Отговори
# 210
Момичета,благодаря ви за честитките за месечинката на Ивчо.Почерпете се за последната такава,другия месец торта!Лелее чак не ми се вярва.Кога отлетя ЕДНА година!

Честита последна месечинка и на Маги,Алекс,Вероника,Росица,Лора и Алекс

newsm44 newsm44 Освен това и да ви се похваля че най-накрая и на нас ни изби зъбчее  newsm44 newsm44 Отпадаме и ние от конкурса,борихме се достойно,но загубихме... Ама си имаме зъбче  newsm68 newsm68

Хм,нещо не ми се получава почерпката,незнам защо.На този етап се почерпете с каквото ви дойде на ум,пък по-късно ако мога ще я оправя,че имам помощник!

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 16:45 от adi_v4

# 211
  • Sofia
Престани защото последните нощи имах време да сънувам, и то как се смеем задружно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Добре не си ме сънувала как трием и мием с червения парцал хигиенистке такава, че нещо не ми е много чевръсто напоследък от към то такива задължения.  Mr. Green
Обаче да си кажа, че си беше оставила ръцете по входната врата, няма такова мазало като твоето!  hahaha
Аз снощи след чаша вино също успях да посънувам, не случайно и казват напитката на Боговете, така блаженно и божествено ми усмърти детето чак до сутринта.  Mr. Green
А ние на какво се веселихме викаш?   Laughing

Ади, сега на онези салами до пантофите дето ги държиш няма да им се размине!  Laughing
Честито ви първо зъбче и честити месечинки на всички, че от сутринта ги забравям, живи и здрави да са!  Hug

# 212
Ади, сега на онези салами до пантофите дето ги държиш няма да им се размине!  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ади,честито зъбче tooth thumbsup
Тролипенче,лятото ако не можем национална ще си направим Бургаска среща специално заради вас HugИначе се оправям с децата,ама малко нагорнище ми идва.Като се приберем от разходка-мия,преобличам,храня,мия, преобличам Laughing,и докато ги сложа да спят минали 2-3 часа TiredДовечера за къпането не ме питайте,че това е задължението на таткото и понеже рядко го правя аз не мога нещо да се организирам.Иначе в Редута съм в обедната почивка Laughing
Касче,Кари не ходи ли на градина?Много са сладки на снимките Heart Eyes
Голдънче,същата работа е и у нас Crazy с дрехите.
Мери,давай снимки на прическите Wink
И аз не съм видяла реклама в подписа на Алекс Confused

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 17:34 от *Ави*

# 213
  • Sofia
Ави, тези твоите деца в права редица могат ли да спят бе, единия по стената се покатерил, другия по мрежата пълзи.  hahaha
Скролнах леко на долу, помислих, че и на Росен снимка с торба заспал си пуснала.  Mr. Green
Пепи не ти ли пада от леглото или ти му отваряш чекмеджетата да омекотява удара, че Пламена още пада и спи с ограничител за легло, дърта магарица.  Mr. Green
А на Мони ще и изям обичките, че и гривна има мадама голяма!  Laughing Heart Eyes
За лятото от сега да кажа, че целия август съм на плажа ако ще организирате някакви бургаски вечери мога да се дотътря  това според зависи за кой точно район ще резервирам тази година, но най-късно края на май ще стане ясно, самопоканих се.  Mr. Green

# 214
А така, още един озъбен. Гуш, Ади, гуш! Ева и Ицко ли останаха само на финала за ченето?
Валерия, какъв е тоз размер 81? Нищо си нямаме май от него. На ризката за Викторчо няма да й придирям, какъвто размер има, само да не е за абитуриентския бал, че не съм решила още с какво ще е облечен тогава Crazy. А за вашите дрешки не се безпокой. Чара все ми се смееше, като казвах, че посред лято ще си надипля детето с космонавт, но като застудя се оказа, че успявам да го натъпча в размер 68, така че го поразходих като сърмичка. Само един гаден номер има при "попреминалите размера" космонавти. Като надигна шишо и се чуе някое изпукване отдолу, в началото изпадах в див ужас: "леле, строших костите на детето". Докато зацепя, че копчетата тик-так пукат като фойерверк на нашите килограми, косата ми се изправяше при всяко изщракване. Между другото аз продължавам да ползвам усилено кенгуруто. В раменете съм станала като Арнолд Шварценегер на млади години. Това бицепси, трицепси, всеки ден ги тренирам, така че с кенгуруто се разкарваме без никакъв проблем по няколко часа из магазините.
Троли, пратих координати на лични да не ме баннат и мен. Напоследък чета на диагонал, така че пропускам уговорки, реклами, честитки и още доста неща. Хич не ме бройте в обидените, аз само пригласям на Асол и Зузу, че не са доразбрали. Нашият проблем Ефросина и Чара го знаят - като куфар съм и трябва задължително някой (тоест мъжът ми) да ме извозва по срещите, защото градския транспорт не го признавам. Откакто съм родила, съм се качвала на трамвай само веднъж. Нямам намерение да повторя близките месеци Naughty.
Честитих ли на днешните месечинки? Не помня, а не ми се връща назад. Слагам едно дежурно "Честито" за всички, които съм забравила и ще забравя по някакъв повод. Да се чувстват персонално поздравени, защото съм ужасно завеяна, а се предвижда да става по-зле - ще се опитам да поработвам и допълнително, така че времето ми е кът. В този ред на мисли - ние най-вероятно ще пропуснем и националната среща. Не мога да кажа със сигурност отсега, затова като Изабелка ще реагирам накрая, но 2-3 дни извън София в момента са ми непозволен лукс.
Ави, как ги търпят твоите тия усмирителни ризи, пардон чували? Калоян ако не се люшка с краче върху мрежата отстрани, ще вдигне квартала на "ура". Той още си е на горното ниво в кошарката и си се приспива редовно с люшкане. Нали го кърмя цяла нощ, така че ми е по-удобно да го измъкна от горното ниво, отколкото да скачам при всеки рев вътре в кошарката и да го търся по пода.
Много е сладка Мони с гривничката и обичките. Пу-пу!

# 215
Такаа, Я внимание! Сега ще се опитам да направя нещо, следвайки инструкциите на Дездемонка, пък да видим ще стане ли.
Валерия, писах ти лично съобщение за Редута и ти благодаря и публично за съдействието!  bouquet
Кас, благодаря и на теб, че си ми пратила това, за което те помолих, ако нищо не стане след на дездемонка обясненията - се залавям да чета!
зимен Тино
Е, те това е! Стана! Ехааааааа, много ми е кеф!

Дез, Благодаря! Имаш почерпка като се видим!

Връщам се да чета.

ДА, ПУХКАРЕЛКЕ! Целувки на Царя!

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 17:44 от gotika80

# 216
Готи, стана. Видях два броя НЛО точно зад един красив мъж в син космонавт. Това ли показваше?

# 217
Вал Laughing,тези снимки са от днес Peace,Росен го няма ,в София е и да искам не мога да го снимам как спинка следобден сън  JoyMr. GreenИначе Петър спи на леглото от миналото лято и падаше само първите дни(слагах му тогава една олекотена завивка на пода),оттогава само веднъж май е падал newsm78.Ограничител не съм слагала.
За лятото-миналата година не можахме да се срещнем и още ме е яд,така че това лято на всяка цена Peace
Пухче,и двамата спят в чували от новородени и са си свикнали LaughingА Калоянчо не се ли изправя на горното ниво Shocked,аз Мони не мога в никакъв случай да я оставя така,като катерица е и веднага ще се обърне с главата надолу LaughingА и тя сама си заспива,оставям я и тя става,ляга,плези се ,бръмчи и накрая си ляга и заспива Grinning
Благодаря ви за хубавите думи за Мони Blush Heart Eyes

# 218
  • София
...
Ави, как ги търпят твоите тия усмирителни ризи, пардон чували? Калоян ако не се люшка с краче върху мрежата отстрани, ще вдигне квартала на "ура". Той още си е на горното ниво в кошарката и си се приспива редовно с люшкане. Нали го кърмя цяла нощ, така че ми е по-удобно да го измъкна от горното ниво, отколкото да скачам при всеки рев вътре в кошарката и да го търся по пода.
.....

Пух, и Яна до преди 20 дни беше на горното ниво, но то застрашително поскърцва, като люшкам и се е и издънило, и трябваше принудително да я сваля. Иначе за ваденето нощем........ #Crazy #Crazy #Crazy Tired Tired Tired Tired Tired Tired Tired
Валерия, то смях, ама какъв.....седим си кротичко в някакво заведение, хортуваме си и се смеем с цяло гърло hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao Догодина, на срещата ще се поправя, ама дотогава да не залепне вратата, че да не може да се отваря от мръсно. hahaha Иначе, аз се смея на всичко.....Едно време в училище, ме гонеха навън от час да се насмея и после си ме прибираха. hahaha hahaha

# 219
[ Иначе, аз се смея на всичко.....Едно време в училище, ме гонеха навън от час да се насмея и после си ме прибираха. hahaha hahaha
Смей се ти,смей се-ама от смеене гледам и 3 кила си свалила.А се оплаква как се намухала с гостите Laughing
Вал,ма ти кво ми се смееш на гащите?!Мойте прани,твойте как да е ,че ще са Ларедутски ми гледай да уцелиш номера hahaha Heart EyesИ не разбрах кво мажите с Голдъна newsm78
Готи ,браво на двете с Дез.Едната добре обяснява,другата разбира ! Laughing
Ави ,ама наистина ми е странно как стоят с торбите #CrazyМойте и двете са им ударили инпийчмънт!Ами временно не ходи на градина,ама после ще ми трябват тонове боя за коса Mr. Green
И да знаете каква смешна торта направих ей сега.
Ужас Ани е нападнала плитките на кака си.Ставам ..че настава меле.

# 220
  • София
Кас, тенкю! Hug Майтапът беше, че аз като видна хигиенистка онази вечер, понеже бях наградена от Роси с микрофибърна кърпа, трябваше да лъсна не само колата, ами и малко в клубчето. Е да, ама не! hahaha hahaha hahaha То от смях, доникъде не стигнах! rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ави, и Яна сама заспива, особено вечер Hug. Много рядко я приспивам! Peace

# 221
  • Sofia
Росен го няма ,в София е
Срамота!!!  Mr. Green
С Роси си направихме среща, а с Росен не сме, трябва някак да поправим нещата!  Laughing
Голдънче, госпожата ми викаше "Мискинка такава, разваляш дисциплината само!", същата лигла бях и тогава. Laughing
Стефчо, дай снимки на тортата, да се посмеем не за друго.  Laughing Heart Eyes
И нищо не мажем, а засенчваме фирма Василка.  Mr. Green
Пламена до голяма спеше в торба и даже ставаше и си се разхождаше из къщи, стигаше до хладилника и си вадеше закуска, направете си сметка сами до кога е спала така, гък не е казала и Ева сега е в торба, но то шило в чувал стои ли, сутрин я намирам в потресаващи пози.

# 222
  • София
...
Голдънче, госпожата ми викаше "Мискинка такава, разваляш дисциплината само!", същата лигла бях и тогава. Laughing
...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Яна спи в чувал също, особено сега, като е студено, но определено не й е приятно. И Лили много малко спа в чувал. И тя не им беше фенка..... Whistling

# 223
Ави, Калоян още не се усеща за ставането в кошарката, а и е кротко дете. Надига се от кръста нагоре и като установи, че съм на спалнята, премества обиколника, за да ме наблюдава през дупчиците на мрежата или ми прави "боц" Grinning. Аз също не го приспивам от самото начало, но напоследък покрай тия зъби си го поносих доста. Обикновено се приспива със сукане (денем и нощем), но като го хване зъбобола, го гушкам, за да се успокои. Голдън, а ваденето от кошарата е много сложно при нас, защото тя е плътно залепена до спалнята и до стената по дължина, така че го вадя отпред от късата страна. Чудя се коя ли нощ ще се озова надолу с главата при него. Кошарката поскърцва доста от неговото люшкане, но ние все пак я ползваме сравнително отскоро. Близо седем месеца спеше в кошчето, което му купих, преди да родя. Трябва да купя матрак за долното ниво обаче да не ме изненада някоя нощ, като се прехвърли отгоре.

# 224
  • София
Ави, Калоян още не се усеща за ставането в кошарката, а и е кротко дете. Надига се от кръста нагоре и като установи, че съм на спалнята, премества обиколника, за да ме наблюдава през дупчиците на мрежата или ми прави "боц" Grinning. Аз също не го приспивам от самото начало, но напоследък покрай тия зъби си го поносих доста. Обикновено се приспива със сукане (денем и нощем), но като го хване зъбобола, го гушкам, за да се успокои. Голдън, а ваденето от кошарата е много сложно при нас, защото тя е плътно залепена до спалнята и до стената по дължина, така че го вадя отпред от късата страна. Чудя се коя ли нощ ще се озова надолу с главата при него. Кошарката поскърцва доста от неговото люшкане, но ние все пак я ползваме сравнително отскоро. Близо седем месеца спеше в кошчето, което му купих, преди да родя. Трябва да купя матрак за долното ниво обаче да не ме изненада някоя нощ, като се прехвърли отгоре.

Пух, точно в същото положение сме и ние.....1:1 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт