Отговори
# 195
  • София
Добро утро! Hug
Честити Месечинки на Александър, Магдалена, Алекс, Росица, Лора, Иво и Вероника!  bouquet
Дез, диетата върви чудесно и бях още почти два кгр. на минус, но снощи ни дойдоха гости - близки приятели, които не бях виждала от половин година и окепазих работата. Хапнах си малко чеснова питка и пих червено вино. Embarassed #2gunfire Embarassed Embarassed Та сега, няма да я пипам лентичката, докато не наваксам. Crossing Arms  Tired Но, хубавите неща, бавно стават! Peace Имай предвид, че аз карам нещо средно между първия етап и трети олекотен за кърмачки, тъй като, както знаеш ям и обикновени, двупроцентови млека и плодове, като мандарини и ябълки, например и пак свалям. Rolling Eyes
Вал, тъкмо това исках да напиша за ризата на Лора...... hahaha hahaha hahaha

# 196
Е, благодаря за кафетата, че аз само виртуално ги пия , заради диетата на Ици , та ако не сте вие - загивам. Да знаете какъв фен съм на кафето , пък вече 6 м. не съм близвала. На каквили подвизи още съм способна. Между другото като ззабременях с Ицко кафето сутри започна да ми се струва някак странно на вкус , смених марката , добавях захар, сметана , не върви. Вечер като се върнех от работа заварвах недопитата си сутрешна чашка на масата в кухнята. И в работата не си пусках кафе от автомата , защото не ми се пиеше. Повече от седмица беше така и аз не се усещах от какво може да е тази неприязън към черната напитка. Чак като направих теста за бременност ми просветна.
  Честито на месечинтките днес - здрави и умни да са.

# 197
Здравейте!

Честит Рожден Ден на Пламена на патерици!

Честит Рожден Ден на Сергей на Кам4о и на него на патерици!

(Пожелавам ви да имате вашата си къща скоро, не такава като на тортата  Joy)
Честити месечинки, днешни и вчерашни!:)
Честити проходили крачета на всички проходили бебета! Simple Smile
Честито на всички за всичко!:)

Подкрепям поста на Готика и се надявам да е станало някакво недоразумение с тая среща:

За вчера: и на нас ни беше много хубаво, и ние не бяхме разбрали за срещата, добре, че Роси ни каза, та да я видим.
Предлагам друг път когато има среща тя да бъде по - широко коментирана, за да няма засегнати, недоразбрали и т.н. Преди когато организирахме срещи се пишеше с големи букви къде и кога ще бъде. За да е ясно дори казвахме изрично кой може да дойде и кой - не. А сега не стана точно така, но както и да е
.

Благодаря на всички за хубавите думи за Ина!
Да ви я похваля, от два дни яде попара в несвяс сутрин, много и харесва, дано е така за напред. Simple Smile

Алекс99 има бан на форума за 7 дни, защото е имала реклама в подписа, така че внимавайте кой какво си слага в подписа.

GoldenEyeful  за пореден път ти Благодаря за всичко което правиш за нас!   bouquet

Мери
пусни по една снимка на всички нови прически в семейството ви. Wink

Камчи каква диета пазиш, за шо да не можеш да пиеш кафе? Нещшо съм пропуснала, сподели...

Хубав и прекрасен ден!

# 198
Валерия, ако ще купуваш ризки, нямам нищо против да наречеш и Калоян Виктор. 80-и размер, ако може, че 74-и вече взе да ни окъсява. За всеки случай натовари няколко мъжки ризки в ларедутската кошничка за "Викторчо", а аз ще чакам някое следващо намаление там. Така се олях с покупките като бременна, че до 2 години няма да имаме проблеми с гардероба.
Pgzenga, честити ходещи краченца:

Еlenia, нещо ново от репертоара на Васил Найденов? Давай, тук си имате фенове.
Мери, не се радвай толкова, сега гребен ще трябва да купуваш (преди ако е ставало с прокарване на пръсти в гнездото, сега няма да се получава същия небрежен вид), че и кълбо вълна ти трябва да оплетеш шапка, за да му топли на Иво knit cold. Поне да беше събрала косата и да му спретнеш една перука за навън hahaha Представям си колко ти липсва Тян, но е много добре, че се е хванал да поработи. Ако се притесняваш за мъжете си, кажи къде са да им хвърлям по едно око, докато са тук. Пропуснах да ти кажа, че в крайна сметка взех помпичката за нос, на която се беше спряла и ти, защото прахосмукачката ми не е със степени и другата малко ме притеснява поради тая причина. Помпичката върши страхотна работа, но Калоян се дере, все едно го колят, като ме види с нея. Аз си я взех с две резервни пликчета от филтърчета. Поръчах я една вечер и на следващия ден ми я докараха. Много са експедитивни. Изобщо онлайн пазаруването при мен върви без грешка. Досега нямам никакви рекламации.
Голдънче, Кас, Изида - от понеделник смятам да подюканствам, та ще имам нужда от консултации (за кърмачески вариант). Лекинко ще ви подосаждам.

# 199

Честити месечинки на Маги,Алекс,Вероника,Росица,Лора,Алекс и Иво!!!

Мери,добре сме,ама нямам време да пиша LaughingПазарувам Mr. Green,сама съм с децата,Росен замина в командировка,няма да го има до сряда TiredПетър не ходи на градина ,защото няма кой да го води и така Hug HugКак е Ива,а Емма ошари ли се?Щях да ти пращам линкове,ама забравих Blush,после като легнат на обяд обещавам Peace
Вал,това е и моят месец Money Laughing,ама нямам друг свободен гардероб,сега се чудя като започнат да пристигат колетите къде ще тъпча дрехи ooooh!А пък мъжа ми пак лошо ще му стане Laughing
До после ,че сега ще излизаме,мрънкат и не се траят и двамата Crazy

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 16:32 от *Ави*

# 200
Puh моля сподели от кои онлайн магазини пазариш. Кажи  ми кои са изпитани и доставката се плаща предварително. Важно ми е защото искам да поръчам нещо за подарък.
Мери честито ти нов мъж.
Асол много красив модел. С какъв обектив го снима. Аз си бях поръчала за Коледа един 50 мм. но после го отказах защото разбрах, че ще трябва ръчно да фокусирам.
А идеята ти е чудесна. Така и ние дето няма да ни има за съжаление на срещата, можем да ти пратим по една снимка и тайничко да се надяваме да се видим някъде из колажа та макар и на задните редици. В този ред на мисли, много съжалявам за срещата, дано се навиете и на една лятото, когато ще сме си в България и ще можем да дойдем.
Ави как се оправяш сама с децата? Лесно ли е, или толкова работа имаш, че нямаш време да ги погледнеш Mr. Green Ей изкупихте го този ларедут нищо няма да остане за Дез.Simple Smile
Голдънче моля сподели къде мога да прочета каква е третата фаза за кърмачки. Аз само се оправдавам че кърмя и нищо не почвам:( Е само по малко коремни преси и то когато се сетя. Има ли някой друг като мен корем останал. Моя е все едно съм ж поне 5 месец:(
Хайде отиваме на разходна, ще водя Лео на игра с други бебета:) Приятна неделя на всички  bouquet

# 201
  • София
.....
Голдънче моля сподели къде мога да прочета каква е третата фаза за кърмачки. Аз само се оправдавам че кърмя и нищо не почвам:( Е само по малко коремни преси и то когато се сетя. Има ли някой друг като мен корем останал. Моя е все едно съм ж поне 5 месец:(
.....

Троли, и аз имам такъв корем! Cry Второто раждане ми разказа играта,  хем бях качила никакви кг., хем коремът ми беше огромен! #2gunfireЕто тук можеш да прочетеш. Hug
Пух, заповядай и ти! Hug
И сега да се похваля, не съм качила нито грам, след вчерашната почерпка! newsm44 newsm44 newsm44 Да видим дали и утре ще е така?! Thinking Praynig
АлинкаHug
Ави, у нас гардероба и скриновете взеха да се раздуват, щото са на макс пълни. Embarassed Confused Рафтовете падат и всичко става на вили и могили. #2gunfire

# 202
Помощ, помощ мопогнете-май че сме с голям проблем! Wink Тая седмица трябва да посетим педито да ни консултира,ама не отивам ако кажете ,че има наркотест за бебета Naughty.Моята бъдеща многозъбка такава абстиненция я гони,че като настане вече неудържимата криза е достатъчно само да мерне тубата с Дентинокса и вече се нахилва щастливо #CrazyДа не говоря,че са и нужни не повече от 5 мин. и я отнася...е б..и и дрогата hahaha.
Троли ей на тук можеш да прочетеш http://dukanskirecepti.wordpress.com/.Успех Grinning
Вал,кви преспи,кви 5 лева?!Тука яко яхваш кънките и така идваш LaughingПри нас има малко сняг,но качествен лед Hug
Я да видим сега дали съм схванала урока Wink
можете ли така Wink
дзак
дръж се сърчице юнашко hahaha
дръж
следфризурно
Пухи и аз от П. тъкмо приключих с МЦ-давай дружно Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 12:21 от Кас

# 203
  • Пловдив
Добро утро!
Мерси за кафенцето.Аз съм му голям фен и ето чета ви и си допивам чашката от сутринта.Макар че като бях бременна и на мен ми се догадваше от него и бях спряла изобщо да го пия,пък и цигарки вече нямаше Mr. Green.Преди когато пушех все си мислих ,че е невъзможно кафето без цигара и все им се чудех на непушачите как така им върви пиенето ,но ето дойдох и аз на тяхната.Да си призная,когато празнувахме абсолвентската и от приповдигнатото настроение си викам и аз да запаля една цигарка,ей така да видя какво ще е -ами какво да ви кажа,стори ми се много ,много гадно и някак на светлинни години от удоволствието,което преди изпитвах,когато пушех.Отделно ми беше с часове гадно в устата после Naughty.Така че засега сме скарани с цигарите Stop
А за диетите и аз може би все с кърменето се оправдавам и не се захващам серизно.Шапка им свалям на хората,които проявяват воля и самоконтрол и постигат целта си.Аз в това отношение съм много,ама много несериозна.Обичам да си угаждам и това си е,а когато съм решавала ,че съм на диета ,главата ми все  в хладилника е навряна или в т.нар. ''сладък шкаф''-това си е закачка вкъщи за шкафа,в който стоят изкушенията Laughing.Истината е,че всъщност природата почти винаги е била благосклонна към мен,но сега нещо след раждането вече не е чак толкова благосклонна Whistling Crossing Arms

Асол,имаш невероятен талант и за мен винаги е удоволствие да виждам произведенията ти smile3525Идеята за такъв колаж и много добра,а защо не и не-колаж,а моментна снимка на отрочетата ни,подредени едно до друго.Ще се получи нещо много интересно според мен,една пъстра мозайка,букет от детски личица,ръчички,крачета,всяко ,ходещо наляво-надясно и правещо всичко друго ,само не и да стои на едно място.Това е само едно тихичко предложение от моя страна. Embarassed

Пгзенга,честити ходещи краченца на малката Мира,все смело напред в живота да я водят! newsm68 newsm68 newsm68

Честити месечинки днес  bigdance2

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 12:31 от Mirkam

# 204
Айде и аз да пиша:
Тролипен, благодаря за отговора по отношение на Редута. Аз нещо не мога да намеря това, което търся - вероятно е за добро - няма да се разорявам! И да ти кажа, успокой се, защото аз съм в момента с корем, отговарящ на трети триместър от бременността. Но си дадох реална сметка, че около Коледа и нова Година няма как да се пази талия и дори сметнах, че най-малко до рождениия ден на Тино няма как да се опазя, все пак - торти, сладки и т.н. не мога да пренебрегвам. Именно за това не се и опитвам да спазвам диета, дори не мисля за нея. Моментът още не е назрял. И с голяма грациозност си разнасям двадесетте излишни килограми, за огромен шок и ужас на бай ти Миро! Joy

Виви, благодарско мила!

Асол, знам, че ще дадеш и направиш най-доброто , на което си способна по отношение на снимките. За мен това е най - важното и трайно доказателство!   Спомените са ни в твоите ръце!

ПГзенга, Честито. Ние още сме страхливички и предпочитаме да се придвижваме пълзящо - спец сме в тая област.

Мери, пак си ме чела между редовете! Да обясниш как да предотвратим евентуалното отбиване на нашите бебоци. Нали сега около годинката имаше такава вероятност? И да! Искам снимки на новите ви прически на теб и Иво! И не тъжи по Тян! Наслади се с пълна степен на спокойствието, породено от липсата му! За добро е и за теб, и за него това да поработи малко!

Кас, виждам, че си се научила да слагаш текст на адреса на снимките! Браво! Ако можеш ми прати на лична адреса, от който се учи! Една мама го беше пуснала във форума, но аз не се сещам къде е.
Алекс пък кво е рекламирала? Пак нищо не съм видяла?!

Нямам търпение да се видим на националната среща!

Целувки на всички!

# 205
Къде зачезнахте всички тия дни бе newsm78 #CrazyТо почивни дни,почивни ,ама дет се вика само аз ли съм от непочиващите Mr. Green
Драконче,гледам на балкона си,поразведри ли се при теб?
Готи,20-20 наши са си в цялата им прелест.Важното е как си ги носим,с достойнство или срам Wink Hug
Миркам,ми що не си пийваш безкофеиново?Аз не мога без кафе.Направо полудявам.И също като теб преди си мислех,че кафе без цигара е като ....ми то нямаше такова сравнение в никотинозависимия ми мозък #Crazy Пък сега ми е едно свежо на дробовете Grinning
Ави щом си с двамата и пак ошушкваш Ларедута значи са ти послушни бонбоните.И аз съм по цял ден сама с двете-и ела ме виж дали имам и минута свободна Rolling Eyes

# 206
Здравейте и от мен днес!
Честито на месечковците днес!

И аз подиетувах малко с чичко Дюкан, но много неподходящо време избрах...с тия празници ooooh! Започнах към края на ноември и до коледа устисках, но с тия трапези и гостита....беше мисията невъзможна. Въпреки всичко успях за един месец да сваля 4кг. и за моя най-голяма радост успявам да ги задържа все още. След рождения ден на Габи започвам пак... Wink

Честно казано и аз не съм забелязала подписа на Алекс newsm78

Асол - страхотна ти е идеята Flutter  а на таланта ти мога само да се възхищавам Grinning
 Поразгледах този прословут Ла редут, ама  почти нищо не ми хвана окото, освен няколко бодита на наистина атрактивни цени. Blush Чак ви се чудя вие какво толкова се ровите....аз го разгледах за има- няма 15мин.....явно наистина сте пристрастени към шопинга Crazy

Хайде чао, че щерката чака ред за компа....

# 207
Къде зачезнахте всички тия дни бе newsm78 #CrazyТо почивни дни,почивни ,ама дет се вика само аз ли съм от непочиващите Mr. Green
Драконче,гледам на балкона си,поразведри ли се при теб?

Благодарско за вниманието КасSimple Smile На балкона съм, защото вече си имам нет - 3-4 дни бях лишена от това удоволствие, и сега не мога да наваксам с четенето на темата, от 1-ва до 14-та страничка доста ми се виждат.

ЧРД на Борис на Зузу, на патерици! и на Пламенка на Валерия! И на мъжа на Камчо и на всички които съм пропуснала волно или неволно.

Вече съм на фронта и като се окопитя тези дни ще се отчета подобаващо по всички въпроси.  Hug

# 208
  • Sofia
Нямала свободна минута а виси като прани гащи в темата.  Mr. Green
И детето с все трохите ли го тури да спи бе, горкана мамина тя?  hahaha
И как гордо пери зъба милата, има - пери, нали.  Laughing

Пух, на Виктор  Mr. Green ще му е малко 80 бе, Ечо клечо  hahaha носи сега 81 и и е прищипнатко доста.  Laughing
Предлагам щом толкова си се заредила аз направо за първия учебен ден да му взема една.  Mr. Green
Аз не знам дали съм ви споделяла, но и аз се бях засиняла в покупки за Ева докато бременеех и и купувах най-различни размери, мъжа ми се беше притеснил сериозно и ме питаше нали няма дрехи до 1-ви клас да и взимаме още преди да се е родила. В резултат на което имам 102 и 114-ти размер почти за цял сезон да има да си менка всеки ден различни, не знам обаче защо съм наблегнала точно на този размер, а и не знам реално кога ще стигнем до него, като нищо чудно сред лято да се окажем със 100 ката зимни дрехи за доизносване.

Мирка, ние таз година бодита не пазаруваме, а дамското щурмуваме.  Mr. Green
Мъжът ти е щастливец с такава спестовна жена като теб!  Laughing

За последен път пиша по тази тема, но държа да отбележа няколко неща.
Сега да ви кажа, понеже Роси каза, че на Боби турнира е всяка година по едно и също време, значи:
На 09.01.2010г, среща с Роси
в Слон Балон от 17ч.

Който не помни да си пие редовно гинкото, защото архивите не спят.  Mr. Green
Сега сериозно да ви кажа, че място за обидени няма в тази ситуация, няма и нищо скрито - покрито, пак се повтарям може би, но Роси призова който иска да се види с нея да и пише на лични, който разбрал - писал, който не разбрал да се яви 2010-та на поправката.
Кас също идва вече няколко пъти в София и всеки път се виждаме с нея и тя на последното си идване попита кой друг иска да дойде на срещата и Чара единствена се присъедини към нас тогава, явно пак е минало между редовете. Сега скоро пак ще идва и естествено пак ще се видим, ако някой нещо желае реагирайте овреме на лични.
С по-горното ми изказване не целя да разбуня духовете, а да кажа, че който има желание, намира и начин, надявам се да няма засегнати не ми е това целта. Точка.  Mr. Green

# 209
  • София
Престани защото последните нощи имах време да сънувам, и то как се смеем задружно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт