Сняг навън вали, АПРИЛката на топло си стои

• 15 752
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
tolinka дано притесненията се окажат неоснователни и всичко има щастлив край за теб и бебето. Аз също съм на мнение, че докато не видиш още някое и друго мнение на специалист да не се притесняваш излишно. Прегръщам те и чакаме резултати. А заглавието, което си измислила за следващата ни тема , е страхотна.

ssillvvi знаеш, че за любовта разстоянията са незначителни и сама ще се убедиш, че времето в очакване да се видите отново и в мисли за бебето, ще отмине като миг.Е, пожелавам ти го.

# 181
Здравейте, мами! Hug
Благодаря за поздравленията на всички ви! Hug
Честито със закъснение на  Мара Подробната и на Яника!!!  bouquetИ на всички, които съм пропуснала, моля да ме извините Embarassed  bouquet
tolinka, бъди силна мила и имай вяра, че тревогите ти са напразни, не предизвиквай съдбата с лоши мисли, а само с хубави! Hug
Няма ли начин по-рано да отидеш при някой специалист?Защо не пробваш да позвъниш на някой специалист, ако може да те вмъкне?Аз като си записвах час за ФМ още ноември и доц.Томова ми каза, че ако имам притеснения и моята лекарка нещо я съмнява, да й позвъня да сменим часа за по-рано?Защо не пробваш, за да се успокоиш?Виж на сестра ми как й бяха казали такива лоши работи, пък се оказа съвсем друго, ето че лекарите грешат често!Бъди силна и щастлива мама! Hug  bouquet
Момичета, на мен пък досега 2 пъти са ми слушали тоновете на бебка!Първия път беше още на 11 ноември в Шейново при Богословова, а скоро и в полоклиника на ЖК ми слуша тоновете акушерката обаче на някакъв стар и раздрънкан апарат, който по-скоро приличаше на зарядно за акумулатор! Crossing Arms
Забравих да ви се похваля, днес ходих до поликлинката, извънредно, нали ми бяха открили следи от албумин в урината преди празниците, лекарката кза че не било нищо страшно и най-вероятно се дължало на бялото течение, та днес сутринта дадох стерилна урина и всичко е ок, нямам албумин и всичко е добре, снимах си всички изследвания досега и на 13-ти съм при Богусловова!
Тя вече няма да е в Шейново, а пък аз исках тя да ме изражда, та не знам какво ще правя, тя май още не знае къде ще приеме да работи, че май я търсят навсякъде....Но най-вероятно по слухове е че ще приеме във Вита, имате ли впечатления от тази болница? newsm78
Иначе, напредвам с дипломната работа, много ме притиска корема като седя по цял ден на компа, и много ми е неудобно, чак не се трае вече, ама няма как, до 19-ти трябва да я предам, и после м/у 25-30 януари-защита!!!Ужас, като се сетя ... пак ме удря нервата!
И аз съм много нервна и кислела и мрачна напоследък, една ужасна необяснима тъга ме е налегнала, като че е дошъл краят на света, и си измислям едни неща...срам ме е да кажа даже.... Embarassed
И последно, и спирам ...
Моля дайте съвет от къде да си купя официална дреха за защитата, по-скоро блуза, риза или нещо подобно, както и сутиен за бременни, че не се издържа вече!/за сутиена сигурно сте писали, съжалявам/
Лека нощ засега, е аз пак ще ви чета... че като се знам чак към 12 ще легна...
 Hug Hug Hug

# 182
Толинка,честит рожден ден!Пожелавам ти да сте живи и здрави,ти и бебчето!
Нека се окажат неоснователни тревогите и по-бързо мине времето до 16-ти Hug Hug Hug!

Заглавието,което си измислила е супер Heart Eyes  bouquet

# 183
Толинка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН. ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ НА ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ.

# 184
Тополинка, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти да посрещнеш жива и здрава твоята рожбичка!    bouquetПожелавам ти в петък Димитров да разсее страховете ти и това, което бургаската ти лекарка е видяла да се окаже невярно.  Praynig Hug

Принцеса Рая, в здравния справочник съм чела, че Богословова от 2009 г. ще сключи договор с Вита за раждания на нейни пациенти. Имам две приятелки, които са раждали във Вита. Доволни са. И двете са със секцио. И двете имаха пълно доверие на лекарките си - Илиева и Кълвачева. Обслужването на бебетата ги извършват педиатри от Шейново. Храна за родилките носят от О`Шипка.  Mr. Green Ще трябва обаче ти да си прецениш, тъй като заведението не е специализирано АГ, но пък Богословова е много добър специалист. Всъщност вчера прочетох някъде, че оборудва свой кабинет около ИЧС/Скай Сити-то. Иначе можеш да говориш с нея каква е преценката й и ако имаш колебание да родиш в частно заведение, да ти препоръча Шейновски екип. Доколкого знам, Гагова е нейната бодра смяна в Шейново. Много симпатичен млад лекар. За нея Олчето ще ти каже повече.  Peace
ssillvvi, на първо място и за двама ви сега е детенцето, което сте създали. Ще направите нужните неща за негово добро. После ще си бъдете тримата.   bouquet Пожелавам ви това да се случи скоро.  Hug

# 185
Здравейте на всички мами.Малко късно ще се включа по темата за тоновете,но се надявам да съм полезна.Записите започват да се правят след 25-26г.с.В началото са 1път месечно,а с напредване на бременността все по-често.Не се притеснявай те че записа прекъсва,това е защото има още място и бебетата има къде да мърдат.При мен беше тъка първия път,но сега на втория беше по-добре.

Аз искам да знам,дали можете да ми препоръчате някой лекар в Майчин дом.Аз за раждането там съм се насочва,но мисля да си избирам екип,та за това събирам мнения.

# 186
Здравейте момичета
ssillvvi не се притеснявай за глупости и не плачи за да не притесняваш и бебчето!Все пак не се разделяте за винаги!Аз съм преживяла доста ръздели с моя мъж,но винаги след това е дори по-хубаво съжителството ни!Бебето ни беше на 10 месеца когато го взеха в казарма-6 месеца а сега първите ми 4 месеца от бременноста той работи в Варна и аз бях сама бременна и с дете!Така че успех,после ще се обичата още повече  Heart Eyes!
Толинка ,честит рожден ден пожелавам ти много здраве и на 16 да ти кажат най-добрата новина за теб,че ще имаш едно напълно здраво и пухкаво бебче!
Може ли и аз да се оплача-мойто голямо бебче е болно от скарлатина  Cry Cry и я кара със всичките й симптоми и висока Т и повръщане,вчера се събуди пъпчиво горкото  Confused!Само се моля и аз да не пипна че много тежко!

# 187
здравейте, мами,
Толинка,честит рожден ден! Жалая ти съвсем скоро да се разсеят всичките ти опасения, да родиш едно здраво и пухкаво бебче през април. Днес да повярваш в добрата фея и в добрия финал и да се позабавляваш!
Ние се завърнахме от нашата ски ваканция. Аз се надъхах как ще беснея из пистите догодина, тази само набирах спортна злоба Simple Smile))) направихме с децата на приятелите ни голям снежен човек, потъркалях се заедно с бебо в снега.... Той определено нямаше нищо против и се държа много добре и по време на пътя и по време на 5 дневния ни престой там. Супер се забавлявахме, вечер си танцувахме, пяхме песни до зори ....  и успяхме и да си починем даже. Че моя мъж сега много се е разработил и имаше нужда от голям релакс!
ssillvvi, ние 3 години в различни държави се разделяхме, за по месеци при това. Знам какво е, но все пак мисли че сте си наблизо, а и е само за малко..... После ще си гушкате бебчето заедно.
Аз този месец вече смятам да се заемам с големите полупки и лека полека да си подреждам апартаментчето за посрещането на бебчо.
Вчера се замислих за опцията да са ми объркали пола на бебо и въпреки че първоначално исках момиченце, сега вече така съм се навила че ще си имам малък пухкав мечок, че си искам момченцето!!!! Simple Smile)) Как се повлиява човек от собсвените си мисли само!!! Така, че мислете положително!!! И всичко ще е наред!  Laughing

# 188
Добър ден и от мен, мили мамми!!! Hug
Толинка, честит рожден ден и от мен!!! bdbaloniБъди много здрава и щастлива мама!!!  bouquetИ дано притесненията ти наистина са неоснователни!Аз вярвам че ще е така!  bouquet
Рони, много благодаря за инфото, и аз така бях чула, че ще отваря кабинет там, на 13-ти съм в Шейново при нея, тя май още преглежда пациентки там, че май няма къде другаде засега newsm78, и ще я питам какво ще ме посъветва!Благодаря ти! Hug
desi054224, дано наистина премине бързо и детенцето ти не страда много! HugДано се разминеш и ти с тая гадост! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 189
tolinka, честит рожден ден! Пожелажам ти едно пухкаво и сладко бебенце скоро!

# 190
  • Бургас
Здравейте мами Simple Smile
да честитя рождения ден на tolinka, много здраве и късмет миличка  Hug Hug Hug с теб сме  Praynig
desi054224 , дано на детенце му мине по-леко и теб да не те хване  Hug
Olimpias , много е хубаво, че всичко това сте го споделили с бебчо и то се е позабавлявало с вас  Laughing
И аз като теб вече започнах да планирам основните покупки и да се пазарят някои неща вече Simple Smile. Сигурно ще ви питам доста елементарни въпроси в тази връзка, не ми се сърдете, просто досега не ми се е случвало  Embarassed Някой би ли ме ориентирал къде е тази темичка Покупки във форума... мисля, че Жабче я спомена веднъж...
Сега обмислям вариантите за креватче и за количка... Доколкото разбрах, креватчето е добре да има няколко нива, чекмеджета и да е дървено, а да и размера да е не от 70 / 140 защото е твърде голямо и не е нужно...
А пък за количката... още се чудя трябва ли да е комбинирана или да е само лятна... някак вярно че е за април, но може да си е студено, пък и после ЖЗ ни чака една зима като още нямаме годинка, а то си трябва количка нали така... Пък и задължително трябва да има вариант за пълно легнало положение...  Embarassed Това съм запомнила от обсъжданията ви... дано не бъркам нещо....
Таткото е на обиколка в магазините, а аз одобрявам после само... Simple Smile
Хубав ден, мами   bouquet

# 191
Ч.Р.Д. Толинка!!! Желая ти много здраве и нека онова, което ще те накара постоянно да се усмихваш се сбъдне!!![/size]По въпроса за херпесите, аз да чукна на дърво, скоро не ми се е появявал, иначе много страдам от това. Лятото ми бяха излезли 7 наведнъж по горната устна и над нея. Беше си от стрес. Иначе ми излизат и от студ или много жега  Thinking
А да се оплача и аз малко  Blush. Снощи към 2.30 станах да пишкам и една рязка остра болка ниско в корема. Не можах да се изправя, едвам се довлачих до леглото. Като полежах постепенно отшумя. И бебето после се размърда  Heart Eyes. Сега съм добре, но снощи да си призная се уплаших.С риск да ми се посмеете, но за някакъв момент си помислих, че може и да започвам ад раждам Blush. Е, нали вече съм в 7ми.Човек като се шашне всичко му минава през ума. на 15.01 съм на преглед, дано до тогава всичко да е наред Praynig.
Пожелавам ви спокойна, слъчева неделя Hug!

# 192
ТОЛИНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДАНО ПРИТЕСНЕНИЯТА ТИ СА НЕОСНОВАТЕЛНИ И АПРИЛ ДА ГУШКАШ ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЧЕ!!!

И моята бандитка рита 24 часа в денонощието newsm32 дупи се постоянно Joy а баткото и пее песнички  Heart Eyes
Приятен и слънчев ден от нас и всички с болежки и притеснения да се оправят бързо Hug Praynig Heart Eyes

# 193
tolinka, честит рожден ден! Много късмет ти желая и сила! Аз с миналата бременност след ужасен БХС чаках 2-3 седмици резултатите от амниото. Трудно се издържа, но през цялото време си повтарях, че в момента с абсолютно нищо друго не мога да помогна на бебчо, освен да запазя възможно най-героичното спокойствие и да вярвам в минималната възможност амниото да е ОК. И така беше! Стискам палци при вас или да е грешка, или да има приемливо решение! И не губи надежда, ето, пращам ти и от моята  Flowers Four Leaf Clover ! И поздравление за предложеното име на темичка - много е сладко; представям си и подходящата картинка за първата страница!
desi054224 , дано да й избягаш на болестта, а детенце да я прекара леко!
На всички минали рожденици - чесито на патерица!
Моля да ме впишете в редиците на направилите избор за раждане - Майчин дом, нормално раждане. Всичките ми изследвания от петдневния ми престой на ет.10, МД са ОК, слава богу! (Е, доплера на едната артерия хич го няма, ама то по-добре няма да стане) Димитрова изчезва след 20 януари и на изписването ме посъветва да си запиша час във Фемина макар много добре да знае, че първия възможен е (беше вчера) за 25.02. Явно много проблемни бременни са й на главата, а и самата тя не беше нещо наред с кръвното, щом си беше позволила цял един ден болничен.
Io_Io, ти само на тонове ли ходиш в МД и как става това с външните пациенти? Че то и на мен само това ми остава - да следим тонове и да дебнем за изоставане на бебката.
Чета ви мненията за частните болници - доставка на храна от О!Шипка и др.екстри... В МД се грижат по-добре  Heart Eyes - от диетичната като качество и количество храна не съм качила и грамче (а дали не съм и свалила последната седмица  newsm78 )
Някой писа за зрелостта на плацентата - моята е 0 степен. Коооооолко сме далече още....
Сутиени за бременни и кърмачки имаше в павилионите във входа на Майчин дом.
Аз се настройвам вече на неработна вълна, а пък и ако изосанем и влезем в болницата... как ще се издържа! Дайте идея как да ползвам интернет в МД, там не се лови кьорав незащитен wireless.

# 194
  • София
Честит рожден ден Толинка и много здраве за тебе и бебто не само тази година а цял живот.  bouquet
деси054224Дано бързо му мине на детенце а ти се пази,че скарлатината повтаря и е много кофти smile3525
Лека неделя на всички и от мен.отивам да clean prostor newsm79 1dishes 1ironing  и накрая надявам се newsm37

Общи условия

Активация на акаунт