Сняг навън вали, АПРИЛката на топло си стои

• 15 675
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Люлин
Честит Рожден Ден Мара Подробната! Да си жива и здрава и април да ти донесе едно прекрасно бебче.
Момичета извинявайте, че развалям това хубаво настроение в темата, но стискайте палци за баща ми. Сега е на операция и много се притеснявам за него. Praynig
Няма с кой да споделя и за това пиша тук, защото знам че вие сте винаги съпричастни. Hug

# 106
  • Някъде там...
Съни, стискам палци болничният престой да е за седмичка и всичко да е наред!  Praynig Ще чакаме новини.
Диди, стиснати палци за баща ти.  Praynig

Кели, добре че си се размнала само с повреди по колата и уплах. Мен ужасно ме е страх от шофиране, то и затова още нямам книжка, макар че си мисля колко щеше да е добре да имам сега с двете бебета, голям проблем ще ми е да се придвижвам. То и с едно е трудно, камо ли с две, особено в голям град.

Аз ходих до магазина и умрях от студ, вън е направо сибирско време.

# 107
  • София
Честит Рожден Ден на Мара Подробната !   newsm59  nbirthday   party023   Gift  newsm59
Здраве,любов,щастие и здраво и щастливо бебенце ти желая !  Hug
  Аз  днес съм в къщи.Смятам едни отчети,едни ревизий,оправям  разни документаций,абе изобщо....много съм работна  Wink .
 Само дето най-накрая и мен ме "хвана" големия апетит на бременните жени.Мъжа ми се радва,че сутринта не можел да смогне да ми пече сандвичи ,толкова бързо съм ги унищожавала  Joy . И сега съм придърпала една голяма кутия супер финни шоколадови бонбони(няма да казвам какви) и  уж по едно,по едно....ами...те свършват вече  Embarassed .Явно ще наваксам свалените от началото на бременността 10 кг. Дано и бебка да е порастнала  Praynig .
  За раждането - моето ще  излезе даже още повече пари  Tired .Близо 3000 лв  Tired . А съм здравно осигурена  Crossing Arms . Но просто не ми се рискува с изнудвачи  в последния момент.В Токуда ще е ,там такива са цените,че свят ти се завива,ама...поне всичко е легално.
  Бебето ми е много активно днес и нощес.Вече  рита и баща си на няколко пъти и той  примира от щастие.С такава любов и трепет я чака.Официално е обещал,че  когато е в къщи само той ще сменя памперсите  Joy .
 Хубав ден от мен,отивам да смятам .  Hug

# 108
Диди,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за татко ти и после да се възстанови бързо. Вече трябва да излизате от серията.  Hug
sunny_777, дано не се наложи дълъг престой. Наистина да се наложи само седмица престой и следващото влизане в болница да бъде най-рано около първа пролет за среща с мъничето. Praynig
Жабче, от две седмици се разхождам по улиците с грейка пълен комплект. Досега не си бях ползвала цялото планинско оборудване. Не мога да вдигна ципа до горе.  Crazy Уникално неестетично изглеждам, но оценявам колко добре ми е, когато на д**о ми му е топло. (Онзи ден ходих на кафе в селския ни мол в този си вид - истински фурор постигнах  Mr. Green).

# 109
  • Някъде там...
Рони, с удоволствие бих се пъхнала в скиорския екип, ама няма да ми стане на корема.  Mr. Green Освен да взема мъжовия.  Rolling Eyes Вече му подпуках пуловерите - моите ми стигат само до пъпа.  Joy

# 110
  • София
Мара Подробната, Ч.Р.Д! Нека всичките ти мечти се сбъднат и да бъдеш най - щастливата и сияеща майка напролет!

keli_f, малкия дявол е бил... Погали коремчето и се успокой, лошото е минало. Аз затова не се осмелявам да шофирам въобще, а имам книжка от 5 години... Rolling Eyes

Днес бях на жк, отчаках си докато влязох, естествено нямаше време и възможност да разпитам за всичко, за което си бях наумила, защото мойта докторица я дърпаха на 100 страни и летеше като финикиец, милата. В общи линии бебата (на 100% Heart Eyes) е добре, 740 г, върви малко по - фина отколкото трябва, но като се имат предвид "габаритите"  Mr. Green на майка и, а и колко "едри" деца ражда последната, "не можело да се очакват от мен чудеса". С две думи, видях си я беболинка, завъртяла се е в стартова позиция с главата надолу вече, дивееше си и така. Магнерот+но шпа продължавам да си пия по старата схема, 4 х 1, защото матката ми е чувствителна и напрегната и пак ще ме почнат контракциите. Rolling Eyes

very nice, не можеш от магнезий да вдигаш кръвно, на мен в начални седмици ми изписа Магнерот още лекарката, при която ме изпратиха заради кръвното, защото освен че успокоява маточната мускулатура, понижава и кръвното налягане. Заради дозата явно сега доста ми го понижава, всяка вечер ми е под 100 горната граница (невероятни стойности за мен...  Crazy), Допегит така и почти не ми се наложи да пия, минах в другата крайност, всяка вечер се чувствам като пияна. Confused
Стискам палци да се нормализират нещата при теб, вероятно от пренапрежение продължаваш да го поддържаш високо.

Съни, дано е много за кратко болничният престой, колкото да си починеш...  Praynig
Диди, стискаме... Praynig Praynig Praynig

Оставям ви засега, защото днес и утре е много напрегнато в мойта работа, дни на отчети са и ми се е запалила главата отсега.
Предвид това, че утре за някои от нас ще е (тежък) работен ден, предвид студа и поледицата навън, едва ли ще има много желаещи за срещичка в неделя... Ако искате да остане за следващия уикенд??? Казвайте кога ви е удобно? Hug

# 111
Жабче наистина голямо удобство е колата, няма спор, хо когато има такива шофьори направо не е за излизане по пътищата Confused Иначе от 3 години имам книжка и нямам нито едно проишествие а карам  всеки ден градско и изванградско то понякога не зависи от нас , като има хора дето не внимават понякога така се получава.

# 112
Здравейте сладурани!
Aila когато дойдеш в Добрич внимавай найстина с прословутите Жилти плочи по центъра много са опасни ако има сняг разбира се ,а при сухо време няма проблем Simple Smile Simple Smile

Мара подробната  newsm59  party023 Gift желая ти много здраве и най-прекрасния и здрав подарък през април Grinning Grinning
Яника честита ви годишнина,още няколко пъти по толкова да празнувате

Рони живот и здраве само елате на лято насреща съм да мерим заедно центъра ще ми е много приятно да се запознаем Grinning Grinning

Кели майната и на колата важното е че ти си добре

Диди дано бащати да се оправя бързо и да е успешна операцията каквато и да е тя

За раждането и тоя път щее в Добрич в единствената болница която имаме , за сега мисля ,че няма смисъл да си плащам за екип първия път родих за 1,5 часа ,асега се надявам ЖЗ и за по-малко нали все пак ми е за втори път,е доки така ме успокоява ,че родовите пътища са вече отворени като дойде април ще видим дали найстина е така ,но поне за сега това много ме укоражава и ако найстина е така дай боже ще е супер

Нямам търпение да дойде понеделник да се видим с бебка ,че много ми е домъчняло за нея,на ЖК съм ще ми точат кръвчица  разни секрети и т.н.

Лек ден на всички и много ви моля пазете се!Почти сме на последната пряка  Hug Hug Hug

# 113
keli_f , тона което ти се е случило е много неприятно!Аз затова вече избягвам да карам, не че много излизам де!
 newsm59 на Мара!
sunny_777 всичко ще бъде наред и този път Hug!
Диди, стискаме палци за татко ти!
Мен бебо рядко ме рита, това ме притеснява, но чак другата седмица ще ходя на лекаря на който имам доверие и при когото мисля да раждам за да ми каже какво мисли по въпроса.А течението ми става все по - обилно, независимо ,че вече три пъти го лекувахме.....днес сутринта като ставах направо си помислих, че са ми изтекли водите, така се уплаших Shocked
До края на седмицата трябва да реша , коя количка да ми купят:www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=I1207GNOsFC17CopYzvR5GJE3NIsU2JbxQo=?ProductSKU=de_DE-1791781 или www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Displ … opYzvR5GJE3NIsU2J

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:22 от Kambichka

# 114
  • Лудогорието
И ние имаме коварни жълти плочи на центъра в Разград  Simple Smile Добре, че се усетиха да не ги чистят от снега-иначе няма минаване.
Честит рожден ден на Мара Подробната   party006 само хубави неща да й се случват!!!
keli_f  добре, че само с това си се разминала. Ламарини се оправят, човешкия живот е важен  Peace Аз имам книжка от 2,5 г, но шофирам рядко-съпруга ми не е съгласен. Откакто майка ми катастрофира преди 1,5 г. не ни дава колата.  Crossing Arms От друга страна града ни е малък и не е трудно да го пребродиш пеш.
Утре и аз ще съм на работа в студената стая. За да не заспим са ни осигурили 10-14 градуса-МЕЧТА  Rolling Eyes
Бебо снощи така се надупи, че ми изпъкна една топка в дясно на корема. Днес упорито го усещам малко под черния дроб. Явно се намества и открива нови пространства  Heart Eyes

# 115
Kambichka  - може ли пак да дадеш линковете към количките - нещо ми дават грешка,незнам защо така......
Олче  - съгласна съм с теб за срещата - да я отложим и без това дават супер студ и мраз, а пък и работните мами да починат / аз отвреме навреме шпионирам девойките от майския форум, защото термина ми е на 29.04 и вървя с две-три-четири седмици след мамите от началото на април - та мисълта ми беше, че те ще се срещат на 17.01 в подлеза на НДК - поне вчера беше така, освен ако и те не я отложат. Може и ние тогава или пък на 18.01, но ще се разберем следващата седмица най-добре/

# 116
maimunka07 ти от Разград ли си?При кого ходиш на ЖК?
Не знам защо не мога да ги сложа тия линкове, пак ще пробвам.

# 117
ЧРД на Мара Подробната !!!
Много здраве,щастие ,късмет и любов и април най-пухкавото и здраво бебе на света!

sunny_777 , стискаме палци вс да е нареди скоро да се завърнеш...ще търпим няма как ,заради бебоците.
Олче, за срещичката , може би неделя няма да е удачно ,подкрепям.Нека остане за следващия уикенд.
Кели, малкия дявол както казват,старите хора. Аз шофирам много по принцип ,но от както е паданал снега и има заледявания ,съпруга ми ме вози.малко е некомфортно ,че сме като вързани ,а преди всеки си знаеше колата и имахме независимост,но предпочитам малко дискомфорт,пред стресови ситуации ,които могат само да ми навредят.Мами- шофьорки , ако има как ,спестете си шофирането.Просто не знаем кой е срещу нас на пътя.

Лек и усмихнат ден на всички

П.С .Диди,с теб сме ,дано вс е ок с баща ти,Стискаме палци

# 118
Първо да кажа за бебоците в коритата - разкошни са! Да ги схрускаш като бонбончета! Благодаря на двете мами, че споделиха с нас тези красоти!   bouquet
Аз съм на същото мнение като рони за покупките - дали ще купиш или не, никаква гаранция няма за изхода.  А тези бебешки партита ми се струват доста по-смислени, отколкото ситуацията при нас. Замислете, бебето има нужда от своите вещи и аксесоари веднага, след като се роди, а не на 40-тия ден след това, например. До тогава мама, тате, баби и дядовци са накупили почти всичко. И вместо да се помогне на бъдещите родители, се подаряват неща, които то може вече да си имам, изборът е почти никакъв....

keli_f, стискам палци това да е първото и единствено произшествие с колата!  Praynig Радвам се, че не ви се е отразило на вас с бебочето!

Диди, успех на баша ти! Дано операцията мине благополучно, а възстановяването да е бързо!  Hug

ЧРД на Мара Подробната! Каквото си пожелае, да се сбъдва незабавно!   bouquet

# 119
mara чевстит рожден ден!!!да си жива,здрава и щастлива мама на априлче след няколко месеца Grinning
яника честита годишнина на патерици
sunny_777 ще стискам палци да се разминеш само с една седмица Praynig,няма проблем да ми пишеш

Общи условия

Активация на акаунт