ДЕКЕМВРИйката сега е най-щастлива мама на света!

• 17 376
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
Аз със Бочко мажа при всяка смяна на памперса,сега ще пробвам и Судокрем.
Искам да помоля bg desi да си почисти съобщенията,че немога да и изпратя ЛС.

# 226
  • На брега на реката
 Invisible, би ли обяснила за тези системи, че за пръв път ги чувам. Иначе на мен доки ми каза, че спирала мога да си сложа, когато ми се нормализира цикъла, но не съм сигурна трябва ли да съм спряла с кърменето. Иначе май и противозачатъчни не можем да пием. Вие как ще се пазите  newsm78
 Днес понеже ми се наложи да се изцедя, бебка изпи само 90 мл. Не е ли мъничко? Мисля и аз да намажа бебка по муцунката със Судокрема, че едни пъпчици завяхват, нови се появяват.
Честити месечинки на всички мъници Heart Eyes

# 227
  • София
BIBI SZ, За смятането на 40-те дни - деня на раждането се брои за първи. И аз не знаех, та питахме свещеника, а молитвата се чете на самия 40-ти ден. Както си написала, пада се 12 януари Simple Smile

За хормоните - навсякъде чета, че нищо със съдържание на хормони не се препоръчва при кърмене, защото се отделя в кърмата и отива при бебето... Та ще мислим друг вариант.

# 228
Продава се слинг, нали някой искаше
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=401879

Не се притеснявайте кое бебе колко яде точно, всяко е индивидуалност
На Аптамил пише за края на 1 месец 100 мл мляко, на НАН пише 120 мл мляко, но и за двете важи 5хранения на денонощие.
Есес, колко пъти го кърмиш малчо? Значи бебета, които ядат по 130-150 и повече, особено по повече от 5 пъти, според мен излиза, че ги прехранват. Или просто са по-тежки, може да са им се разширили стомахчетата и да се чувстват гладни. Може би е определящо дали наддават в нормите - нито под тях, нито над тях. Макар и нормите да са субективни. Някои ще имат гривни по краката и ръцете, други няма да имат. Аз сумистчета не харесвам, даже се чудя дали не се отключват механизмите за дебелеене така? newsm78 Е, не казвам детето да е кльоща, но не е нужно да е с голям корем и да носи дреги за месеци по-голямо дете, а родтелите да пляскат с ръце и да ахкат, как било вървяло високо и голямо, пък то си е чиста проба дебелко примерно. Wink

# 229
Здравейте!Искам да попитам,чая от лйка за колики ли се дава и каква е дозата?Ние също имаме проблем с акото ,по 3 дена не акаме и само със сапун се опитваме,на кърма сме и АМ-Фризивом-уж било за колики и ако,а пък няма резултат от него.По лицето има мн.пъпки,ще ми кажете ли с какво да мажа?

# 230
Белла аз нашите пъпки ги обработвам с отвара от лайка и с крем Бочко и за един ден се оправи, но и с нищо да не ги мажеш пак щи си минат.  Peace

# 231
# 232
Диво Цвете, много хубаво клипче, разчувствах се! Hug

# 233
Леле, разплаках се, толкова ме разчувства, страхотни са и песента и клипа. Благодаря Диво Цвете ! Hug

# 234

Момичета, почерпете се виртуално! Вчера Дидо ми стана на месец , а аз само прелетях и така и не го отбелязах! Hug

Чай от лайка не бях чувала да се дава. Лайката ми бяха казали, че е рискова - понеже е цвят, да не направи алергия бебето? Thinking
Аз купих вчера сушен копър и анасон, и мисля днес да забъркам сама един чай, но дали ще се пие не е ясно.
Даваме просто Инфакол по няколко пъти дневно, и Био Гайа веднъж на ден.

# 235
мами май ми дойде,възможно ли е newsm78

# 236
Здравейте дами!

Есес, и аз като теб се чудя защо се дере това дете. Изобщо не различавам плача. Мисля че ми е намаляла кърмата и това доста ме тревожи. И аз не успях да намеря този БГ чай за лактация, но си взех пак на Хип. Пия и чай от лайка, липа и копър, дано има ефект, защото ако ми спре кърмата  #2gunfire А няма да се учудя...от началото на тази година само лоши неща се случват  Cry

Мами, исках да попитам вие от кога започнахте да правите масаж на вашите бебчета? Нашата девойка така реве по време на баня и докато я обличам, че дори пропускам в суматохата някои "разкрасителни" процедури, камо ли и масаж да правя  #Crazy

# 237
  • София
мами май ми дойде,възможно ли е newsm78

И на мен ми дойде вчера.  Shocked Ужас просто. Било съвсем нормално. Предният път ми дойде като спрях да кърмя - след 8-мия месец на Боби. И се бях нагласила и сега да почивам, но не стана....

Elmina аз всеки път като я мия я гледам да масажирам някое място - гръбче, ръчички, крачета, защото наведнъж всичко при нас не става. Тя ще се скъса от рев.

# 238
Ето и една статия за стимулирането на кърмата:
http://www.biberonbg.com/info/bfmistakes.htm

# 239
Добро утро!

Малкия калпазанин цяла нощ мрънкосва и въпреки че го взехме да спи при нас не спря. Сега пак се кокори и реве. А яде през два часа и накрая повърна, смених и памперса, не са колики... вече незнам какво става ooooh!

Мира не се ли е обадила на някоя вестителка? Много отдавна не е писала....

Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт