4.640кг. 54 см. 
А за Т май доки ще излезе права че сме лепнали някой вирус Вики започна и да подкашля
писна ми от болести

от баницата, на мен - учението, а на мъжо парите
.
.
.
.Иначе всичко е ОК.
.

7.5 гр е съдържанието в кутийката. Иначе, съдържанието можеш да видиш тук, под Wirkstoffe. Според мен, ако се дават редовно и по няколко пъти на ден, 1 тубичка ще стигне за месец някъде. Но това са си мои преценки.
което не ме кефи и незнам дали да не взема Нурофен бил по добър
Дано има подобрение скоро, че мъжът ми както ги приема навътре тия болести и само ме притеснява повече, а аз от декември само им повтарям на всички: стига сте се побърквали нищо му няма на детето здраво си е
е да ама вече не е.

. Поне плодовет му харесват и така хубаво отваря уста - драго да ти стане. Ще започвам и месце тези дни, но ще трябва да е с тиква, че той само това яде с апетит от зеленчуците 
. А за температурата моята педиатрка ми казва да редувам панадол, нурофен, хексалгин през мин. 2 часа, но както ти е казала и Вери когато е наистина висока - над 38.5-39. Компресите с вода и оцет също помагат.
И после в 8 трябва да стана,да го събудя и нахраня,да направя кафе и закуска на баща му и после цял ден ходя така 
Той знае,че при мен номера не минава, ама щом е при баба и дядо става
В началото бяхме от първите,които минаха на 5 хранения, ама сега нещо няма да ни бъде с 4
Ми още не можем да изядем повече от 120 гр пюре наведнъж и неиска вода, което изисква поне 3 приема на мляко по 180 гр + още по 50-60 гр след другите хранения.