Отговори
# 180
  • София
Честит рожден ден на
Да расте здрава и щастлива!!!

Честито и на съпругът на Камчо Желая му здраве и семейно щастие!

Честито на месечинките

Тео, за теб:

И понеже ми замириса на люляк, черпя по една китка и вас:

# 181
Валерия, да ти е жива и здрава дъщеричката, да изкара успешно курса за принцеси й пожелавам!! nbirthday nbirthday
Вчера докато някои са били на тайна среща, а други са чели (или по-скоро не са чели) между редовете  smile3532 newsm62 в главата ми изкристализира идеята как ще снимам бебчовците живот и здраве на всенародната среща. Понеже да се съберат заедно всички шаващи, ходещи и пр. и да стане хубава снимка е мисия невъзможна, ще направя колаж (Cattt ще помагаш) от единични снимки. Нещо такова:

Много интересен ще стане и нямам търпение да го направя!
Хайде, лека нощ чак до сутринта!  Wink

# 182
  • Sofia
Аз съм Пламена благодаря за пожеланията на всички от  форума  бг-мама  newsm74

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕНА! ВАЛ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
КАМЧО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТВОЯТА ПОЛОВИНКА!
Честито и на днешните месечинки Aнастасия,Наталия и William
Момичета, личи си, че сте си изкарали прекрасно. Как да не Ви завиди човек. А дано повечко такива срещи Grinning
pgzenga, честити първи стъпки.
Лека вечер от нас!

Тео  Flowers Rose Flowers Rose

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕНКА!!!
С ПОЖЕЛАНИЕ ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ И МНОГО РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ
Hug Hug Hug

pgzenga, честити първи стъпчици!

# 185
Пламенка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да слушаш много мама! Ето нещо за теб, макар и виртуално, като за една вече малка госпожица (само майка ти да не ме набие  Mr. Green) :

Вал, честита рожденичка!

Кам4о, честит рожден ден на мъжа ти! Желая ви много, много здраве, разбирателство и децата повече да ви слушат!
Това е за вас, с пожелание скоро да имате нов дом!

# 186
  • Sofia
Голдънче, как е телешкото?  Laughing
Ако съм на теб тази диета щ я спра на мига  Mr. Green 2 дни и здрав...сън ти трябваха, за да се сетиш какво е искал да каже автора.  hahaha
Едното кило бузи ги свали, спри се вече!  Laughing
Готи, защо не ги видя моите снимки?
Бубе, прелестни са, а Вяра си бръчка нослето като се смее съм забелязала много сладко.  Heart Eyes Heart Eyes
А баба вече добре е гледам и помага, а аз като заклет фен на помпоните не мога да не отбележа, че и във вашата къща явно ви е фамилна черта да ви виси нещо от гушата, къде помпони, къде ръкавици.  Laughing

Сега извинете Пламена, но те още не са учили явно препинателните знаци, та тя не намира за нужно да ги ползва.  Mr. Green

Ето малко снимки от днешното празнично настроение:
Тортата на мечтите ни.  Laughing
Голяма мома един брой.
Две калинки с пъстри перелинки.
На път за следобедното парти.

Асолче, кой взе на Вики топката от ръцете бе?  Laughing
Иначе много свежа идея, фен съм ти аз на творенията.  Grinning

pgzenga, честити първи крачки и на вас!   bouquet
Изабелко, къде си, торта ли правиш или корема хлътваш та да има място да побере тортата?  Mr. Green

# 187
  • ВАРНА
pgzenga, честити ходещи крачета!
Вал, голям пост си драснала, как намери време  Mr. Green от работа. Кажи сега, върви ли бачкането? Аз една кошница пълня от три дни, ще поръчам най-рано в понеделник /няма кой да внесе пари в картата/ Embarassed, само се надявам да ги има артикулите. Ако са изчерпани, мога ли да видя преди да пусна поръчката? Може и на лични. Мерси   bouquet

Асол, и аз съм ти голям фен  Peace, обожавам снимки /ама да гледам, нещо не ме бива в правенето/.
Голдчъне, от няколко дни се кане да те питам. Върви ли диетата, гледам лентичката ти не мърда  Thinking. Аз тази седмица нищо не направих, един ден устисках, после дойде Иванов ден /брат ми именник/ и до там с диетуването ми.
Бубе, прелестни са .... момичетата ти  Heart Eyes.
Готи, записала съм се отдавна.  Peace

# 188
pgzenga,честити ходещи крачета!!!  Hands Clap
Вал,много хубави калинки Laughing,напазарува ли си вече Laughing
Бубе,много са сладки като винаги и двечките Heart Eyes Heart Eyes,другите сладурчета на снимките също Heart Eyes
Асол,страхотни снимки правиш photo Hands Clap,и аз нямам търпение за срещата.
Хайде лека и спяща на всички newsm46

П.П.Дездемонка,ако свърши даден артикул в кошницата ти го загражда с червен правоъгълник и не можеш да пуснеш поръчката,докато не го изтриеш Peace

# 189
Е браво бе Вал , намери косур ти на детето!Нали си е написала името с главни букви я не я тормози. Grinning И кажи моля те,че това на тортата са следи от вече извадените свещички Mr. Green И да знаеш супер е шапката и.С понпони разкош.
В тоя ред на мисли,Бубе невероятни са двете бубета.Много различни но и двете невероятно красиви.И как по Французки само си им засукала шалчетата hahaha.Ела да видиш тука,как омахват децата с тия шалове.Ще кажеш,че ей сега ще оберат държавния трезор Mr. Green
Смейте се вий,смейте се.Не ми пречите Crossing Arms Grinning Е ми кво сега,Зузу злато сори за състаряването преждевременно,ма то дет се вика се е почнало вече.Я да видиш едногодишника какви бели ще ти сътворява занапред, подготвяй се. Hug
Да ви се оплача сега!До преди малко претъсвах всички ъгли за малко червено вино,ма не.Да му е гадно на човек като му изгорят бушоните ,и капка не намира да ги позагаси Sad Не стига ,че от 3,4 дни секунда спокойствие нямам щото дребчо вършее навсякъде,ами и кака му от 2 дни дето я види и само ходи да я гушка и вдига.То добре,ама с пиянската походка малко трудно после се пази равновесие.Та да не обяснявам сега колко намествахме ламината с глава,ами капака дойде тая вечер.Крива от тез зъби,спи и се ама не и не.Покъса се да реве,накрая я гушнах на леглото да я приспивам,а тя като се замята навсякъде ...... #Crazyедва опазих стената от бъдещи вдлъбнатини.За капак от сторъките маневри бебето ми.....избяга Shocked hahahaНай-нахално си слезе от леглото и по смъкнати ританки си зашляпа към хола.Че и забърса разни дрешки от пода,щото новата ни най-любима игра е да си мята дрешка на главата и да се крие с нея.Та така,тая вечер гледах онлайн "Бебето беглец",да неговоря,че се стигнахме неотдавна.
Айде наздраве на тез дето са се подковали с чаша в ръка и отивам да просна морна снага . Hug
pgzenga,честити ходещи краченца Grinning

# 190
Бубенце, прекрасни са ти бубките, не ми омръзва да го повтарям. Много ми допада, че не ги обличаш еднакво - винаги има нещо, по което се различават, а това още повече подчертава индивидуалността им.
Честит рожден ден на Камчовия! Да слушка и папка!
Честит рожден ден и на кандидат-принцесата Пламенка!Да се усъвършенства за седем дни и да подлуди всички принцове

dar77, много добър отчет от консултацията Hug.
Зузу, чакам с нетърпение снимките от Ден Ден на голямото момче Борис.
P.s. Аз също съм от недоразбралите за срещата с Роси. Останах с впечатление, че ще има доуточняване. Ако е имало конкретна информация за час и клуб, съм я пропуснала. Както и да е, без друго по същото време съм се разправяла с декларациите за майчинството, така че едва ли щях да се класирам да дойда. Първо и основно правило - работата пред удоволствията.

# 191
Честита първа Пламенка честит рожден ден красавице! Пожелавам ти много здраве, щастие, любовни трепети, училищни успехи и милион сбъднати мечти!  Hug
Вал нека много радост ти носи дъщеричката свидна!   bouquet
Камчо, честит рожден ден на половинката ти! Да е здрав, добър, усмихнат, да се обичате и уважавате много!
Голяма среща, завидях. Много и красиви жени на едно място, порадвах ви се!  Hug Снимката на Тино и Ина е невероятна!
Бубе напълни ми душата пак  Hug
Кас попикавам се с теб  Joy
pgzenga честити ходещи крачета, напред и към върха да ходят!
Асол, нямам думи, таланта си е талант. Имам хубав апарат, ама се тая, не умея да улавям мига, това е.
Подстригах се аз, и се боядисах, доволна. И понеже фризьорката ми за мой късмет не е карала шарка помоли да не водим там децата, че и тя с 5 месечно бебе. Та Иво гледа децата, а ние в салона 3 часа откарахме, и кафе пихме и цигари пушихме, кееф, пък раздумка лелеее, както не ми се говори, денонощно само с тия дяца Crazy. И Иво се подстрига, чак не ми се вярва   Mr. Green Кас знае защо. Момичета, приличаше на пещерняк, половин година не се беше подстригвал, от как го съкратиха военните. Ама поне да я миеше и цапаше с нещо, а той на няколко дни я измие, не я реше, тя седеше кат щъркелово гнездо, ужасТ, плашеше чак. И ми вика ила ила дувечера дъ тъ гъушна, ха, дан съм луда, да са изгубя в тъз страшнина  Naughty
Ави вие как сте?  Hug
Чух се с Рои днес, много ме зарадва  Hug
Виви, твърде оскъдно така да се каже. Стига гони, пиши как сте! Няма глоба ако изтървеш малко инфо   bouquet
Зема да легна ли, прекалих със семките, свиня ньедна  Mr. Green
Сладки сънища!
Слънце ти си!
Опа утре неделя, няма да е слънцето. А ние дърва требе да земем/земе Иво/, добре че си имам бебе, инак трябваше да нося и цепя, не ми е чуждо ама и не се натискам   hahaha
Тян е в Сф при баща си на бач вече седмица. Уж за десет дни тръгна, сега казва края на месеца. Липсва ми!

Тео мисля за теб патенце, хайде идвай си вече!  Hug

# 192
Здравейте всички

Влязох да честитя макар и със закъснение първият рожден ден на Борис на Зузулина. Да ти е жив и здрав.
Честито съсзакъснение и на Пламенка и на съпругът на Кам4о.
Честито на днешните месечинки: Магдалена, Александър, Вероника, Росица, Лора, Алекс и Иво.
Много мами ми се губет нещо...хайде един бърз отчет.
Варненки, някой ходи ли на пързалката в морската? Аз вчера за сефте се качвам на кънки..паднах 6 пъти и се отказах, но днеска пак мисля да отида.
Ох ами ще бягам, че звярът ме зове.

# 193
Айде като е неделя и Слънцето почива,аз да мятам кафето Laughing

Честито на месечинковците Магдалена, Александър, Вероника, Росица, Лора, Алекс и Иво.
Мери,а честит ти нов Иво Laughing,дано като няма було покрай ушите да те чува от първия път Hug Heart Eyes Пък и стига бяга де,погушквай се по-често Wink И Емма ли се ошари? А Тян нека поработи малко на далеч.Нали знаеш ,че така по-лесно се осещат за някои работи.
Коко радвам се ,че така лесно мина шарката покрай Йоанка Hug
Асолче,страхотни снимки,страхотен модел.Идеята е супер,и май единствената възможна newsm78
Айде бе,стига сте спали,слънце изгря Grinning

Хаха Галив,добро утро.

# 194
  • Sofia
Мале Асолче, ще и купя риза на Лора да знаеш.  Laughing
Прочетох, че Кат ще ти помага за колажа и оплетох конците и аз  Embarassed сори!  Hug

Дез, тези които ги няма ги огражда както ти е казала Ави, но винаги има елемент на изненада и дори поръчани вече нещата, вече време да пристигат почват да се появяват едни суми за възстановяване, гаранция Франция е че ще си получиш всичко което си поръчала по намаленията, трябва да си мноооого бърз, такова моткане като твоето е недопустимо.  Mr. Green
Ави, мъжа ми попита от всички модели дрехи ли ще купим тази година  Laughing освободила съм 2 крила на 2-рия гардероб и чакам.  Mr. Green
На всичкото отгоре започнаха и реалните намаления и у нас, та съм много разконцентрирана, мисълта ми е все на закачалка  Mr. Green това е моя месец!  Laughing

Стефчо, за теб в преспи сняг щях да дойда да ти донеса вино, защо не свирукна, да нацелуваш Беглеца и Тарторката на бандата.  Laughing

Мери, честита прическа душицо и добре дошъл на Тарзан в цивилизацията.  Laughing

Хайде после ще намина пак, че днес празненствата продължават.

Общи условия

Активация на акаунт