вярно ли е,че не трябва да пием чай при бременност

• 83 446
  • 121
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Не съм чувала за това Thinking
и аз newsm78

# 46
  • Варна
Аз си пия чай - всекидневно. Основно плодови, но и билкови. Rolling Eyes Не съм чувала да вредят в малки количества.
Единствено за чая от малинови листа знам, че предизвиква раждане, затова е добре да се пие в края на 9-ия месец, особено при преносване.

# 47
някой билки са токсични, сещам се за подбел, не трябва да се приема по време на бременност, особено първия триместър

# 48
Аз пия чай от мента. Чувствам се много добре и ме освежава . Пила съм и чай от розови листа - също не съм имала проблем с него. Интересно ми беше да прочета за чая от малинови листа че предизвиква раждане. Колко ли чай трябва да изпие човек, че да стане? newsm78

# 49
  • в Надежда-та
Пиех чай в големи количества докато бях бременна Thinking

# 50
боже не знаех че билките могат да навредят на бременна жена newsm09

И аз за пръв път чувам подобно нещо  newsm78

# 51
  • BG
Знам,че има чайове,които не бива да се пият по време на бременноста,затова ако си решила нещо да пиеш първо го разучи и тогава.Но не при всички видове чай е противопоказано.Има и безобидни.

# 52
Да, и аз четох, че някои билки били особено опасни за бременната жена! Но честно казано аз не обичам чай и не прочетох цялата статия.  Sad Но наистина трябва да внимавате с билките!

# 53
Черен и зелен - кофеин.
Жълт кантарион, листа от малина - контракции на матката.
Проверявай плодовите чайове - в едно 80% има черен чай.

Маточината също не е препоръчителна по време на бременност, особено в крайните месеци - може да доведе до контракции на матката  Peace

# 54
Единствения чай които пиех и то много рядко е от мента, и на мен ми бяха казали, че не е хубаво да се пие чай

# 55
Единствения чай които пиех и то много рядко е от мента, и на мен ми бяха казали, че не е хубаво да се пие чай
Дам  Thinking Явно няма да се пие чай  Naughty Хубаво, че го научих по-отрано. Вече спрях зеления и черния, да не изпитвам после прекомерен глад  Laughing

Peace

# 56
Ами не бях чувала,но слава богу и без това не пия.

# 57
чела съм, че не трябва да се пият чайове съдържащи кофеин - големи количества може да предизвика аборт

# 58
Мисля, че трябва да сме по-предпазливи с билките Simple SmileЗа жълтия кантарион и аз знам,че е вреден при бременност,влияел на съсирването на кръвта.http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm

Peace напълно съм съгласна

# 59
За първи път чувам ,че не трябвало да се пие чай,аз и не пия де ,не харесвам просто.Но има резон за черния чай.

Общи условия

Активация на акаунт