Дайте ми съвет

• 58 552
  • 598
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Джулс, ето това вече е връх на наглостта!:x. Всъщност имаме ли майки журналистки във форума? Не можа да няма. Направи ги на салата. Ако мога с нещо да помогна само кажи.

# 166
Не знам, Чушле...
Ако знаеш някоя, кажи ми...

# 167
Джуличка, чета ви през цялото време. Но след последната информация направо останах изумена. Как смеят да пишат такива глупости? Аз просто нямам думи. Дано ви е здраво детето и да не се налага да стъпвате повече в болница. Потърсете си правата, то бива бива, ама тяхното, според мен, прелива чашата на търпението.

# 168
Потресена съм и аз.  Shocked

# 169
  • София
Мисля, че Франческа Салиери е от тази гилдия. Какво ще кажеш за 1 тема в "Клюкарника" с молба за помощ и линк към тази тема?

# 170
  • На топло...
Е не може да бъде Shocked!!!
Как пък са си го измислили?!

А nana77 не е ли също журналистка, която точно с медицински случаи се занимава?!
Поне с такова впечатление съм останала от другите теми с подобни случаи относно лекарски грешки...

# 171
  • София
....

А nana77 не е ли също журналистка, която точно с медицински случаи се занимава?!
....
И на мен ми се върти из главата, че и тя е журналистка, но не съм сигурна.

# 172
  • На топло...
Във всеки случай редовно пише за информация, получена от първа ръка - я от Пирогов, я от не знам си коя болница... и са все официални становища.
Сега се сещам и за линкове, че е давала към нейни статии.
99,8% съм сигурна, че е...
Последно я срещнах в темата за родилката от Варна със "сгрешения термин", но не открих темата сега.

# 173
Свързах се с нея, благодаря ви...
Ако се сетите нещо друго - свиркайте...
Whistling

# 174
  • София
Джулс, официална жалба срещу Инфекциозна с копие до журналистите за да не могат да се измъкнат. Ще мисля и още. Все ще измислим нещо. newsm66

# 175
  • София
Ей ме на  Wink

nanunana силна памет  Mr. Green

Споко момичета, няма да им се размине изобщо. Естествено знам какъв ще е отговорът на Столичната ЗОК - че епикризата е сгрешена неволно, тъй като се пише на компютър върху една и съща бланка. Но жалби ще има, защото великият Мангъров леко се е поувлякъл. А както всички знаем епикризата е официален документ.

# 176
  • София
....
Естествено знам какъв ще е отговорът на Столичната ЗОК - че епикризата е сгрешена неволно, ....
Точно това си помислих и аз. Дано поне да оправят диагнозата, като напишат истинската причина за състоянието на Енрико.

# 177
  • София
Чушле тази епикриза няма как да бъде поправена в частта диагноза, защото те самите не са установили причината за състоянието на детето. Не са направили и нужните изследвания. Тя отразява моментното състояние на детето, когато е било в болницата.

# 178
  • На топло...
А как така слагат наизуст диагноза без изследвания?

И защо, по дяволите, няма да ги направят?

# 179
  • София
... Тя отразява моментното състояние на детето, когато е било в болницата.
Съгласна съм, но в епикризата пише, че детето е било 20 дни в Израел, което е долна лъжа. Сега дали ще обвинят Джулс, че им е поддала грешна информация се чудя? Знам, че лекарите по принцип трудно си признават когато става въпрос за реакция от ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт