ДЕКЕМВРИйката сега е най-щастлива мама на света!

• 17 373
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Привет мамчета  Hug
Нашата калпазанка цяла нощ мрънка и аз докато стана да я видя и тя е заспала. Лягам и си унасям наново и тя пак започва ставам тя пак се е унесла и така цяла нощ  Joy
Нашият татко от днес е на работа и вече сме си сам сами. Днес сме на консултация да видим дали расте  newsm78
Елмина и ние сме така. Докато е мокра и се къпе що годе бива, но почнем ли да я обличами целия блок разбира за нас. Направо в ужас се виждаме  #CrazyНадявам се като стане на един месец да се кротне малко.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:01 от Гевито

# 241
Добро утро и от мен1
Мами едно бързо въпросче-какъв разтвор ползвате за сополките в нослето?
Моя Станиславчо постоянно има пипета или му хърка нослето та се замислям вече за разтвор!Досега не съм използвала и незнам как се ползва и как действа.Моля някой да сподели!

# 242
Здравейте малки и големи Hug

Добро утро и от мен1
Мами едно бързо въпросче-какъв разтвор ползвате за сополките в нослето?
Моя Станиславчо постоянно има пипета или му хърка нослето та се замислям вече за разтвор!Досега не съм използвала и незнам как се ползва и как действа.Моля някой да сподели!
Аз ползвам Nisita спрей веднъж дневно и отстранявам секретите с клечка. Днес чакам да получа помпичката на BabyVac, с нея ще е по-лесно.

Ето малко снимки на Адела

Хубав ден, момичета   bouquet

# 243
Здравейте мамчета /вече на 100%/ ... Отдавна не съм се вясвала, знам знам знам- СРАМ СРАМ СРАМ... без оправдания понеже всички сме заети за това ще карам направо- мен ме мъчеше МЪРЗЕЛА.

Иначе положението при нас е нормално или поне така ми изглежда. Цирк до полудяване. Някой да иска да си чукнем срещичка в лудницата???  Joy  Joy  Joy

# 244
Йоанка, малката Адела е страхотна! Ти също изглеждаш чудесно както винаги Simple Smile

# 245
Йо малката е прелестна пу пу...ти си много  красива и не ти личи,че си раждала:) миличкия ви татко и той изглежда много щастлив!   bouquet

# 246
Мерси, милички   bouquet
Наистина цъфти нашия татко, така не му се тръгваше..
Гледам албумчето ни и не мога да се нарадвам на малките сладурчета Heart Eyes всички са страхотни с много изразени черти

Аз исках да ви питам за кожата - бели й се кожата на коремчето около пъпчето, също така и на крачетата, въпреки че я мажа обилно с олиото на Веледа. При вас случва ли се?

# 247
Здравейте за днес!
Днес с такткото сме безкрайно щастливи Галина спа от 22 до 3:30 часа и направо не можахме да повярваме. Случва се за първи път  newsm44 newsm44
yoyoana и ние използваме капки Nisita и също съм много доволна от тях. Докато и пръснем и веднага изкарва сополки.  

# 248
Здравейте мамчета, ние понеже продължаваме да се борим коликите да ви питам някоя от вас да е забелязала каква музика успокоява детето при силен плач било от колики ил иот нещо друго.

# 249
YO случва се и при нас,но мина,продължавах да мажеш с олио и ще се оправи до няколко дни.
Тази нощ пак голямото реване  Crossing Arms не знам аз ли по нервна ама по някога не знам какво ми идва да го направя,не спира да реве и той не знае що май. Оставям го да се нареве и да се умори ,обачеее луд умора нема  ooooh! един ден спи и на другия се реве цял ден и цяла нощ,а аз се побърквам и ми идва да му сложа една запушвалка в устата само и само да млъкне.не знам лоша ли съм но понякога не ми издържат нервите и търпението.Таткото и той беше ядосан през ноща защото днес беше на работа и не можа да спи. Решила съм да го уча след като се наяде през ноща и го сложа в леглото да заспива,а не както до сега правихме разнасяне по 1-2 часа,не знам как ще го постигна но май ще е с няколко безсънни нощи и много рев,не че сега не е така де. Вие оставяте ли бебета си да се нареват или само аз съм лошата мама?

# 250
Здравейте и от нас!  bouquet
Вчера мина и нашата погача, аз нямам никакви забележки беше прекрасно.Аз на масата сложих и солени неща, че иначе ми се видя много постно.Поканих само приятелки и братовчедки всички бяха млади хора съвременни така че не я мачкаха безобразно.Която се престраши я подържа и това е, а  тя си кротуваше.
Проблема ми е, че утре трябва да отидем на молитва, пък нямаме кола, а църквата е близо и такси не би се съгласило да ни вози . Чудя се дали да не моля някой съсед , ама ме е срам.Дават, че ще е 1 градус ама не ми се вярва, та да излезем с количката, вие какво мислите newsm78 newsm78 newsm78
Стискаме палци на Алекс fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm10  love001

# 251
Йо, ние бяхме по същия начин с какво ли не я мазах...накрая олиото на Себа Мед ни помогна от първия път- чак не можах да повярвам  Peace изпробвай го, аз лично вече съм му голям фен. Слагам и го и като и сменям пампито около краченцата и по гънчиците...защото моята педиатърка ми каза, че крем за подсичане се слагало само ако детенцето е подсечено, а не превантивно, достатъчно било да има нещо мазничко под памперса! Купих и кремчето за смяна на пелени на същата фирма- редувам ги, за момента съм супер доволна:)

# 252
Йоанка, малката е кукличка пу пу. Малко шантаво звучи обаче са като близначки с моята кукла, дано имам малко нерви и време и ще кача снимки да видиш че изобщо не се шегувам. А иначе и аз я мажа с олиото на Веледа обаче намаме такива проблеми. Най- добре кажи на педито.

# 253
Йоанка, и ние се белихме цяла седмица след родилният дом. Ползвам олио на Бюбхен и съм доволна. Мажа често с него и след някой друг ден се оправя. Сега само челото ни се бели. Grinning
За коликите, не знам как ще се справя...Вече не се издържа!!! Моля, кажете кое лекарство помага? Всяка вечер се дере от 12-5 часа. Сешуари пускам, масажи и нищо! Като реве, чак дъх не си поема. Свекърва ми само ми мърмори, че момченцата не трябвало да се оставят да плачат! Ще полудея! #2gunfire Twisted Evil #2gunfire #Cussing out
А това с подутите гърдички кога се оправя?

# 254
Йоанка, страхотна е твоята малка принцеса! Отсега личи, че ще е красавица. Да ви е жива и здрава, будна и усмихната. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт