Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи.

• 16 768
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Лорини,аз свикнах вече да не ми звънят много,много,а като родих нямам и желание Wink.имам си достатъчно занимавки,а с Дари бях решила,че всички,които ми звънят,ми гледат сейра и че няма да мога да се справя и не им вдигах Heart Eyes.сега съм доста по-спокойна и сигурна.чакам малко да ми се посъбере корема и аз започвам да бръмча Crossing Arms
днес започвам да темперирам бебето,дано малко да се повишат температурите и можем да си направим бебешка среща Laughing
п.п не съм сигурна,че ще успея с папката,но ще пробвам Embarassed

# 46
Как се смях днес като преглеждах снимките на Вики от снощи  Joy Както беше фин и елегантен мъж, за отрицателно време стана голям шишо (бакшишо)  Joy Е няма такъв корем и бузи http://viktor.xpucmo.info/images/2009-01-07/slides/DSCF6530.html  hahaha

# 47
Как се смях днес като преглеждах снимките на Вики от снощи  Joy Както беше фин и елегантен мъж, за отрицателно време стана голям шишо (бакшишо)  Joy Е няма такъв корем и бузи http://viktor.xpucmo.info/images/2009-01-07/slides/DSCF6530.html  hahaha
шишо е той-я му виж,памперса му е до под мишниците hahaha hahaha hahaha-много е готин Heart Eyes
много съм смотана-каква е паролата и потребителя за албумчето Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 12:25 от Киша

# 48
Здравейте мами Hug
Дони страхотна тема Hug
[/b]
Честит рожден ден на Емски  bouquet
Като ми изтекоха водите така се шашнах бех сама в къщи и последният набран номер на телефона беше на майка ми,та първо тя разбра и чак после звъннах на мъжо  и те дойдоха и ме закараха в родилното Laughing
Бърборанче,свекито още ми сменя всеки ден превръските,но вече раната е спряла да тече и започна да ме сърби,явно се затваря
Laughing
[/color]

# 49
  • София
Милааааа, да го нацелуваш малкия сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пупупу...
Честит рожден ден на Емски и от мен   bouquet

# 50
Kokonut , леле какъв сладур е Вики. Пу-пу! Hug Много е готин и какво умно гледа.

Честит рожден ден на Емски и от мен!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Дано с Анна на Лили и Петя на Бърборанче всичко да е наред, изследванията да са добри и да са много здравички хубавиците! Hug

# 51
Добре дошли на завърналите се мами! Hug

еМСКИ, чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ох че е сладък и дундьо Виктор, пу пу... И аз искам да си гушкам принцескатаааа...Останаха ми 10 дена до секциото.  Praynig

Лорини, не си разваляй настроението, ти по-добре знаеш от нас за психологията, но явно сега си сама и затова си се разстроила...  
Мен пък непрекъснато ме търсят и само да не вдигна тел.а една аларма, решават че съм родила... Joy
Вече всичко съм подредила в къщи, приготвих дрехи, чанти, само матрак нямаме, надявам се да не закъснява че няма къде да спи детето.
Бърборанче, с какво пак те притесниха, моля те сподели.
 Heart Eyes Hug

# 52
  • София
Ох, бясна съм...Тръгнахме със свекърва ми към Св. Мина и какво да видя - шофьорската ми врата цялата одрана с ключ...Няма да ви цитирам изразите, че и тираджия щеше да ми завиди, но много се ядосах. Така си я къткам колицата-не е кой знае какво, но ми върши перфектна работа. Ако аз я бях одрала някъде , нямаше да ме е толкова яд...Прочете ми попа молитва за леко раждане и вече може да се почва Joy А мойто пироманче като се развика в църквата да духал и палел свещите...В този ред на мисли - мамите с вече "големи" бебета, знаете ли , че на 40-я ден бебето и майката ходят да си вземат чиста молитва. Казват, че ако не е правена, майката после не можело да присъства на кръщенето. След молитвата се посещават символично 1 или 3 дома, които да са на добри, имотни и тн..хора.
Отделно, че и се прави погача (някъде я правят преди 40-я ден, другаде точно на 40 или след)...Пиша го, защото преди аз тия неща въобще не ги знаех. Като родих разбрах това, а обичам да спазвам традициите Simple Smile
Бърборанче, за гърдите аз лично ти препоръчвам Гермастан...Той си е точно за рагади и разранявания. Преди се мажех с него и проблеми не съм имала-само първата седмица докато свикнем с кърменето.
Отделно да не забравя - нали празници да иска човек. Днес е бабин ден-ден на родилната помощ - Мюрвет, като "част от системата", макар и бивша-честит празник Simple Smile

# 53
Здравейте и от мен.
Първо да кажа ,че бебовците ви са много сладки и като ги гледам ставам още по-нетърпелива да си видя моята буба, да са ви живи и здрави.
Честит празник днес и на празнуващите и леко раждане на ,ако има такова днес.
На мен ми е кисело нещо от сутринта, цяла нощт ме боля глава сега продължава и немога място да си намеря,тъкмо си мислех че вече по-рядко ме боли, но уви почна се, е да не ви се оплаквам.
Аз също се мажа с Гермастан и то от скоро ,защото зърната са ми много чуствителни и една позната ми го препоръча и действително първите дни ми беше много трудно да се обтривам, но явно зърната вече поумекват и сега вече не е неприятно.
А за секса ,на мен хич не ми се прави ,пък и ме боли,както и през почти цялата бременност, горкия ми мъж.
И аз вчера като гледах новините чух за студено Шейново и много ми стана жал за мамите и бебенцата как стоят на студено, та си викам беба да си поседи на топло още малко при мен, за да не мръзне.Та се чудех като се почне раждането с печка ли да влизам, то смешна работа ама ,ако разрешат що не.

# 54
Влизам набързо- като гледам няма нови бебчета. Аз сутринта бях на запис и се оказа, че имам контракции, та вместо утре ще ме приемат днес. Пуснаха ме да си взема багажа и след час- два заминавам. Чакам свеки да дойде да гледа Алекс, че се бяхме уговорили за утре да дойде. Стискайте ми палци, ще пиша на Доника като мине всичко Peace
Пожелавам късмет и леко раждане на другите, които ще раждат следващите дни и сладки бебчета Hug

# 55
zdraveyte na vsi4ki mam4eta!!!!ve4e nqmam tarpenie da gu6na moyto beb4e termina mi e na 18.01.09 no spored doktora pak i to vseki znae 4e vleze6 li v 9 mes moje vseki edin den da rodi6 :)pak i ve4e ne varvq a se tarkalqm ujas trudno i e da se dvija da spq.utre sam na pregled pri doktora i 6te razberem koga 6te rajdam za6toto posledno kato hodih bebeto be6e golqmo a az sam drebna o doka mi prepora4a porano da rodq.leko rajdane na vsi4ki

# 56
Тони, успех! Леко и безпроблемно и да пишеш смс на някой Simple Smile

# 57
Тони,успех-ще стискаме яко палци Peace

# 58
  • Ловеч
Влизам набързо- като гледам няма нови бебчета. Аз сутринта бях на запис и се оказа, че имам контракции, та вместо утре ще ме приемат днес. Пуснаха ме да си взема багажа и след час- два заминавам. Чакам свеки да дойде да гледа Алекс, че се бяхме уговорили за утре да дойде. Стискайте ми палци, ще пиша на Доника като мине всичко Peace
Пожелавам късмет и леко раждане на другите, които ще раждат следващите дни и сладки бебчета Hug

Стискам палци на ръцете и на краката, да мине бързо и без усложнения Praynig

# 59
Тони, стискам ти палци... Praynig Praynig Praynig
Доника, много неприятно с колата.  Sad Хората са много лоши за съжаление...Благодаря ти за пожеланията.   bouquet
Снощи спах до към 5ч., после се ококорих до към 7ч, после дръпнах един сън до 11ч. и направо като новородена се събудих... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт