Звездни компромати - 38 част

• 33 358
  • 380
  •   1
Отговори
# 285
Леле, тази Андреа се е взела много на сериозно  Joy
Ако я боцнеш с игла ще се чуе "пуууук" като от спукан балон.
То ще да е от силикона, не само от самочувствието.

# 286
  • София
Виждам, че има диспути относно изказването на крайни негативни мнения около някои личности (като адреналинката, за която казах, че ми прилича на вълк). Е щом се налага цензура, хубаво  Wink В крайна сметка не съм се събрала с приятелки на кафе, където да си плюем на воля  Mr. Green
За личните снимки на аватарите не го разбрах (не виждам нещо по-естествено от това да си сложиш своята снимката). Аз се кефя, когато виждам, че си "говоря" с нечие лице, а не с чужд женски задник на аватара примерно  Peace
А сега по същество:

Кати Пери
Сара Джесика Паркър статията е за слуховете около предстоящия й развод
пак тя
Никол Кидман
тя с детенцето си
Памела Андерсън
пак
Фърги и Джош  на сватбата им са присъствали 375 човека
Салма Хайек и Валентина
Рийз Уидърспуун

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 17:57 от tonkabonka

# 287

Фърги и Джош  на сватбата им са присъствали 375 човека

Ох,този Джош много е хубав-снажен левент

# 288
На Анджито крачето - ще се счупи тази жена.

# 289
# 290
# 291
.......
Мария- еми...това е красива жена. Мнооого изискано иглежда, в същото време не е префърцунена, секси е..Личи и, че е умно и интелигентно момиче...Браво. А Графа го гледах в Горещо, тоя пич яко се е разхубавил, мамка му....
.........

Hug  Heart Eyes Ахъм и аз му се кефя още от малка, нищо че е по малък от мен, ама много ми е як бе пууу и сега наистина един възмъжал и с тоя глас......  Crazy Поне избраницата му наистина си струва  Peace

# 292
# 293

По мода от миналата година е ок, ако чорапогащника е плътен и обувките са с дебел ток или зимна подметка.  Peace

# 294
# 295
# 296
Защо постоянно изглежда озъбена, а не усмихната?

# 297
Защо постоянно изглежда озъбена, а не усмихната?
Joy Joy Joy

# 298
Питам просто, защото ми се стори че киселее гроздето. Сега се сетих обаче, че  май и Анджелина Джоли ви беше грозна, така че  се примирявам.

Инфантилна, момичето на снимката на твоя аватар е много по-красиво от новата адреналинка. Според мен в него има нещо по-изтънчено и нежно.

# 299
  • Някъде там на юг...
Анна Курникова е бременна:
http://info.rozali.com/novini/p9483.html

Честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт