Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 560
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Рекох да пораздвижа темата.
Чакам и вашите снимки! search  newsm47
Хайде, не се крийте по ъглите! Mr. Green

# 241
Ауу   4470 ,♥ мис арк ♥ , разлика има и то голяма, в положителна посока  Hug
Така като ги гледам тези снимки, моята коса в момента много прилича на твоята от втората снимка  Thinking
К'во искаш да ми кажеш сега, че евентуално ако продължавам в същия дух да се грижа за косата си, евентуално ще мога да се похваля с коса, която ти имаш в момента, след една година  Crazy   doh

# 242
неска си правих пилинг на косата.но за парви пьт и фризьорката ми каза 4е е добре да се прави на периоди не по-малки от месец.ако някои ходи на такава процедура нека ми обясни за какво е по то4но.до колкото разбрах е за запаьлване на накьсаното по косата.някои ден и  аз 6те ка4а снимки правих си маската с тривитаминол 2 месеца и сега 2 по4ивам.да видим на мен дали 6те ми подейства

# 243
Възстановява липсващите или с разрушена цялост плочици по косъма, които след време стават мястото на цъфтене? newsm78
На косата или на скалпа ти прави пилинг? Аз тази процедура нещо не мога да я свържа с коса и скалп... newsm78

Ледената, няма да усетиш как ще мине една година. Аз съм и рязала, при това доста. Flutter

# 244
...правих си маската с тривитаминол 2 месеца и сега 2 по4ивам.да видим на мен дали 6те ми подейства
А за тези два месеца не усети ли някаква промяна в състоянието на косата си  newsm78 ?

# 245
А колко витамин А слагате в маската?преди го взимах на ампули,но сега ми дадоха шишенце.като капки за нос е.... Thinking

# 246
Мис арк, разбира се, че имам предвид да си го копираш (защото си е лично твое  ooooh!), та да може след време и децата ти да му се радват - така, както ние тук   bouquet
За чесъна - отговора ти определено много ме зарадва. Реших, че дори на измита коса, тази уникална миризма все още се долавя?!  Whistling Значи казваш, че ако намажа отпред до челото с чесън и отгоре намажа с маска, няма никакъв проблем и не е лош варианта? Благодаря ти.. ще пробвам, само да ми мине сесията, че то изпити, работа... нямам време за себе си  Rolling Eyes

# 247
Извинявам се, че съм....... "гост"  Crazy.. но не пиша от своя компютър и нещо обърках паролата  ooooh!
Надявам се да ми простите  Mr. Green

и за да не спамя - утре продължавам търсенето на ампулите с жен-шен.

Мис арк, забравих да ти кажа, че косата ти е страхотна. И става все по-страхотна -  Hug

# 248
Влизам само да потвърдя, наличието на ампулите в Елитис, едната е 1,95лв
Кутията е по-изгодна, но аз си взех само 4, за да разбера, дали не ми действат стимулиращо на на омазняването...
Доста красиви коси виждам, поздрави за всички нови снимчици  bouquet

# 249
Ееее, ха сега кажете не съм ли карък. smile3516

А, Елитис до гарата или горния?

# 250
Аз също си взех ампули с жен шен от Зарата-Пловдив на флорвитал. Същите ли са? Thinking Цената е 1.95, обаче ампулата е доста големичка - 20 мл. Другите ампули са по 15 или по 10 мл. Дано да имат ефект, още не съм ги пробвала, ще пиша за впечатления.

# 251
Момичета, откакто не съм писала в темата са се събрали толкова много снимки на прекрасни коси!!!     bouquet  bouquet  bouquet за всички! smile3525

мис арк, косата ти за една година е пораснала невероятно много, при положение, че си я отрязала доста!     bouquet  Hug

Искам да ви попитам какво количество ампули трябва да си купя, за да имат ефект? Има ли смисъл само от две-три например?

# 252
Аз си взех 3 ампулки, за да видя първо как ще ми се отразят на косата, т.е. как ще ми стои косата в корените, суета, какво да се прави Laughing Ако се харесам, ще си взема още. Според мен , ако са качествени  ампулите, колкото по-дълго ги ползваш ефекта ще е по-добър. Това не означава , че от 3-4 ампули няма да има ефект, просто ефектът ще е по-малък предполагам Rolling Eyes newsm78

# 253
облачето За  ударен период специално за тези на Парисини с жен- шен се приема 2 бр. седмично в продължение на 2 месеца, а след това поддържащ курс по 1 бр. седмично в продължение на 4 месеца. Поне това пише на моите. Затова взех цяла кутия.
Но и 2-3 пак ще има някакъв ефект. Все пак е грижа!

# 254
  • София
a жен шен в друг вид не може ли да се приема (като чай например.. или отвара з аполиване на косата...)?

Общи условия

Активация на акаунт