Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се е случило с вас, защо сте разстроени?
Какво е мнението на майките за това да кажете на някого, че отиват да раждат?
Какви са преживяванията на майките по време на раждането, след раждането и след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се е случило с вас, защо сте разстроени?
-
Какво е мнението на майките за това да кажете на някого, че отиват да раждат?
-
Какви са преживяванията на майките по време на раждането, след раждането и след цезарово сечение?
Майките имат различни преживявания по време на раждането. Една майка описва своето раждане като мобилизиращо и успокояващо, без да изпада в паника. Друга майка споделя, че споменът за раждането се забравя веднага щом прегърне детето си. Участничките споделят своите преживявания след раждането, включително радостта от новите бебета, проблемите с коликите, притесненията за здравето на децата и изследванията, които трябва да направят. Те също така изразяват радостта си от завръщането у дома с новородените си. Форумът включва споделени преживявания на майки след цезарово сечение. Някои от тях изразяват радостта си от успешно раждане, докато други споделят своите притеснения и несигурност относно възстановяването си след процедурата.
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане?
-
Какво представлява разкритието при раждането?
Само че някоя мама с бебе трябва да даде началото 
Влизам в болница, защото системата във Втора градска за секцио е хоспитализиране за 24 часа(бе дано ме пуснат и по-рано) и се прави тестуване за упойки, среща с интернист, ЕКГ, пълни изследвания и тн...Не е нещо страшно...Само дето предния път по време на тия изследвания взех, че родих
и сега си викам да не стане пак така, та си стягам багажчето, пък...Ама и аз като Алекс се чудя какво да слагам. Преди като ходих винаги е било жега, сега доктора каза, че не е студено, но е по-хладно в сравнение с преди...Имам една по-дебела(бархетна) нощница, заредила съм се с чорапи и мисля едно елече да си взема, че знае ли се...

) и сега малката е много неспокойна и само се гърчи...давам и Инфакол , но не помага особено...Единственото, което помага е да стои сгушена до на мама гърдата! А като се гушне в тати също се успокоява, но идва един момент, в който започва да търси с ръчички гърда, от която да суче у тогава мама пак трябва да е насреща :о)
чета ви с интерес,защото аз се притеснявах как Тони ще се разбира с бебчо.Но много съм доволна-Тони се съобразява,доколкото може и все го гушка.Спим заедно и засега няма проблеми.Дано коликите ни заобиколят 
за новата темичка! Добре че те има, както и Сиси ,и Лорини!
Интервал от 6 до 16 мин, та ще видим кога ще е денят Х...
Много любов и щастие!
.аз нали и двата пъти съм секцио и ми е много странно така да си подмина термина 
.само дано да устетя навреме коликите,че да започна с Инфакола-каза,че започвали около10-15ден и следобяд са най-лесно различими.Дари мина леко,надявам се и Евгени