Сняг навън вали, АПРИЛката на топло си стои

• 15 754
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
tolinka,Честити Рожден Ден миличка,желая ти много много,здраве,силно и здраво бебче,всички притеснения да отминат и да се радваш на прекрасна рожба април Hug Heart Eyes newsm59  party023  bigdance2

Благодаря ви момичета за подкрепата,ще стисна зъби всичко да мине бързо за да сме заедно по-скоро Praynig

# 196
много, много ви благодаря за страхотните пожелания, мили момичета!Трогнахте ме до сълзи!
Специално на всички вас-dessi, atlantica, ssilvvi, Olimpias, princessa raia, desi054224, Io io,ben78,Little-Big Girl,qnika, rea1,рони,Enigma, които така сте се постарали да ми пратите страхотни картички и положителни емоции-едно голямо мерси за подкрепата!Става ми много по-леко на душата, като знам,че ви има!Благодаря ви още веднъж!

# 197
tolinka 4RD  Simple Smile желая ти много здраве и едно прекрасно бебче на финала!  bouquet bdbaloni

# 198
  • София
Толинка , Честит Рожден Ден !    newsm59   newsm59   newsm59   newsm59

Да си жива и здрава,много обичана и щастлива жена и майка !  newsm51

По-малко притеснения и  повече положителни емоции ти желая от все сърце !   bouquet

# 199
  • Пловдив
ТОЛИНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  hbday bdbaloni Пожелавам ти април да си най-щастливата мама на  мадама !!! baby lovekiss

# 200
 nbirthday  Толинка и Мара! Бъдете здрави и щастливи мами на най-прекрасните бебчета! Толинка, стискам силно палци всичко да е наред!

Аз бях на преглед в четвъртък и бебчо е добре, тежи цели 844 гр и е мноооого активен! Вижда се как рита дори и през плетената ми рокля  Heart Eyes , а най обичам като се милва във вътрешната страна на матката - все едно ми се милва на мен и иска аз да го милвам.  Heart Eyes Дори сънувах, че си подава ръчичката през пъпа ми и ми казва здрасти.  Joy
 Бях се подула пак миналата събота, но на прегледа доки каза, че урината е добре няма от какво да се притеснявам. Препоръча само повече почивка. Дано да е права. Иначе и двамата с мъжа ми от вчера сме болни, аз и температура вдигнах вечерта и ми е доста зле. Ходих в спешното и ми изписаха някакво хомеопатично лекарство и парацетамол. Работеща аптека имаше чак в другия квартал и се запитах, ако нямаме кола на разположение как щях да си ги купя, че и 2,50 такса за нощна аптека ни взеха.   Crazy Дано ни мине бързо този грип и да няма усложнения.
Иначе през деня ходихме да разглеждаме колички. От Куини Спиди се отказах, защото няма пълно легнало положение лятната. За сега се спряхме на тези двете:
http://www.o-baby.de/katalog/maxi-cosi/maxi-cosi-mura-3-adriatic … lue_68002310.html
http://www.yatego.com/kikiwelt/p,494de4b0c179e,488f0e52b0ea87_0, … 4c21a7c49236a7432

Чикото на живо много ми хареса - много е лека и подвижна и за в града е достатъчна. Макси Коси е сякаш по-тежка, но и тя е маневрена... Разликата в цената е приемлива, повече от 500-600 евро за количка не мислим да даваме. Коя от двете ви  се струва по-добра?
 Бен78, ние задължително ще вземем зимен кош /кош за новородено/, по-стабилен е за малко бебче.

За раждането - установих, че ако съм с частна здр. застраховка и раждам секцио мога да си избера екип, за естествено раждане не. Но аз не съм с частна, а и искам да раждам нормално... та ще е по каса - отивам и раждам и който се падне. Остана да избера болница. Моята доки препоръчва университетската клиника в Есен, а наш приятел, детски лекар, препоръчва болницата, в която той работи с намек да помага с познат лекар или дори той да присъства и да прегледа бебчо като се роди. Двете болници са на еднакво разстояние от вкъщи и имат интензивно отделение за новородени /в нашия град нямат/, но моята доки каза, че болницата, в която работи нашия познат не била добра и не искаше да уточнява какво точно, но много лошо се било случило на нейна пациентка родила там... Клиентка на мъжа ми пък, анестезиолог,  се изказа не особено ласкаво за първата болница... И сега съм в дилема.  newsm78 Вие какво бихте избрали в такъв случай?

За легълцето - иска ми се да купим първо кош, но може да се ползва много малко - до 3-4 месеца, нали?! От тази гледна точка не си заслужава, но се чудя още, че и те не са много евтини и става двойно купуване на легло  Thinking .

Лека вечер на всички!  Hug Heart Eyes

# 201
 bdbaloniTOLINKA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДАНО ВСИЧКИ ТВОЙ ПРИТЕСНЕНИЯ СИ ОСТАНАТ САМО ЛОШ СПОМЕН И АПРИЛ ДА СИ ЕДНА ЩАСТЛИВА МАЙКА. МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! bdbaloni baloni baloni baloni

Мисис Т първата количка много ми харесва. Но аз не съм кой знае какъв разбирач Embarassed

# 202
TOLINKA честит рожден ден!!!!! Дано всичко е наред с теб и бебка и живот и здраве, април едно красиво и усмихнато бебче!!!!

newsm59  party023  bigdance2

# 203
Mисис T., аз съм привърженик на Чико, даже и моята количка, която капарирах е почти същата на Чико, но без зимен кош Peace Имам такова мнение за марката, защото много мои познати си изгледаха децата със стоки на Чико и се убедих, че са много качествени, а количките- леки, маневрени и подходящи за нашите разбити улици Simple Smile Но най-важното е на теб да ти харесва и да си я буташ с мерак!!! Party   

# 204
Момичета гледам,че вашите бебчета вървят по-тежички  и големи,мойта бебка е 688г от последния преглед.Е то и двамата с нашия тати не сме особенно големи и едри,аз съм миньонче и той не е особенно висок и едър.Та може и затова да е.Ама аз да си споделя.Гледам вашите мъничета по700-800 са,затова.Или пък не ям достатъчно и тя да е хилавка милата.Абе доки не каза нищо човека,какво се вайкам толкоз Blush
Отивам да разгледам албумчето,че и бебешорка взе да недоволства,че пак съм пред компа Heart Eyes

# 205
На мен докторката ми никога не ми е казвала колко тежи бебето,винаги е измервала диаметъра на главичката,и го съпоставя със седмиците в които съм.По този показател ми казва дали е по-едричко(както беше сина ми Heart Eyes) или по-дребно(като дъщеря ми Heart Eyes).Грамове не ми е споменавала нито веднъж.

Иначе имам една книга,още от първата си бременност-''Аз съм бременна'',там по седмици е описано колко тежат ориентировъчно бебетата,и кога какво им се развива,та оттам се осведомявам долу-горе колко тежи бебчето ми.

Тази вечер за първи път усетих болка от ритничетата на бебка,ниско,мноооого ниско долу-и инстинктивно се стягах цялата сякаш да не би бебето да ''ме пробие'' и да му излезе някой крайник отдолу Tired.Много тъпо звучи,обаче беше доста неприятно...и плашещо Rolling Eyes.Полежах си доста,сега(засега) спряха тези усещания fingerscrossed,дано се е изместила бебка нанякъде и не ме шокира вече така.Ако пак се случи дали ще е тъпо да притесня докторката си с това... Rolling Eyes

# 206
Хм, пък мойта лекарка по ЗК ме вика все още на по месец, ходих вчера и изрично я питах, тя вика - ела след месец...питам за тонове - слушане, не запис: рано било...пусна ми само ПКК и урина, да видим дали вс. е ок  Praynig
А какви киселини само ми се вдигат от всичко просто не е истина. И съм станала една тромава, а има още 3 месеца, докъде ще я докарам не знам. Дотук съм +10 кила, абсоютен шок ми е, предвид, че не ям кой знае колко повече от преди, отде се взеха тез кила не знам. Сега чакам с нетърпение 20-ти, когато съм на преглед при докторката, при която мисля да раждам в Токуда, да видим бебето (че тази по ЗК хич не си дава зор да го гледа на ехо, нямало смисъл; какво й струва толкова да погледне, нито е претоварена с пациентки, ама...). Някой тук ме шокира с 3000 раждане в Токуда - да не са си вдигнали пак цените? Аз знам за около 2000 последно и пак ми се виждат много, пък ако е станало 3000 направо се зачудвам дали да не сменя болницата дорде е време  newsm78

# 207
Здравейте мадами Simple Smile !Толинка честит празник!Пожелавам ти всичко най-хубаво!
*dessi*  ,притеснявай докторката за всичко,което теб те притеснява  Wink.
Аз да се похваля,днес направих първи покупки за бебо и съм супер ентусиазирана  Crazy .Не можах да изчакам обзавеждането,та сега ги прибирам в моя гардероб  Laughing .Гледам и количките и всички са много красиви и до колкото съм ви чела горе долу имам изисквания,ама само не разбрах защо Чиполино не са за препоръчване  newsm78 . А видях нов модел на Чиполино и много ми хареса  newsm78 .
Утре ще опитам да си запиша час при Паскалева и отиваме към Пловдив  newsm44 .Нямам търпение.Та мисля да отскоча там до завода на Чиполино пак да разгледам.
Чао от мен за сега  Hug

# 208
Момичета, аз да ви споделя засега се отървах от киселините, отдавна не е това, което беше!По съвет на майка ми започнах да пия чай от лайка, и да ви кажа много помага!!!Пробвайте! Hug
Аз засега също ходя само веднъж в месеца на ЖК, но всъщност ми се събира по-начесто, че нали ходя на две места!А тази лекарка по ЗК е толкова смотана, че хич нямам желание да я виждам често, а пък и ехографа й е от преди 100 години, да не говорим че по ЗК имам право на общо 3, т.е. ми остава 1, другите трябва да й се плащат - 10лв, така че предпочитам да дам 20лв и ехографа да ми го направи Богословова!
Сега съм се юрнала и аз да гледам за креватче и за количка, че откакто се разбра, че ще ставам леля, вече не разчитам сестра ми да ми даде креватчето и количката на племенничката ми! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНай-много да се сдобия с дрешки за новородено и след 4 месеца да й ги върна обратно Mr. Green
Лека нощ, мили мами!!!  love001 Hug

# 209
Аз мисля и умувам тука как да извъртя прегледите си и нищо не измислям. Нещо ми се губи един доплер за към края на януари/началото на февруари. С тази артерия...
Моля ако някоя от вас има час за Марков за това време и й се налага да не го ползва или е склонна да го замени за 17.02.2009, да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт