Звездни компромати - 38 част

• 32 451
  • 380
  •   1
Отговори
# 180
Мани,мани как можаха да я сложат за жури?  ooooh!  33uuАКо някой свързан професионално с МИ чете мненията във форума,моля да си направите извода.ТОВА Е СМЕХОТВОРНО!!!!!!!!!!!!!!
А колкото до устните ....явно не знае къде да спре и кога нещо е красиво и кога вулгарно и грозно

# 181
Мария не мога да разбира какво компетентно мнение ще дава.
Есил имаше музикално образование. А кой ще е председател на журито? Thinking

# 182
А кой ще е председател на журито? Thinking

Председател ще ее.......... newsm78    АЛИСИЯ  Joy примерно (тя ми дойде на акъла)

# 183
Дони каза, че твърде много уважава маестро Казасян и неговата стойност за Мюзик айдъл е неоспорима, затова не смятат, че има достоен да заеме мястото му, след като той вече е бил Председател. Няма да има такъв.

# 184
Председател. Няма да има такъв.

Е на първият беше Йорданка Христова , какво пречи сега да е друг? Thinking

# 185
Андрея е достойна да бъде жури в Мюзик айдъл. Кефи ме как пее на живо Sick Имат опит девойките, но не и в пеенето. За съжаление в тая държава с пари всичко е възможно. Нямам думи да изкажа възмущението си от Това че Марийка ще е жури тази година.

# 186
Андреа председател newsm18

# 187
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Аз съм ЗА, ама искам на всеки по отделно да показва как се пее правилно     154uu

# 188
Четох интервю със Соня Васи - казва, че ще журира в МА

# 189
  • София
Четох интервю със Соня Васи - казва, че ще журира в МА
Да, но само за определен период, като гост (както беше Филип Киркоров)  Peace

# 190
# 191
И накрая с Марийка и Андрея ще направят участниците да обучават журито. То до там го докараха Иван и Анндрей - за подигравка станаха! newsm78

# 192
По темата за Мюзик Айдъл- може би няма да ги гледам тази година с това неприятно жури. Дони ми е бекрайно противен и някак ми изглежда несериозно като се има предвид каква "талантлива" дуетна и семейна половинка си има да дава оценки на талантите, Фънки ми идва в повече с грубостта си, а Мария...наистина незнам какво ще прави там, според мен неможе  да пее, няма музикално образование като една Есил например / доколкото знам от студенти от тукашната музикална академия тя така и не завършва музикалното училище/, а също така и от незнам какъв зор се загрози с този силикон, беше много красиво момиче.

По темата за новата адреналинка- и в другата тема и тук - за мен е най-красивата и вдигаща адреналина от всички досегашни. Много ми е странно  как когато някоя форумка, колкото и невзрачна да е , пусне снимка - всички се скъсват да и правят комплименти, а когато се покажат снимки на наистина хубаво момиче се започва с :"безлична", "мутреса" и т.н. Не говоря само за Александра, имаше тема преди време за Ирена Милянкова, и тя се видя грозна на повечето

# 193
Инфантилна, мутреса не означава грозна. Нищо подобно. Означава, обаче хубава, но с не особено интелигентно излъчване  Wink

Аз лично уважавам точно такава хубост (не кукленска, а интелигентна), която си е даденост от Бога и нито силикон в устните, нито два-три пласта коса могат да компенсират липсата и  Peace

Всичко е въпрос на лични възприятия и щом на теб ти харесват този тип куклички като бъдещата адреналинка, няма лошо. Но не можеш да очакваш, че всички трябва да ахнем от визията на подобни момичета  Wink

# 194
Ами една адреналинка не трябва ли да има кукленска хубост? Или трябва да е с интелигентно излъчване? За мен между адреналинка и плеймейтка няма голяма разлика. Александра също е далеч от типа хубост, който ми допада, но за адреналинка мисля е перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт