направя. Надявам се твоето момченце да се оправя, и това да е било, други реакции да няма.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 02:25 от Ane

# 155
Джули, много ми е мъчно за малчо  Cry да го нагушкаш много  Hug
Потърси мнението на хомеопат за сегашното положение... дали не може да се направи нещо  newsm78

# 156
мила джули искренно ти съчувствам и се надявам това което си преживяла да не се повтаря никога Praynig знам какво е за една маика когато наи-скъпото и същество има нужда от помощ,а тя да не знае с какво да помогне УЖАСНО Е.Но ти не се предаваи, бъди смела защото това малко човече има нужда от теб.Стискам палци миличка

# 157
  • в моя свят
Джули,здравей.Много съжелявам за това,което се е случило и напълно разбирам това,което си почувствала...Като четох това,което си писала за приемането ви в болницата имах чувството,че аз съм го писала.Преди 7г. на 19-я ден след поставена ваксина Тримовакс моето детенце (на 1г.4м.) вдигна висока температура и отпадаше за минути,след няколко часа вече не реагираше на нищо,нито на допир,нито на звук,все едно спи,но е с отворени очички и гледа толкова жално и уморено,а аз бях безсилна да му помогна...При прегледа в спешното му взеха кръв и урина,викаха и невролог,но при всичките ми въпроси какво му е на детето,казаха само,че ще ни приемат в инфекционно отделение.След като дойдоха резултатите от кръвта говореха нещо с невролога и докторката от спешното вдигна телефона и чух само да казва:"Пращаме ви едно дете със съмнение за менингит."В този миг просто ми се подкосиха краката и почувствах всичко онова,което описваш ти.Няма да повтарям и без това искам да забравя целия този ужас от тогава и от престоя ни в болницата,но като прочетох за вас имах чувството,че преживях всичко отново.Изписаха ни с диагноза постваксинален енцефалит,въстановяването беше много трудно и продължава и до днес,но за това не сега...Бих искала и аз да ти дам съвет относно ваксините.Незнам как е сега,но тогава за тежка реакция от ваксина препоръчваха  само 1г.освобождаване от всички имунизации,а за реимунизации на конкретната напълно.Това няма никакво значение какво ще реши комисията за вас,важното е какво ще решиш ти,защото никой не може да ти го ваксинира насила.Сигурно тепърва си започнала да четеш всякаква информация за ваксините и продължавай.При мен беше много трудно и вече 7г. след случая аз съвсем скоро взех окончателното решение и затвърдих мнението си,за ваксините въобще.Имам впредвид,че на детето си никога повече не сложих ваксина(най-вече от страх) и бях против,но само за моето дете и за деца претърпели нежелана реакция от тях.Сега вече съм против имунизациите въобще и ако някога дай боже имам второ дете не бих позволила дори ваксините,които поставят в болницата,за които никой не те пита и не ти съобщават дори,че са направени въпреки отказ от страна на родител.Но всеки решава сам за децата си и си много права,че това е чисто и просто"руска ролетка".

# 158
  • в моя свят
.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:37 от me4ta22

# 159
  • в моя свят
.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:35 от me4ta22

# 160
Мe4ta 22, благодаря ти, че сподели с всички нас това, което ви се е случило...
Съжалявам, че се е случило и ми се иска да не беше, но то е факт и няма връщане назад...
Написаното от теб още повече ме убеди, че именно тази гадна ваксина е виновна...
Няма да ваксинирам повече детенцето си, каквото и да реши комисията от ХЕИ...
Дано и вие се оправите напълно и никога повече не ви се случват такива ужасни неща...
 Hug

П.С. Изтрий двете публикации, защото са общо три и няма смисъл...  Peace
Явно се е получила някаква грешка при публикуването...

# 161
Джуличка, хубаво е, че най-накрая е намерена причина.
Тези в инфекциозна и да ги подкараш, надали ще има някаква полза - ще си намерят начин да си измият ръцете (за своята некомпетентност).По-важното е, че детето ти вече е добре!... И дано никога повече не изживявате нещо подобно Praynig!

# 162
  • в моя свят
Съжелявам,но нещо мишката ми блокира и се получи дублиране,а с бутона изтрий нещо не се получава и ми изписва грешка. Embarassed

# 163
Съжелявам,но нещо мишката ми блокира и се получи дублиране,а с бутона изтрий нещо не се получава и ми изписва грешка. Embarassed
Тогава натисни "РЕДАКТИРАЙ" и сложи по една точка, вместо да стоят три едни и същи публикации....  Peace

# 164
Момичета, ето нещо, което мисля, че трябва да споделя с всички вас, които ме подкрепяхте...  Hug
Пиша ви го, за да знаете какво да очаквате от нашето скапано Здравеопазване и от нещастната ни система...  #2gunfire
Ще копна поста си от Отчетната тема, за да не го пиша наново...
Четете и мечтайте...

.....Така, една новина от последните минути, която ме хвърли в нокаут !!!     Shocked Shocked Shocked
Знаех, че нашето здравеопазване е откачено, знаех, че има много идиоти в системата, но това, което се случи, надхвърля всякакви граници...
Знаете ли какво пише в Епикризата, издадена ни за престоя ни в Инфекциозна болница ???
Пише, че (дръжте се да не паднете)
ДЕТЕТО Е БИЛО 20 ДНИ В ИЗРАЕЛ !!!!!
Ще ги попилея, момичета....
Бива да са нещастници, ама чак пък толкова - е, това вече на нищо не прилича !!!
   #2gunfire

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 18:13 от Джуличка

Общи условия

Активация на акаунт