88 Американски Новогодишни Резолюции ;)

• 15 720
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Кюбит, съжалявам Hug

# 136
Бубка, няма за какво да се притесняваш, нали вече ходи на градина. Едва ли ще е по-различно, а и те свикват бързо, много по-бързо, от когато са с нас. Ще се научи бързичко, какви са правилата там. Съдейки по моя син - на мен ми казва всяка сутрин "не искам да ходя на детска градина", отиваме и влиза без да ме погледне, а когато го вземам, не иска да си тръгва  Laughing. Или "не искам да ям там закуска" и аз умно, закусваме в къщи. Днес разбирам, че всеки ден си изяждал закуската и там!

Това за кривото... как да го разбираме?  Flutter

# 137
Боже мой- самолет паднал в Хъдсан ривър, дават в момента пряко по НБСи , дано да няма жертви  Praynig

Тандури, дано са се презастраховали с началните диагнози и да не е нищо серионо  Praynig

Кюбит съболезнования  Hug

ПП

Ох ужас  Cry самолетът потъва в задната част, не изваждат никой за момента  Cry

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 22:59 от Clairette

# 138
клер, спокойно, извадили са всички и са в добро състояние Simple SmilePeace

# 139
Ох, да сега чух  Peace

# 140
Преди малко четох това, а сега го гледам по новините, само че не в Чикаго през 2055, а в НЙ през 2009.  Confused
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2286236/an/0/page/0/gonew/1#UNREAD

# 141
кюбс, съболезнования за кучето ти  Hug

олл-а не ми се зарежда отново, напоследък се случва често...

# 142
Моите съболезнования, Кюбит! Cry   bouquet Ще ти пиша на Скайп по някое време.  Hug

# 143
  • Добрич
Привет!
Кюбит, моите съболезнования!  Hug
Тандури, стискам палци да се разбере най-накрая какво ти е и да могат да ти помогнат лекрите.   bouquet
Бубче, сигурна съм, че Дани ще се справи с "новостите".  Hug
Виксън, много ти благодаря, мила, за съдействието, но не е това предаването.  Hug Наистина това го има и в БГ, но не сме го гледали. Беше ми скучно. Това, за което говоря беше много по-динамично и с доста трудни препядствия. Едното беше с плавници да ходят по една "вървяща" пътека, на която има препядствия и т.н. Всичко е за време. Кога се нанасяте в новата къща?  Simple Smile
Сори на всички, че така настоявам и ви "тормозя" за това шоу, ама Боби много го хареса и всеки ден ме пита дали няма да му го пусна и кога ще го гледаме.Rolling Eyes

И на мен не ми се отваря напоследък алл.бг

# 144
къдрокоса, да не говориш за Wipeout?

# 145
  • Добрич
Еййййй, Juturna , златна си!!!!  Hug Направо си е за почерпка работата!  Wink Laughing Много ти благодаря!   bouquet

# 146
Дами, добър ден и от мен.
Днес сутринта нашата компания съкрати 10% от служителите си. Като гледам пазара, не сме единствените. Аз не съм сред жертвите, но обстановката е много тежка.

# 147
  • Добрич
............обстановката е много тежка.

По принцип не съм от тези, които се оплакват, ама за два месеца откак сме тук се убеждавам всеки един Божи ден в това и понасяме товара.  Confused Само харчим спестените пари от БГ, а тук за тези два месеца сме изкарали $ 300 .  Tired Не ми се говори направо...
Зора, радвам се, че не си от "жертвите"!  Hug

# 148
  • Чикаго / София
Кюбит съболезнования за кучето ти!  Hug

kadrokosa, и ние бяхме така първите 3 месеца. След това нещата малко по-малко се подреждат, но наистина момента е кофти сега тук.

Зора,  Hug

# 149
Зора, като прочетох първата част на поста ти ми се изправиха косите. Радвам се, че не си сред тях и стискам палци никога да не попадаш в този процент.

Ситуацията определено е зле, Оракъл са съкратили 8000 , сега се говори, че и Делл са пред съкращения....ужас, мислех, че започва да се оправят нещата, а то още по на зле отиват....

Кюбит, съжалявам за кучето ти.

Бубс, надявам се да е леко на Дани и на теб с предстоящите промени в градината.

Общи условия

Активация на акаунт